Knorr-Bremse márkakereskedés

A Tisza Volán Zrt. jogosult a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Igazgatósága által kiadott, tanúsítvány alapján a KNORR-BREMSE MÁRKAKERESKEDŐJE cím használatára.

 

Márkakereskedőként kizárólag eredeti termékeket értékesítünk. Értékesítési és műszaki munkatársaink rendelkeznek a kiváló minőségű szakmai munkához szükséges ismeretekkel.

 

Társaságunk szakmai munkájának elismeréseként a Knorr-Bremse 2012-re kiírt márkakereskedői versenyében a kiemelkedő III. helyezést érte el.

 

 

Tisza Volán Zrt. a dél-alföldi régió Knorr-Bremse disztribútora

Cégünk, a Knorr-Bremse utópiaci disztribútori tevékenységre kiemelt hangsúlyt fektet. A saját járműveinkhez szükséges pótalkatrészek biztosítása mellett fő célunk a térségben felmerülő igények kielégítése.

                                                         

Disztribútori tevékenységünk központja Szegeden, a Bakay N. u. 48. szám alatt található, ahol önálló üzletkötő fogadja a Knorr-Bremse termékekkel kapcsolatos igényeket, így biztosítva a soronkívüliséget. Cégünk, Csongrád megyében Makón és Szentesen is működtet műszaki telephelyet, amely a megye nagyobb lefedettségét teszi lehetővé. Itt is jól képzett szakemberek fogadják a térségi igényeket, melyet szükség esetén továbbítanak a szegedi központ felé. A szegedi központunk egy nagyobb raktárbázissal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az ügyfélkiszolgálás még gyorsabban és rugalmasabban történjen.

 

Szakembereink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, melynek eredményeként alkalmazott javítástechnológiánk messzemenően megfelel a modernkor követelményeinek.

 

A korszerű járművek számos elektronikus vezérlésű rendszerrel - pl. blokkolásgátló (ABS), kipörgés-gátló (ASR), elektronikus fékrendszer (EBS), stb. - rendelkeznek. Teherautók, buszok és pótkocsik elektronikus rendszereinek szervizelésekor, kivizsgálásakor egyre nagyobb az igény az intelligens diagnosztikai eszközökre. A Knorr-Bremse válasza erre a kihívásra a korszerű NEO rendszerdiagnosztika, mely páratlan megoldás gazdasági, teljesítmény, tervezés és időállóság szempontjából. A NEO képes a kommunikációra az elektronikus rendszerekkel, mérések elvégzésére, irányított diagnosztikára és egyértelmű szervizinformációk nyújtására a teljesen sikeres ellenőrzés elvégzéséhez.

Érdeklődni a (70) 984-7920 és (70) 984-8043 telefonszámokon lehet.

 

Tisza Volán Zrt.

Műszaki Fejlesztési és Járműgazdálkodási Igazgatóság

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 48.