Archer |
2010.08.18 20:23:40 |
Tisztelt Wolános Csiba!
Azt kétlem, hogy az Ön által említett autóbuszvezető szándékosan rosszat akar magának. Gondolom a HkE-982-ről van szó. Ez az autóbusz most esett át nagyfelújjításon, ami annyit takar bizonyára tudja, mert úgy veszem észre jól értesült, hogy az autóbusz teljesen szétbontásra került, s ezután újjáépítették. Tehát ez olyan, mintha egy új autóbuszt kaptak volna. Sajnos egy ekkora volumenű javítás után ismeretes, hogy előfordulnak hibák az jármű újra üzembe helyezése utáni kezdeti időszakban. Azt meg el kell fogadnia, hogy tartalékautóként csuklós autóbuszt tudnak kiállítani. Nem hiszem, hogy rögtön ilyen radikális módszereket kellene alkalmazni, mint a feljelentés, vagy a fenyegetőzés. Azt sem értem, hogy miért kellene arról a fordáról áthelyezni a gépkocsivezetőt. Kérem mielőtt foganatosítaná az említett lépéseket, gondolja meg, hogy valóban van problémája a buszvezetővel. |
|
wolános csibe |
2010.08.18 19:32:27 |
Szia! Nem igaz h nem lehetne valamit már télleg csinálni h a kedves buszsofför mindig elba*xja a jó HKE-t azért mert ő nem szereti és kicsit elegem van abból is h helyette szar csuklós buszokkal kell utazni de nem csak nekem van elegem belölle hanem másnak. Persze ha szólunk neki h egész uton ne telefonáljon akkor csak elküld a picsába .Azt sem értem mért nem lehet elküldeni a fordáról?˘! ÉS még egy ha már 4-en feljelentjük lehet lesz eredmény. Köszönöm.:] |
|
Skylineman |
2010.08.17 13:08:09 |
Tisztelt Tisza Volán / Fórumozók!
Már régóta gondolkoztam, hogy valahol említést érdemelne egy nagyon rendes buszvezető úr, ezért most ezt meg is teszem. Már régóta a 71-es vonalon közlekedik, általában az új alacsony padlós Mercedes buszok valamelyikével, a reggeli órákban munkába indulva 7-7.30 körül szoktam vele találkozni, de még nem volt olyan alkalom, hogy meg tudjam előzni a köszönésben, már messziről üdvözöl, ahogyan a többi felszálló utast is, illetve sokszor egyéb jó tanácsokkal is ellát. Amikor átadták a csomópontot a Rókusi körúton és visszaállt az 5 perccel korábbi menetrend is a vonalon, a hídon dugó miatt meg kellett állni, és amíg átértünk a hídon bemondta a mikrofonba a változást, illetve melyik vonalakat érinti, felhívta a figyelmet, hogy mindenki figyeljen erre oda és nagyon szép mosolygós napot kívánt mindenkinek. Nevet sajnos nem tudok, pedig megérdemelné, hogy ki legyen emelve, 25-30 körüli, rövid, göndör hajú fiatalember, mindig mosolygós, udvarias és jókedvű. Sok ilyen ember kellene az élet minden területére. Ha esetleg olvassa ezeket a sorokat, akkor kívánom, hogy mindig maradjon ilyen és további szép napot kívánok neki! |
|
Kiss András |
2010.08.04 19:06:56 |
Tegnap reggel 7 órakór indult a buszunk, Szegedről Sándorfalvára utaztam a Csongrádi buszal. Ahogy a buszon ültem, elgondolkodtam, hogy aki ebben az eszméletlen melegben így vezet, az bizony nem semmi teljesítményt nyújt. És az is eszembe jutott, hogy amikor felrendeltek bennünket az árvízhez, akkor is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mivel akkór is Ő volt a buszvezetőnk. Mi így, vagy úgy pihenhettünk, ő pedig végigvezette a távot, nem problémázott, hogy ide-oda küldözgettek bennünket. És ezt a hétköznapokon is tapasztalom, hogy ezek az EMBEREK nem szitkozódnak, nem problémáznak, pedig amilyen a közlekedésben résztvevők morálja a mai napokban, másból sem telne az idejük. A foglalkozásomból eredően nagyon sok megkérdőjelezhető elmeállapotú vezetővel találkozom. Az Önök alkalmazottjairól viszont csak azt tudom mondani, hogy egy igazán válogatott csapat, nem is csoda, hogy jó a kapcsolatunk. Hát lényegében szeretném megköszönni, amit naponta nyújtanak és továbbra is ilyen embereket kívánok minden kormány mögé.
Tisztelettel: Kiss András
|
|
nikolett74.varga |
2010.06.17 11:07:47 |
Üdvözletem!
Nem tudom, kik szokták olvasni ezt a fórumot, de azért írok ide, mert még egyszer meg szeretném köszönni annak a sofőrnek a kedvességét, aki kedden (06.15) a Mars térről 10:45 perckor induló 70-es járatot vezette és segített az anyukámnak a felszállásban a buszra. Sajnos az alacsony padlós járatot lekéstük ezért mentünk ezzel. Anyukámnak nagyon fájnak a lábai, így kicsit nehézkes számára a mozgás, nekem meg tele voltak a kezeim a csomagokkal, de jó látni, hogy a fiatal generációban is vannak még segítőkész emberek. Köszönjük szépen az anyukám nevében is!
Nikolett |
|
tvzrt |
2010.06.10 15:27:11 |
| wolános csibe: szerintem ők se tudják, csak nem tudnak már mibe belekötni....szóval...kb ennyih |
|
tvzrt |
2010.06.10 15:26:07 |
Szintén a KBS 646on utaztam, és sietett egy idősebb férfi a buszhoz,leintette a buszt, a Sofőr pedig megállt neki. Szóval hajrá Tisza Volánosok! Ne hagyjátok magatokat!!!!!!!!!!!!! |
|
tvzrt |
2010.06.04 16:15:44 |
| A KBS 646os rendszámú autóbusz vezetőjének szeretném megköszönni a pontos érkezést (Hódmezővásárhely-Makó 12:30) |
|
Szabó Pálné |
2010.05.26 18:12:47 |
| Mozgáskorlátozottan naponta utazom a KPN-485-ös autóbusszal.Ezúton szeretnék köszönetet mondani az itt dolgozó 3 állandó buszvezetőnek,akik mindennapos figyelmességükkel könnyebbé teszik nehéz közlekedésemet! |
|
frenki |
2010.05.01 22:10:17 |
| Üdv.mindenkinek ! Látom rég írtak be , ezért most megteszem. No meg volt egy kellemes tapasztalatom is . Áll a megállóban a helyközi járatos csuklós busz,felszáll egy fiatal anyuka a kisgyerekkel.Ajtó csukódik , már majdnem indulna akkor szalad két nő három kisgyerekkel babakocsival. Tuszkolni akarják fel a babakocsit az első ajtón ,a sofőr készségesen kinyitja a megfelelő ajtót ahol akadálytalanul felférnek. Az egyik kisgyerek kezében félig elnyalt fagyi. Nem baj felszállhatnak!! Ismét indulna a busz. Megint futnak a buszhoz, most két lány. Őket is megvárja ! Az egyik kezében alig megkezdett jégkrém. Nem baj ,ő is felszállhat ! Bár ezekkel a dolgokkal nem szabadna felengedni őket. Mégis ! 15 perces utazás után mindenki elégedetten leszáll, és a fagyi meg a jégkrém nem lett lecsöpögve .Mindenki nyugodt maradt és ment a dolgára . Ez volna a normális nem pedig a sok idegeskedés !! Valószínű ha több ilyen apróságot beírnának ide , jobb lenne az arány a panaszok -sérelmek rovat ellenében ! KÖSZÖNÖM ! :-))) |
|
wolános csibe |
2010.03.13 22:54:59 |
| Ha már minenki csak feljelenti a HKE-982-seket akkor bíztos van oka rá de mi? |
|
Katona Ágota |
2010.03.13 18:14:39 |
Tisztelt Tisza Volán!
Tegnap 2010.03.12-én édesanyám a Szegedről 7 órakor induló Csongrádi buszal utazott Ópusztaszere hozzánk látogatóba a buszon kiesett a táskájából a pénztárcája, benne volt minden papirja és több 10 ezer forint. Majd nálunk vette észre, hogy nincs meg tiszta idegek lettünk, Ő sem tudta hogy hol hagyhata el, csak találgatott. Majd olyan 9 óra magasságában egyszer csörgött a telefonom Fazekas László volt a buszsoför, hogy megtalálta édesanyám pénztárcáját, a buszon (mivel a tárcában egy papíron fel volt írva édesanyámnak a telefonszámom). Megbeszéltük vele, hogy 11:20-kór van Kisteleken oda átmegyek érte, ott át is adta nekem a tárcát hiánytalanul. A segítségért nem volt hajlandó elfogadni semmit. Ezért itt szeretnénk megköszöni neki, még egyszer hogy ilyen becsületes volt, vette a fáradságot telefonált nekünk, ezt nagyon kevés ember csinálta volna meg a helyében. Nagyon ritka ma már az ilyen becsületes rendes ember. Katona Ágota |
|
becsuletes |
2010.02.25 11:56:04 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.
Mostanában majdnem minden nap utazom az Önök által indított (Szatymaz - Szeged vonalon) reggel 06:25-kor induló járaton. Kellemes az utam minden nap, igaz sokan vagyunk de amit a kedves autóbusz vezetőjük tesz minden nap azt szavakban illetve itt a fórumon megköszönni egyszerűen nem lehet. Majdnem kihagytam, az FGA-576 rendszámú busszal utazom minden reggel és minden délután a 14:25-kor induló járaton. Annak ellenére, hogy az autóbusz zsúfoltságig meg van telve a sofőr illedelmes, biztonságosan vezet, mindig időben megérkezünk és nem utolsó sorban a busz mindig tiszta, jó illatú és kellemes hőmérsékletű (nincs pokoli meleg és megfagyni sem lehet)
Szeretném ha megköszönnék eme jó embernek az értünk tett munkáját a nevemben illetve a szatymazi utazóközönség nevében.
További munkájához erőt és egészséget kívánva.
Tóth Tamás és a szatymazi utazóközönség.
Köszönöm, hogy elolvasták levelem. |
|
Szabó Pálné |
2009.08.30 19:57:16 |
| Mozgássérülten naponta utazok busszal. A Honvéd térről reggel 5:43-kor induló KFA-292 36y-os busz vezetői Kószó András és társai nagyon emberségesek és figyelmesek. Ugyanez mondható el Kurai Károlyról is,aki emberségből szintén jelesre vizsgázott. Köszönet érte! Szeretném,ha ez az üzenet eljutna hozzájuk.Sok ilyen buszvezető kellene. Üdv.Erika |
|
thaicom |
2009.08.10 17:30:11 |
Üdv Ma a Szeged Eger Vonalon utaztam,jászapátin szálltam fel egy 20 km es útra, és baromi jólnézett ki az autóbuszvezetőm.(26-36 év közötti ).Ha esetleg tudnám kiről van szó,és legközelebb mikor lessz,hát szivesen utaznék csak úgy cél nélkül is egy pár kilométert:) Üdv: thaicom thaicom@citromail.hu |
|
HBMLeveltar |
2009.07.16 12:51:45 |
Nagyon köszönöm a Tisza Volán buszvezetőjének a Óriási segítségét!
Ma 2009.07.16-án 11 órkor Berettyóújfaluból induló Tisza volán járat vezetőjének segítségével kaptunk meg egy értékes Bocskai kori oklevelet. Az oklevelet a Nagyváradról kaptunk kölcsön ma hozták volna el Debrecenbe, de különböző technikai okok miatt (amit most nem részleteznék) az oklevél csak Berettyóújfaluig érkezett meg. Az idő szűkőssége miatt a busszal való tovább szállítás lehetősége maradt. Ezúton is szeretnénk, megköszöni a buszvezetőjének segítőkészségét az oklevél Debrecenbe való eljuttatásában. A Hajdú-Bihar Megyei Levéltár dolgozói
Üdvözlettel: Katona Péter
|
|
sosiforda |
2009.05.09 00:14:02 |
Nagyon köszönöm ezúton is - felszálláskor már személyesen is megtettem - a KKT 255-ös VOLVO csuklós vezetőjének a 2009. május 1-i, a Személy pu-tól 8.35-kor induló 90F járaton, úgy várt meg a Kálvária sgt. (Öntöde) megállónál, hogy az út túloldaláról szaladtam a buszhoz. Örömmel tapasztaltam azt is, hogy a megállóhelyi tartózkodások megnyújtásával igyekezett az útvonal végéig betartani a részmenetidőket is, elkerülve ezzel a menetrendhez képesti sietést. |
|
optimistautas |
2009.04.30 12:49:29 |
Kb. egy hete érdeklődtem a szegedi Bakay N. utcai teheportánál levő diszpécserszolgálaton Sántha Boldizsár fiam eveszett helyi havi bérlete után. Akkor még nem volt meg, mégegyszer nem jelentkeztem, de nagy meglepetésünkre valamelyik nap a postaládánkban találtuk az iratokat. A Tisza Volán volt a feladó. A 7 éves szertelen fiam nevében is nagyon köszönjük a bérletet és a diákigazolványt. Örülök, hogy ilyen kellemes tapasztalatok is érhetnek. Mégegyszer köszönöm a dizspécserszolgálat hozzáállását, tartsák meg ezt a jó szokást! Üdv.: Boldizsár édesapja |
|
mayert |
2009.03.23 09:46:52 |
Tisztelt Tisza Volán! Érdeklődnék a D kat. tanfolyamuk iránt! Maxel által feltett kérdések engem is foglalkoztatnak. Válaszukat a mayert@citromail.hu címre várom!
|
|
Nagy Gábor |
2009.03.20 18:53:25 |
Most ide írok. :)
Ma délután 16:35 körül a Székely sor felől érkező busz sofőrje az elsőbbségéről lemondva továbbengedett a liget felé. Először kinéztem balra, de senki más nem jött, úgyhogy nem lehetett tévedés a dologban, tényleg a lendületben lévő egyszem kerékpárost engedte el. :-))) Köszönet az udvariasságáért!
Rendszámot nem tudok írni, mert annyira meglepődtem, hogy azt nem is néztem, de majd legközelebb! |
|
Zola |
2009.03.03 18:11:27 |
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy a buszvezetésre alkalmas D-s jogsit,illetve PÁV2-es vizsgát,megkaphatják-e azok akiknek nagyon rossz a szemük,erős szemüveg hordása kötelező. Vagy ha valaki tudja hogy hanyas drioptriáig van megengedve legyen szives írja meg nekem. Pl.a rendőröknél -4 ig aki rövidlátó,pilótáknál -3-ig(így értem) A válaszokat előre is köszönöm. Zola |
|
maxell |
2009.02.18 17:29:32 |
Ezúton szeretném megköszönni Markovicsné M.Piroska kielégítő válaszát, ki email_be válaszolt a feltett kérdéseimre. Ez azért is kiemelkedően fontos megjegyeznem, mert itt az illetékesek valóban, nem csak olvassák de rövid időn belül ha lehet,orvosolják,megválaszolják a fórumozok észrevételeit.... Még1* Thx:m.
|
|
maxell |
2009.02.16 11:33:56 |
T.Tisza Volán!
Szeretném kérdezni,hogy előreláthatólag 2009_es évben mikor indítanak "D" kategoriában képzést? A letti írásokból kitűnik,hogy ez ügyben Markovicsnét kell keresni,ill,hogy melyek a jelentkezés feltételei. Ha lehet kérnem itt is jelenjen meg nfo ez ügyben...bővebben. Pl. a képzés várható időtartama... többszöri sikertelen vizsga esetén elveszik _ e az előzően megszerzett játmükategoriát a hatóság....valamint ugyancsak ilyen esetben, a T.Volán mennyi türelmi időt add a sikeres vizsgához. Mivel belső képzésről van szó, a vállalat a vizsgáig foglalkoztatja e a jelentkezőt,bukás esetén mi lesz a dolgozó sorsa? ( akár hosszabb távon ) További fontos információt is szivesen veszek,a feltett kérdéseken kívül is.
Köszönöm:m
|
|
kafr |
2009.02.06 17:39:27 |
2009. február 4-én a Tisza Volán 16 45-kor induló Szeged-Vásárhely járatának sofőrjét szeretném megdicsérni. A fiatalember nagyon kedvesen viselkedik az utasokkal, majd miután egy idősebb hölgy felszállt és nem jutott hely, kérte az utasokat, h valaki adja át a helyét. Figyelemre méltó és példaértékű viselkedés, reméljük a továbbiakban is így fog dolgozni! |
|
mate77 |
2009.02.04 20:13:57 |
| Azt hiszem az összes utastársam nevében mondhatom, aki az imént a 19:28-kor a Honvéd térről induló 36Y-os busszal utazott, hogy köszönjük, amit a sofőrtől kaptunk. Én külön köszönöm a kedvességét, amikor felszálltam. Ő is vigyázzon magára, mert ritka az ilyen ember! |
|
nyakireni |
2008.11.21 20:37:32 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt. !!! Ma barátnőm elhagyta a diákigazolványát a KDJ-357-en ami Dorozsmáról indult 8.38-kor! Válaszukat előre is köszönöm! |
|
zsolt0716 |
2008.11.10 20:51:38 |
Az lenne a kérdésem hogy Januártól(?) milyen ár emelésre(akár %-ban, ft-ban) lehet számítani ill. hol ezalatt a helyközi-távolságit és a helyijáratot értem?
Válaszukat köszönöm! |
|
heidrich |
2008.11.05 12:11:30 |
| Végre! Legalább az iskolabusz megáll a Csongrádi sgt-nál Újszegedről a Mars tér felé menet! Pár éve kérdeztem, hogy nem lehetne-e, akkor persze az volt, hogy semmiképpen, mert nem lehet akkor menni a zöldhullám-mal... ami persze reggel nincs, amint az közismert. |
|
zsolt0716 |
2008.10.24 21:47:32 |
Köszönöm a megjelöléseket az újonan ki helyezet menetrendi értesítőkben, csak így tovább! |
|
nyakireni |
2008.07.10 18:33:05 |
| Ma 17.23-as 35Y-os(KZR-281)Víztorony térről induló busznak a sofőrje pontos volt és remélem hogy legközelebb is erre jár! :) |
|
Gergő7 |
2008.05.04 18:27:00 |
| Tegnap a 20:30-as (Szeged - Üllés - Pusztamérges) buszon hagytam a mappámat és este 22:50 körül a soffőr visszahozta nekem!!! Ezúton is mégegyszer köszönöm neki!!! |
|
kovács dénes |
2008.04.10 19:44:51 |
Tisztelt Tisza Volán! Elég ritka az ilyen sajnos,de szeretném kellemes tapasztalatom kifejezni a kedden Makkosházáról 11:50-kor induló 83-as busz fiatal sofőrjénak,aki végig kedves és illemtudó volt az utasokkal.Csak sajnos ezt a fiatal kollégát nagyon ritkán látni a 83-as vonalon... |
|
bati22 |
2008.03.08 11:19:53 |
| Szeretném ha át adnák az üzenetemet a gyors járat minden dolgozójának! Vigyázzanak magukra legyenek figyelmesek és kedvesek továbbra is. Imre bácsit és váltótársát üdvözlöm! További jó munkát kívánok mindenkinek és jó egészséget! Köszönettel: Mártélyról Emese |
|
Nyafi |
2008.01.19 12:23:22 |
| Kellemesen csalódtam tegnap 2008.01.18-án az IDZ-488 -as buszon (73Y) egy új soffőr volt aki nagyon készséges és türelmes volt az utasokkal. A le- és felszállásnál is segített egy idős néninek. Kiszállt a fülkéből és felsegítette a nénit a buszra. Örülök, hogy vannak ilyen emberek. |
|
Tina |
2008.01.05 14:34:49 |
A mai napon utaztam a 12:25-ös(KKT-252)76-os buszon. Sajnos majdnem lekéstem volna a buszt,ha a söfőr nem vár meg/vagyis nem nyitja ki az ajtót mégegyszer! Nagyon illedelmes és intelligens sofőr rendes volt,hogy kinyitotta az ajtót(pedig tugom,hogy nem kell(ene) nekik megvárni/felvenni a rohanó utasokat) Utazásom közben észrevettem szívesen és kedvesen ad tájékoztatót az utasoknak(időseknek is)ha valaki kérdez valamit,emberi hangon megértően beszél és viselkedik!! Jó lenne,ha több ilyen sofőr lenne persze tisztelet a kivételeknek! Köszönettel!!
|
|
gabidebi |
2007.11.29 22:20:57 |
| az hogy ügyessen vezet az nálla alapból jön |
|
gabidebi |
2007.11.29 22:15:42 |
| jupiternek üzenem a szemét vegye le a soförről ő csak utazzon a többit bizza rám |
|
bati22 |
2007.11.28 11:45:53 |
Tisztelt Tisza Volán! Szeretném ha át adnák az üzenetemet a KTM-187 gyorsjáraton Imre bácsinak: Nagyon örültem hogy megismertem, nagyon büszke vagyok rá, nagyon oda figyel mindenre, mindenkivel nagyon kedves és hogy vigyázzon magára vezessen óvatosan! Köszönöm! Emese |
|
ludanyi75 |
2007.11.27 22:02:26 |
|
Jupiter |
2007.11.27 21:44:28 |
A DUD-924 női buszvezetője a legintelígensebb sofőr akivel eddig utaztam! NAGYON FIGYELMESEN KÖZLEKEDIK!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!! Jupi |
|
Gabor 82 |
2007.11.23 16:39:02 |
| koszi sracok jo fejek vagytok :-) |
|
Heesh |
2007.11.23 14:29:14 |
http://www.nkh.hu/pav/content/view/2/5/lang,hu/
Na, innen le is töltheted a jelentkezési lapot. |
|
Heesh |
2007.11.23 14:27:45 |
| NKH. Kérsz egy jelentkezési lapot, mondjuk, lehet hogy a Kereskedő közben adnak is. AZt kiöltöd és elfaxolod, vagy elküldöd levélben Pestre. Aztán majd szólnak, mikor menj. |
|
Gabor 82 |
2007.11.23 13:44:39 |
| Sziasztok!!! PAV 2 hol es hogyan tudnam elkezdeni??? |
|
balázs69 |
2007.11.19 14:46:44 |
Tisztelt Tisza Volán! Köszönetet szeretnék mondani a november 17.én Makóra (12:30-as) menő busz sofőrjének mert nagyon kedves volt és segítőkész. |
|
vatirol |
2007.11.18 20:52:45 |
T. Tisza Volán! Elég gyakran utazom a Szeged-Debrecen vonalukon,nagyon meg vagyok elégedve a buszok tisztaságával, a söfőrök figyelmességével.Ritkán tapasztalható ez a mai világban.KÖSZÖNÖM, és csak így tovább! |
|
Citadis |
2007.11.16 01:47:58 |
Sajnos már kiragasztottak néhány papírlap hirdetést cellux ragasztóval a lentebbi hsz-omban említett megálló üvegeire. Mivel nincs hirdetésnek kijelölt hely, gondolom ez szabálytalan. Kérdésem az lenne, hogy nyugodtan leszedhetem-e az összes ilyen hirdetést? (Nem hiszem hogy csak engem zavarnak azok a papírfecnik...és legalább én is tennék azért, hogy tiszta maradjon a váró) |
|
Citadis |
2007.11.11 00:23:55 |
Tisztelt TV!
Nagyon örülök, hogy elkészült a Sárkány utcai megállónál a fedett utasváró! Végre van hova leülni, és eső esetén beállni. Köszönöm az ott nap mint nap felszálló alsóvárosi utasok és a magam nevében is mindazoknak, akik részt vettek abban, hogy az utasváró elkészüljön. Reméljük sokáig ép marad, és a vandálok/graffitisek nem teszik tönkre! |
|
frenki |
2007.11.07 19:06:01 |
| Hozzászólásom nem kapcsolódik az előzőekhez,viszont elmondanám : Szerintem sokkal több pozitív tapasztalat adódik az utazások alkalmával,de internet hiányában nem publikálhatók!!!!! Amikor egy utasnak elveszik a poggyásza,majd megkerül nem győznek hállálkodni!Sok esetben pénz és mobiltelefon is előkerül és ez sok esetben a buszsofőrnek köszönhető! De láttam már olyat is aki meg sem köszönte.Ilyen is van!! Felháborodásért és panaszért gyakrabban ragadnak tollat ill.teszik fel az internetre,pedig a dicséretet is jó "OLVASNI" !!!!!!! |
|
zsolt0716 |
2007.11.05 23:01:41 |
Köszönöm a válaszukat,csak egy valamit felejtettem el,hogy az oldalra is felkerül az Életképek?? A régieket megtaláltam, de ami 2007.11.03-án jelent meg azt még nem.
Válaszukat köszönöm!! |
|
|