bumbi |
2006.11.30 16:52:19 |
Tisztelt Csaba István úr!
Először is megköszönném megtisztelő válaszát! Én azt gondoltam, hogy Ön tudatában van annak, hogy nap mint nap milyen rátermett kollegái látják el a rájuk bízott feladatot. Itt jegyezném meg, nem kis felelőséggel!! Ha én nem osztom meg pozitív tapasztalatom, akkor Ön, uram nem méltányolja a kollegája tudását, és rátermettségét? Még annyit a témáról, hogy én nem gondoltam, hogy ennek a véleménynek anyagi vonzata is lehet. Ha negatív tapasztalat ér, és leírom, akkor az autóbuszvezető bércsökkentésben részesül? Én Tisztelt uram úgy élek- azt gondolom- egy mosoly semmibe sem kerül. Az autóbuszvezetőknek sem, de amíg van olyan utas, aki köszönni sem tud, addig az Ön kollegái sem tudnak mindenkinek megfelelni!!! Tudja Tisztelt Uram- sajnos nagyon sokan úgy gondolják, aki az autóbuszt vezeti az olyan, mint a jobb első kerék: kell a buszra, mert ha nincs nem gurul az autóbusz...! Ráadásul mindenkinek lehet rossz napja, hátha még egy "kedves" utas -netán- több fel is bosszantja...? Hiszen ők is emberből vannak. Nekem még nincs okom panaszra az autóbuszvezetők iránt, de nem is adok rá okot, hogy rosszúl viszonyuljanak hozzám, pedig elég sokat utazom. A pénteki utazásom, kollegája átlagon felüli udvariassága és maximális hozzáállása miatt lett számomra kirívó eset.
Kérem Uram, fontolja meg a leírtakat, és ha negatív vélemény érkezik kollegájáról, idézze fel gondolataiban a "kedves" utasok véleményét az Ön nagyra becsült kollegáiról. Munkájukhoz nagyon sok sikert, és még több kitartást kívánok! |
|
bumbi |
2006.11.28 20:24:58 |
Még pénteken utaztam(11.24.), de olyan pozitív tapasztalat ért, úgy döntöttem megosztom a fórum olvasóival. 13.30.-kor indultam Budapestről Szegedre. A buszvezető rendkívül udvarias, és korrekt volt az utasokkal. Az autóbusz makulátlanul tiszta volt, és kellemes meleg volt már a beszálláskor. Igaz megkért mindenkit, hogy a nagy utazó táskákat a "ládába" kéri, de azt mindenkitől udvariasan elkérve ő pakolta be! Szerintem a Tisza Volánnak is, és az utasoknak is ilyen buszvezetőkre lenne szükségük!!! Ezúton kívánok neki sok-sok balesetmentes kilométert!!
|
|
Kovács Zsuzsa |
2006.11.27 14:05:00 |
| Elég sokat utazom mostanában a Tisza Volán járataival, és egyre nagyobb csalódás ért a buszosok modorával és viselkedésével kapcsolatban, de a közelmúltban megtaláltam a cég, valószínűleg, egyik legkedvesebb és legudvariasabb sofőrjét, Torma Jánost. |
|
Horváth Reni |
2006.11.23 11:19:42 |
|
Nagy Gábor |
2006.11.22 21:57:26 |
Amúgy erre kiváncsi lennék,hogy miért vannak oda annyira a fiatalabb lányok a sofőrökért?!
Hát valami olyasmire tippelnék, amiről a vicc szól, valahogy így: Ismerkedés/első randevú, fiú kérdezi a lányt: Akarsz egy nagy, kék, sok lóerős autóval utazni (sofőrrel)? Persze! Akkor szálljunk fel a 2-es buszra!
;-)))))) |
|
Horváth Reni |
2006.11.22 09:07:18 |
| kemény 14!!!:) Ráadásul a sofőr aki tetszik neki legalább 35...Ráadásul most a nagy variálásban más járatokat vezet így szegényem ki van akadva mert nem látja. Remélem kinövi:) |
|
Heesh |
2006.11.21 19:25:25 |
|
Nagy Gábor |
2006.11.21 00:06:42 |
Nagy Gábor: Talán indiszkrét kérdés de sofőr vagy?
Ja, egy kétkerekű, egyszemélyes, gépi meghajtást nem alkalmazó jármű rendszeres fosőre vagyok. ;-) |
|
Horváth Reni |
2006.11.20 13:49:40 |
| :) Nekem néha még egész vicces a dolog,hogy Tarjánban előfordul,hogy mellettem álló ifjabb hölgyemények a sofőrökről beszélnek meg 10-ig pontozzák őket.:) Bár gondolom sofőröknek tetszik a dolog:) ( húgom is benne van nagyon a témában.Neki is tetszik egy sofőr) Hurrá:) |
|
Heesh |
2006.11.19 18:52:55 |
| Ja. De idősebbeknek is, csak azok kevesebben vannak :) |
|
Horváth Reni |
2006.11.19 15:46:08 |
| Heesh:Mármint azért mert a sok tinilánynak bejönnek? |
|
Heesh |
2006.11.19 12:17:07 |
| Ezért éri meg sofőrnek lenni :) |
|
Horváth Reni |
2006.11.19 12:03:47 |
Hát nekem sajnos nem:) Amúgy erre kiváncsi lennék,hogy miért vannak oda annyira a fiatalabb lányok a sofőrökért?! kriszti.: A legtisztább ha odamész és megkérdezed:) Sok sikert!! Nagy Gábor: Talán indiszkrét kérdés de sofőr vagy? ( mellesleg már tudom az akkor keresett sofőr nevét:) ) |
|
Nagy Gábor |
2006.11.18 22:06:33 |
Ismeretlen sofőr nevének kiderítését nemrég már leírtam:
2006.10.17 22:04:37
Horváth Reninek ugyan nem működött, de neked talán majd sikerülni fog. :-))))))))))) |
|
kriszti. |
2006.11.18 13:32:11 |
Én csak egy soför nevét szeretném megtudni.Annyit tudok hogytarjánban dolgozik az eggyik mercin.Kdj-355.Nagyon szimpi de nem merek hozzá odamenni. Aki tudkérem segitsen. Köszike |
|
xyz20 |
2006.10.24 09:37:30 |
Nagy Gábor!
A vonal: az pl 90, 11 vagy ilyesmi, a viszonylat hogy merre járt épp a busz, a járat pedig hogy mikor indult.
Asszem valami ilyesmi, ha jól tudom. |
|
xyz20 |
2006.10.24 09:34:58 |
| Reni, A HCT-511 -en ismizem a sofőrt és igen, valóban tök rendi az utasokkal.:-) Mindig mondtam neki, hogy "eccer majd megdícsérlek már a tv forumon" nah most itt a dicséret.:) |
|
Nagy Gábor |
2006.10.21 18:13:20 |
Viszont egy kérdés! A viszonylat alatt mit értesz?Most ez béna kérdés de....
Népieschen: járatszám. :-)
Persze a vonal, viszonylat és járat a közlekedési szaknyelvben nem szinonímák, de hogy melyik mit jelent pontosan, azt én sem tudom.
|
|
Horváth Reni |
2006.10.21 09:46:50 |
| "felmutatjuk a bérletET" bocsi. error:) |
|
Horváth Reni |
2006.10.21 09:45:41 |
Köszi az infót.Nem vagyok képben,hogy mi kell egy panaszbejentéshez mert eddig még nem kellett ilyennel foglalkoznom. Viszont egy kérdés! A viszonylat alatt mit értesz?Most ez béna kérdés de.... Ha már a dícséretnél tartunk..A HCT-511-es busz vezetőjéről ( 2006.10.20 -16.20-as 10-es buszt vezette) példát vehetne néhány sofőr.Mindig köszön az utasoknak és megköszöni ha felmutatjuk a bérlet.Ellenben jópár sofőrrel akik elfordítják a fejüket. Tudom,hogy nem lehet elvárni a sofőröktől,hogy mindenkinek köszönjenek de legalább azoknak az embereknek akik nekik köszönnek... ( mert sajna az utasok közül se köszön mindenki) |
|
Nagy Gábor |
2006.10.21 01:03:45 |
Panaszbejelentéshez sem kell név.
Időpont, rendszám, viszonylat.
Ja és dícsérethez is ugyanezek, csak hogy ne legyek teljesen OFF. :-)))) |
|
Horváth Reni |
2006.10.20 22:48:43 |
Nagy Gábor: Igazából csak nagyon ráértem és gondoltam utána nézek,hogy ki lehet-e deríteni a nevét:)) ( ill. ha panaszt szeretnék tenni akkor is könnyebb a dolgom) xyz20: Engem a legkevésbé sem érdekel,hogy a sofőr mit vesz jó néven. Lényeg,hogy időközben sikerült kideríteni a nevét és ha adódik az alkalom akkor megpróbálok beszélni vele.Bízom benne,hogy kultúráltan meg is tudjuk tenni ezt. Most pedig *rinyálás* kikapcsolva mert ez elvileg a kellemes tapasztalatok része a fórumnak.Azért köszönöm a reakciókat és bocsi ha picit fura fogalmazás.Ha pedig nem oldódik a dolog akkor találkozunk a panaszok, sérelmek témában:( |
|
xyz20 |
2006.10.20 09:20:08 |
| Horváth Reni! szerintem még ha meg is tudnád a nevét, akkor is hülyén nézne ki ha odamennél hozzá és...szerintem a sőför sem vette volna jó néven... |
|
Nagy Gábor |
2006.10.19 22:17:02 |
azért mert sajnos nagyon sűrűn utazok vele és rendszeresen utazik egy fiatal férfi is aki a sofőrrel beszélget és megjegyzéseket tesznek.És szerettem volna megtudni a nevét ennek a végtelenül kellemetlen és valószínűleg nő nélkül élő ( beszólásokból ítélve) emberkének.De időközben sikerült megoldanom,hogy másik járattal menjek így már nem kell látnom. Csak nem szerettem volna kiírni az indokot és ezért kérdeztem a nevét.Illetve meg szerettem volna szólítani és a " Hé Te ott" valahogy nem illett volna oda.
Embernek, csákánynak (és Nagy Gábornak) nehéz a feje (különösen így késő este), előre is elnézést, de nem értem az összefüggést...
Ha kellemetlen az ember, akkor miért kell tudni a nevét?
Ha meg meg akarod szólítani, akkor egy "Jó nagyot/napot/reggelit :-) kívánok, elnézést, de ..." kezdetű formulával mi a gond?
Szóval a relációanalízis B válaszát jelölném meg erre az esetre: minden igaz, de összefüggés nem áll fenn... |
|
Horváth Reni |
2006.10.18 22:07:21 |
| Heesh: Bár nekem picit fura idegen embert letegezni de akkor legyen és mivel nem rég óta vagyok netes emberke így új a dolog:) Nagy Gábor: Köszönöm az információt.Már ki is próbáltam:) Mivel nem sikerült igazi nevet kreálni így a CIA-hoz fordultam ahogy tanácsoltad ( tegeződés bevezetve) de ők az FBI-hoz küldtek:) Viccet félretéve. A sofőr nevét nem azért szerettem volna megtudni mert úgy érzem,hogy megőrülök érte és Ő lesz életem szerelme hanem azért mert sajnos nagyon sűrűn utazok vele és rendszeresen utazik egy fiatal férfi is aki a sofőrrel beszélget és megjegyzéseket tesznek.És szerettem volna megtudni a nevét ennek a végtelenül kellemetlen és valószínűleg nő nélkül élő ( beszólásokból ítélve) emberkének.De időközben sikerült megoldanom,hogy másik járattal menjek így már nem kell látnom. Csak nem szerettem volna kiírni az indokot és ezért kérdeztem a nevét.Illetve meg szerettem volna szólítani és a " Hé Te ott" valahogy nem illett volna oda. Illetve Nagy Gábornak még annyi: Két hete állt mellettem 4 ifjú hölgyemény a Tarján, Víztorony téri megállóban és vidáman nézegették a sofőröket és pontozták őket. Úgyhogy a feltételezés okos volt de sajnos nem jogos:) |
|
S400 TopClass |
2006.10.18 16:10:32 |
T. TVZrt.!
Örömmel tapasztaltam, hogy DZA-035 ismét a megszokott módon jár, és nem kell DUD-272-vel szerencsétlenkedni. Köszönöm a gyors intézkedést ezügyben, véleményem szerint minden utas pozitívan értékelte a változásokat. Üdvözlettel: Apjok Gábor, Makó |
|
Nagy Gábor |
2006.10.17 22:04:37 |
Rendszám alapján hogyan tudhatom meg az adott sofőr nevét?
Általános desifrírozási eljárás, sofőrrajongó (főleg szőke) lányoknak, 18 éves korig:
A rendszám harmadik betűje, aztán az első betűje után következő ötödik betű az ábécében (ékezetes betűk nélkül), majd a rendszám tízes helyiértékén álló számnak megfelelő betű az ábécében, a vége felől kezdve a számolást, aztán a rendszám második betűje, végül a szám százas és egyes helyiértékéből képezhető kétjegyű számnak megfelelő betű az ábécében (ha 44-nél nagyobb, akkor vonjuk ki 100-ból), végül pedig az egészet tükörből elolvasva megkapod a sofőr nevét.
Ha a módszer nem vezet sikerre, akkor közvetlenül a CIA-hez kell fordulni. ;-))))))))))))))))))) |
|
szállító |
2006.10.16 13:13:12 |
bagira14: Számomra nem volt kivételes eset headset-tel telefonálni,mindíg így teszem."Tisztább,szárazabb,biztonságosabb érzés!":) Mindenesetre köszönöm az dícséretet! "Igazán kivételes eset!" |
|
Heesh |
2006.10.15 17:24:36 |
| Neten tegeződés van. Meg feltételeztem a fiatalságot a keresztnévből.. |
|
Horváth Reni |
2006.10.15 16:51:05 |
| Heesh: Örülök,hogy máris tegeződő viszonyban vagyunk, de ennek ellenére sajnos nem publikus.Illetve kérdésem már tárgytalan. |
|
bagira14 |
2006.10.13 19:13:15 |
| Örömmel tapasztaltam, hogy a mai 9.04 -kor a hódmezővásárhelyi Pállfy utcai megállóban lévő, Szeged Mars térig közlekedő busz sofőrje headsetet viselt. Igazán kivételes eset! |
|
Heesh |
2006.10.03 08:39:32 |
|
Horváth Reni |
2006.10.02 17:12:32 |
| Akkor majd próbálkozok másképp... |
|
Heesh |
2006.10.02 08:39:48 |
|
Horváth Reni |
2006.10.01 16:43:41 |
| Lenne egy fontos kérdésem. Rendszám alapján hogyan tudhatom meg az adott sofőr nevét? |
|
jozsi20 |
2006.09.25 11:49:25 |
Tisztelt Tisza Volán! Érdeklődni szeretnék mikor indítanak előreláthatólag D kategóriás autóbuszvezetői tanfolyamot? Válaszukat előre is köszönöm!
|
|
O.Évi |
2006.09.15 19:03:55 |
O.évi vagyok diák! Nagyon kényelmesek az új buszok és tiszták! A sofőrök is kedvesek, figyelmesek, segítőkészek! Kutyával is utazok kutyaiskolába és vele is zökkenőmentes a közlekedés! |
|
f.adri |
2006.09.11 19:44:45 |
| 19 éves tanuló vagyok. Minden nap busszal utazom. 2006. szeptember 08-án 15.00-kor induló Szeged - Makó expresszjáraton utaztam. Örömmel tapasztaltam hogy vannak még udvarias sofőrök. Segítőkész, figyelmes és rendkívül türelmes volt. Mindenkinek köszönt és kellemes utat is kívánt. |
|
Edina28 |
2006.09.09 20:36:09 |
| Bocsánat most látom rossz helyen járok! |
|
Edina28 |
2006.09.09 20:27:41 |
Tisztelt Tisza Volán! Szeretnék érdeklődni, hogy önök vajon miért nem fogadnak el Üdülési csekket fizetés eszközként..? Kellemetlenül érintett amikor Pécsre való utazásom előtt 1 nappal venni szerettem volna jegyet, (mert így az utazás 4 óra, vonattal pedig 6 óra) és közölte velem a pultnál a hölgy, hogy a Volán elfogadja, de a Tisza Volán nem! (Oh..) merthogy önök nem egy cég(puff neki) Így mondtam, hogy Stornó, megyek a MÁVval... Tessék már elmondani nekem, hogy nem érdekük önöknek az, hogy a belföldi turisták önökkel utazzanak? Köszönettel veszem a válaszukat. |
|
Gy314sta |
2006.09.04 17:49:41 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt!
Szeretném elismerésemet kifejezni a múlt péntek és vasárnap éjjeli autópályajáratok sofőrei iránt. Mindketten teljesen korrekten végezték munkájukat. További jó vezetést kívánok nekik.
Tsiztelettel: Gyuris István |
|
jozsi20 |
2006.08.24 15:27:41 |
Tisztelt Tisza Volan! Figyelemmel kísértem a fórumra érkező üzeneteket az autóbuszvezetői tanfolyammal kapcsolatban. Nekem csak annyi kérdésem lenne önök felé, hogy tudják-e már, hogy C+D vagy csak D kategóriára indítanak tanfolyamot. Már jelentkeztem C+D-re. Ha biztos az hogy nem indítanak erre a kategóriára, kérem írjanak fel a fórumra, mert akkor elkezdeném a C kategória megszerzését egy autósiskolánál. Előre is köszönöm. |
|
m38 |
2006.08.22 22:15:43 |
Kedves Tisza Volán Zrt!
Egy kérésem lenne
Szeretnék kapni céges logót is tartalmazó matricát.
Ha ez lehetséges úgy várnám visszajelzésüket
Több cég alkalmaz cégét népszerűsítő reklám emblémát, matricát
Köszönettel:
Szabolcs |
|
pepito |
2006.08.09 13:12:31 |
| Feltétlenül szólok. Vagy e-mailban vagy felírok a fórumra. |
|
Heesh |
2006.08.07 15:05:40 |
| Kérlek, ha megtudsz valamit, szólj légyszi! |
|
pepito |
2006.08.07 10:11:19 |
Biztos megfelelsz, nagyon ritka aki nem megy át rajta. Sok sikert hozzá. Én azért még reménykedek, hátha lesz tanfolyam a Volánnál. Minden jót ! |
|
Heesh |
2006.08.05 19:07:45 |
| Én először az alkalmassági részt csinálom. Ha megfelelek, akkor lépek tovább. |
|
pepito |
2006.08.05 09:21:17 |
| Szerintem először jelentkezzél, ez még nem olyan biztos, hogy nem lesz. Meg kell próbálni. |
|
Heesh |
2006.08.03 22:16:49 |
| Én nem jelentkeztem még. Ezek szerint akkor csak D tanfolyamot indítanak. Akkor meg kell csinálni a C-t először. Én azt ajánlom, hogy a PÁVII-vel kezdjetek, mert ha az nem sikerül, akkor nincs értelme elkezdeni a C-t sem. Én legalábbis így csinálom. Orvosi, PÁV, utána jogsi. |
|
pepito |
2006.08.03 14:15:13 |
Tisztelt Heesh és bozsesz!
Elnézést, hogy tegezlek beneteket. Azt szeretném megtudni, hogy jelentkeztetek már, vagy csak érdeklődtetek. És melyik kategóriára szeretnétek menni c+d-re vagy D-re?
|
|
|