Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 20. hétfő 

Hozzászólnék   Téma: Kellemes tapasztalatok,- benyomások, pozitívumok   Végére  

pepito 2006.08.03 13:25:12 
Tisztelt Szénási Enikő Lilla !

Először is meg szeretném köszönni, hogy a multkori kérdésünkre válaszolt.
Ma voltam a Markovicsné Mándoki Piroskánál jelentkezni C+D kategóriára. A hölgytől azt az információt kaptam, hogy a Tisza Volán Zrt. egyáltalán nem indít ilyen tanfolyamot. Az adataimat elkérte, de azt mondta, hogy ne is reménykedjek, hogy jelentkezni fognak. Ön szerint reménykedhetek.e vagy nem? Kérem válaszoljon nagyon fontos lenne! Várom mielőbbi válaszát.Előre is köszönöm.
Tisztelettel Pepito

Heesh 2006.07.31 22:34:09 
Köszönjük a választ! :)
A cégnél végeznek orvosi alkalmasságit? Nem a PÁV-ot, hanem a 2-es csoportú orvosit.

MODERÁTOR 2006.07.31 14:15:58 
Tisztelt bozsesz, pepito és Heesh !

Autóbuszvezetői tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni Markovicsné Mándoki Piroska munkaügyi előadónál (Tel:62/560-111/4012).
Előre láthatóan október körül indul új tanfolyam, de jelenleg még nem tudjuk megmondani, hogy "C+D" vagy csak "D" tanfolyam, mert ez függ a jelentkezők összetételétől, az autóbuszvezetői létszámtól stb.

Az előírt feltételek:
"C" kategóriánál: betöltött (vagy a tanfolyam ideje alatt betöltésre kerülő) 21. életév + érettségi,
"D" kategóriánál: "C" kategóriás jogosítvány, betöltött 21. életév, érvényes PÁV II. alkalmassági vizsgálat és érettségi.

Kérem, amennyiben érdekli az autóbuszvezetői tanfolyam jelentkezzen kolléganőnél, aki részletesebb információkkal is szolgál.

Tisztelettel
Szénási Enikő Lilla
személyzetfejlesztési vezető

Heesh 2006.07.28 15:41:39 
Ezek a tanfolyamok engem is érdekelnének, valamit mondhatnának..
Vagy már beteltek a helyek? Nem kell már sofőr? :)

pepito 2006.07.27 13:06:02 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.!

Érdeklődni szeretnék én is arról, hogy a T.V. indít-e a közeljövőben C+D kombinált buszvezetői tanfolyamot. Azt hallottam, hogy októberben indul egy tanfolyam. Lehet, hogy rosszul tájékoztattak.Azt szeretném még megtudni, hogy az csak D kategóriás lesz vagy C+D. Várom mielőbbi válaszukat.Előre is köszönöm.

bozsesz 2006.07.26 12:14:02 
Tisztelt Tisza Volán!

Érdeklődni szeretnék, hogy autóbuszvezetői tanfolyamra lehet-e még jelentkezni, illetve ha nem, akkor mikor várható a következő tanfolyam indítása?
A korábbi hozzászólások olvasásakor elbizonytalanodtam, így szeretném ha megerősítenének. Ez a tanfolyam össze van vonva a C kategóriával, vagy csak D kat. tanfolyam??

Válaszukat előre is köszönöm:
Bozsó Róbert

kovács dénes 2006.07.22 22:57:40 
Tisztelt Tisza Volán!

Már korábban írni akartam,de sajnos csak most jutottam gépközelbe:gyönyörűen felújították a Szeged-Balotaszálás-Kiskunhalas vonalon közlekedő járatot.Gyönyörűek az ülések,tisztaság van,van klíma is.Remélhetőleg mostmár nem lesz vele annyi műszaki probléma sem,mint korábban.

jozsi20 2006.06.30 10:07:53 
Tisztelt Tisza Volán!

Érdeklődni szeretnék arról, hogy önök szoktak-e C kategóriára tanfolyamot indítani? Mindenképpen az önök társaságánál szeretnék elhelyezkedni. Várom mielőbbi válaszukat. Előre is köszönöm.

Ik 435 2006.06.22 21:17:56 
Kedves Tisza Volán Zrt!
Örömmel tapasztaltam hogy nem haltak ki az udvarias söfőrök! A 20 órakor induló KFA-293 frsz-ú Mercedes Citaro busz vezetője felszálláskor köszönt, mosolygottés amikor jeleztem átszállási szándékom egy másik járműre készséges volt majd elköszönt! Véleményem szerint ez lenne a normális, és az utasok véleménye a cégről is pozitívabb lenne! Szomorúnak tartom hogy a mai világban ez kiveszett az emberekből, járművezetőkből!
Köszönettel:
Schimanovszky Gergely

Edit 2006.06.22 09:50:59 
Fiam 2006.június 21-én a Mars térre 16 óra körül érkező 7F-es autóbuszon elvesztette irattárcáját.
Az érintett busz vezetője a tárcát hiánytalanul leadta a 426-034-es távbeszélőt kezelő munkatársának. (Megjegyezném, hogy a tárca nem csak okiratokat, hanem pénzt is tartalmazott!) Még aznap este a tulajdonos hozzájutott az elveszett tárgyhoz. Mindkét munkatársnak köszönöm a segítségét.
Szeged, 2006. június 22.
Beckné dr. Tóth Edit

Adrien21 2006.06.17 21:57:47 
A mai(június 17, szombat) 18.30-as Vhelyről induló gyorsjárat (régi Hódmező helyetti)soffőrje, rendkívül udvarias volt, és nagyon gyorsan, időben Szegedre érkezett. Ez az első ilyen tapasztalatom a váltás óta. Dícséret a soffőrnek!!!!

elégedett utas 2006.06.07 08:37:14 
Kedeve Tisza Volán!
Örömmel tapasztaltam, hogy egyes járatokon a hangosbemondó közli a megállók nevét, így segítve a tájékozatlan utast. Ezzel kapcsolatban azonban lenne egy megjegyzésem. A reggel 6 óra 8 perckor Dorozsmáról induló 35-ös járaton rendeszeresen rosszul mondják be a megálló nevét, mégpedig a Kiskundorozsma vasúti bejárót, rosszul Kiskundorozsma vásártéri bejárónak nevezik, illetve a Csatorna megállót Csatorna utcának mondják be.Jó lenne javítani. Köszönöm, Egy elégedett utas

csehpacilla 2006.06.02 16:58:24 
Tisztelt Heintz Ferenc!
Előző hozzászólásával kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy akkor már a Sziksósfürdő, Subasa, Algyő felé közlekedő helyközi járatokat sem lehet igénybe venni (városhatáron belül) helyi bérlettel?

Heesh 2006.05.29 11:12:07 
Ludjo: C jogsi, PÁV III(vagy II?). Nem kell "bizonyos ideig" C jogsi. Érettségi sem árt.

MODERÁTOR 2006.05.26 11:05:07 
Tisztelt balintne !

Köszönjük, hogy a Szeged helyi autóbuszközlekedés ellátásához társaságunkat Ön is a legmegfelelőbb jelöltnek tartotta.
A helyi bérlet helyközi járatokra is kiterjedő használatára vonatkozó kérésével kapcsolatban az alábbiakban tájékoztatjuk!
- Az 1990 év óta hatályos ártörvény a "közös bérlethasználatot" rendeletileg megszüntette.
- Az önkormányzati ármegállapításnál alkalmazott Szeged helyi bérletár csak a helyi közlekedés költségeinek fedezésére szolgál, ezért gazdaságossági szempontból azt, költség fedezet nélkül, a helyközi járatokon nem áll módunkban elfogadni.

Tisztelettel
Heintz Ferenc
kereskedelmi szakmai vezető

ludjo 2006.05.25 12:55:37 
tisztelt Moderátor!

Én azt szeretném megtudni, hogy ha valaki buszvezető szeretne lenni, kell.e bizonyos ideig teherautót vezetnie. Úgy tudom most már nem kell. Legyenszives felírni a fórumra, hogy jól gondolom-e!

Türelmét előre is köszönöm

MBalazs 2006.05.25 12:03:21 
Tisztelt Tisza Volán!

Levelezős tanuló vagyok, Várpalotán lakom, Szegeden tanulok. Általában célirányosan, a Székesfehérvár – Szeged járatokkal utazok, (1507-es mező), de észrevettem a menetrendben, hogy olykor rövidebb idő alatt is célba érnék, ha Budapesten át mennék az autópályás gyorsjáratokkal, népligeti átszállással (1102-es és 1205-ös mező), de erre az útvonalra úgy tudom a levelezős diákigazolvány nem vehető igénybe. Kaphatok-e olyan utazási igazolványt, amelybe a budapesti átszállásos útvonal van bejegyezve, ezáltal érvényessé téve rá a levelezős diákigazolványomat?
A vasútnál egy kis könyvet kell igényelni, melyre a levelezős diákok eltérő útvonalát felírják és félévenként pecsételtetni kell. A Volánnál van lehetőség hasonló nyomtatvány igénybe vételére?
Tisztelettel
Márky Balázs

venczy 2006.05.21 22:07:01 
Tisztelt TISZAVOLAN!

Ezúton szeretném megköszönni segítségüket, melyet nyújtottak az osztályomnak 2006. május 10-én, azáltal, hogy rugalmasan megoldották kiszállításunkat Szegedről Ópusztaszerre. Továbbá eljuttatásunkat Ópusztaszerről Kistelekre. Ezt a rugalmasságot itt Budapesten nem tapasztalni.
Külön kiemelném a sofőrök kedvességét, különösen azét, aki Szegedről szállított. Ezúton is üdvözlöm Őt!

Tisztelettel,
Borbély Venczel
Szentendre

balintne 2006.05.15 21:55:47 

GRATULÁLOK A PÁLYÁZAT MEGNYERÉSÉHEZ! (DRUKKOLTAM)

Észrevételem a következő:
Nehezményezem (több utastársammal együtt), hogy nem szállhatok fel a helyközi buszra (helyi bérletem van), a SZŐREGI ABC megállóban. Szőregi lakosként minden reggel a Mars térig megyek és 50%-al rövidebb idő alatt tenném meg az utat.

Köszönettel várom Válaszukat:

Bálintné Szabó Piroska
6771 Szeged, Tulipán u. 9.

erebusz 2006.05.12 18:56:24 
Gratulálok a Tisza Volánnak a győzelméhez!!! és persze mindenkinek, aki részt vett abban, hogy a szegedi helyi buszközlekedésben továbbra is a normális rend maradjon meg. További jó munkát és sikerekben, illetve új buszokban gazdag éveket kívánok a Tisza Volánnak.
És persze ezúton köszönöm meg, hogy színvonalas szolgáltatásukkal kivívták a győzelmet, ami által nagy örömet okoztak azoknak, akik az önök sikerében bíztak. :-)))))

csehpacilla 2006.05.12 17:19:26 
Szeretnék gratulálni a Tisza Volán csapatának, akik kidolgozták a pályázatot a szegedi buszközlekedés ellátására!
Nyolc évre önöké a pálya! Remélem, fejlődésben gazdag, utaspanaszokban inkább szegényebb jövő előtt áll a társaság!

barattyos 2006.05.09 14:20:03 
Tisztelt Tisza Volán!

Több Dunántúli diáktársam nevében is azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy vasárnaponként Kaposvárról közlekedtetett kisegítő járatuknak mindig azt a neoplan busz küldjék, mely most vasárnap is volt.
Korábban rendszeresen ez a busz járt ide, de mostanában már gyakran előfordult, hogy egy háromtengelyes fehér busz jött, ami sokkal kényelmetlenebb, hangosabb, nincs csomagládája és a busz vezetői is elég mogorvák.

A neoplan busz korábbról már nagyon a szívünkhöz nőtt, tökéletes kiszolgálást kapunk rajta. Tiszta, kényelmes, nem kell a csomagokkal együtt nyomorogni és mindkét sofőr kedves, közvetlen és tökéletesen végzik munkájukat.
Mégegyszer kérem Önöket, tiszteljenek meg bennünket ezzel a busszal és ezekkel a vezetőkkel, mert úgy gondoljuk erre a több mint 200 km-re megérdemlünk egy kissé nagyobb kényelmet.

Reméljük a hétvégén újra a neoplannal utazhatunk!

Mindannyiuknak jó munkát!

B.I.

József István 2006.05.05 10:42:44 
Tiszteletemet szeretném kifejezni az iránt a sofőr iránt, aki tegnap este olyan figyelmes volt a Bérkert utcán: észrevette és szép nagy ívben kikerülte az úton átfutó sündisznót. Derék, helyes cselekedet, örülök, hogy ilyet láttam. Sok személyautó-vezető taulhatna tőle.

Huba 2006.04.25 20:28:05 
T. TV

Már hónapok óta, reggel a 6:48-as Petőfiről induló huszassal szoktam járni dolgozni. Már rég meg szerettem volna jegyezni, hogy az autóbusz ill. azt vezető munkatársuk ehhez a munkához tartozó higgadsággal dolgozik, mindig tiszta busszal és udvarias köszönéssel fogad. Bízom benne sokáig vehetem igénybe szolgáltatását:) (rsz.:ESZ-366)

Tisztelettel: Huba

MODERÁTOR 2006.04.19 12:34:37 
Tisztelt HKata !

Az alacsonypadlós VOLVO-nak ez a jelenlegi, hosszú távú feladata. Az iskola idő alatt - javítást leszámítva - nem tervezzük a változtatást.

Tisztelettel
Draskóczy István
divízió igazgató

macilány 2006.04.14 13:56:31 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.!
Mégegyszer köszönöm szépen válaszukat!

MODERÁTOR 2006.04.14 10:48:12 
Tisztelt csuki !

A "C"+"D" tanfolyamra való jelentkezés folyamatos. Jelentkezni személyesen lehet Markovicsné Mándoki Piroska munkaügyi előadónál (Tisza Volán székház, fszt. 6-os iroda).
A tanfolyamokat a létszámhiány függvényében indítjuk, erről majd személyesen értesítjük.

Tisztelettel
Szénási Enikő Lilla

MODERÁTOR 2006.04.14 10:46:26 
Tisztelt macilány !

Önéletrajzát a Humánpolitikai Igazgatóság részére kell megküldenie levélben, vagy e-mailen (human@tiszavolan.hu) keresztül. Az önéletrajzát az Önéletrajz Adatbankban helyezzük el, melyről levélben értesítjük.

Tisztelettel
Szénási Enikő Lilla

HKata 2006.04.13 14:02:56 
Tisztelt Tisza Volán!
Nagyon örülünk annak, hogy egy hete kb. az új alacsonypadlós volvo buszt küldik reggel a 07:05-s 74-es járatnak. Főleg, most, hogy esik az eső. Sokkal könnyebb a nagy sárban felszállni.
Reméljük továbbra is marad reggelente ez a busz!
Köszönjük!
HKata

macilány 2006.04.13 13:25:31 
Tisztelt Tisza Volán Zrt!
Egy kérdéssel fordulok Önökhöz, miszerint szeretnék önéletrajzot leadni a társaságukhoz, és szeretném megtudni,hogy hogyan lehetséges ez.
Válaszukat előre is köszönöm.

Tisztelettel: Macilány

csuki 2006.04.11 15:15:32 
tisztelt Tisza Volán
lenne még egy kérdésem az hogy láttam olyan plakátot kiragasztva hogy lennie kell b kategóriás jogosítványnak ,és a teherautó C és a busz D jogosítványt a Tisza Volán állja? de ezt nem tudom hogyan ,de ez mindig van vagy csak akkor ha ezt hirdetik?kérem írjon köszönöm tisztelettel Csuki

MODERÁTOR 2006.04.11 12:28:58 
Tisztelt m38 !

A faros Ikarus tulajdonosa Erdélyi György, akivel a kapcsolatot a (30) 278-4188-as telefonszámon veheti fel.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

MALWINKA 2006.04.11 12:02:17 
Kedves m38,
a kérdéses autóbusz (DZA-700) nem a Tisza Voláné, hanem E.GY.deszki lakosé.
A Volán segített a felújításában, E.GY. úr pedig előszeretettel használja az oldalsó relációtáblán a Szeged-Székesfehérvár gyorsjárat mellett a Tisza Volán táblát is.

m38 2006.04.10 20:48:47 
Kedves Tisza Volán!

Évekkel ezelőtt láttam egy faros autóbuszt amelyen TISZA VOLÁN-os tábla volt.

Azt szeretném megkérdezni, hogy megvan e ez a busz, és milyen feltételekkel szerveznek rá utazást, vagy milyen díjszabás alapján vehető ki különjáratként?

Előre is köszönöm.

MODERÁTOR 2006.04.10 12:42:26 
Tisztelt csuki !

Autóbuszvezetőként azokat a jelentkezőket várjuk akik betöltötték a 21. életévüket, érettségizettek, rendelkeznek "C" kategóriás jogosítvánnyal és érvényes PÁV II. alkalmassági vizsgálattal. Ha tehát szeretne nálunk elhelyezkedni mindenképpen azt tanácsolom, hogy egy gépjárműképző iskolában szerezze meg a "C" kategóriát (amennyiben még nem rendelkezik ezzel).
A "D" kategóriás képzés már a Tisza Volán Zrt. keretei között történik, a tanfolyam idejére minimálbért biztosítunk a hallgatóknak. Évente 1-2 D-tanfolyamot indítunk.
Amennyiben bővebb információra van szüksége Markovicsné Mándoki Piroska munkaügyi előadót keresheti a (62) 560-111/4012-es telefonszámon.

Tisztelettel
Szénási Enikő Lilla

csuki 2006.04.09 15:36:55 
Jónapot
Érdeklődnék hogy hogy lehetnék én busz sofőr?mit kell hozzá elvégeznem stb?kérem irja le a fórumba
előre is köszönöm Áron

Kata04 2006.03.27 22:50:27 
Tisztelt Tisza Volán

Örömmel tapasztaltam,a vasárnapi utazásom során 2006.03.26.-án,hogy az önök járatán dolgozó buszvezető,az emberi tolerancia magas fokát tanusította munkája végzése során.Bár meglehetősen sokan utaztunk,de a sofőr mindent elkövetett annak érdekében,hogy az utazásunkat kellemessebbé tegye.Mikor felszálltam a buszra,már akkor pozitív benyomást keltett határozottsága,udvarias, segítőkész magatartást tanusított.Karcagon szálltam fel,a busz elején siketült helyet foglalnom,és akaratom ellenére hallottam,hogy meglepő türelemmel fordult a felszálló utasokhoz.Szeretném ha megköszönnék a nevemben a sofőrnek színvonalas munkáját.A busz rendszáma:IHF-901.

Ui:Örülnék,ha minden sofőrük így látná el a munkáját.

Tisztelettel:Komor Katalin

katalin77 2006.03.24 09:53:40 
Tegnap du-n 1-korfelszálltam a 35Y-os buszra és feltűnt a sofőr figyelmessége és kedvessége. Maximálisan odafigyel a környezetére, az utasokra. Ilyen vezetőből kellene még sok, mert sajnos nem azt tapazstalom, hogy az utasokra odafigyelnének eléggé.
Örömteli volt az utazás, éreztem, hogy biztonságosan eljutok az uticélomhoz. Az ELR-435-ös buszsofőr munkáját követendő példának tartom a többi kollégájának is.
Remélem, hogy többször is tudok vele utazni!

sz.petike 2006.03.22 21:22:50 
Tisztelt T. V. !
Köszönöm, hogy megoldották (vagy ha nem Önök,akkor az önkormyányzat) a Gál u. -i megállóhely tábla problémáját.

MALWINKA 2006.03.12 11:41:50 
Tisztelt Bencus,
rá is bízom. Kisebb-nagyobb sikerrel, de ez itt most nem érdekes.

MALWINKA 2006.03.12 11:39:48 
HU:
?????

Bencus 2006.03.08 22:34:32 
Hajrá Hu!

HU 2006.03.08 15:18:16 
Kedves HI!
Mivel több éve járok kollégáimmal együtt vidékre oktatni, ezért nagyon sokszor vesszük igénybe a Tisza Volán távolsági járatait. Az Ön által említett autóbuszon én is utaztam már és bizton állíthatom, hogy bármelyik gépkocsivezető, akikkel én utaztam, egy ilyen modern autóbuszt ugyanilyen lágyan elvezetne. Általában ettől a busztól idősebb járművekkel utazom, és kollégáimmal együtt meg vagyunk elégedve a Tisza Volán és a gépkocsivezetők szolgáltatásával. Malwinkát pedig arra kérem, hogy kicsit képzelje bele magát a gépkocsivezetők helyzetébe.
Kívánok minden autóbuszvezetőnek jó munkát és balesetmentes közlekedést! Maradok továbbra is tisztelettel egy elégedett utasuk több ezer társammal együtt

Zara 2006.03.08 12:45:45 
Tisztelt Tisza Volán!

Szeretném megdicsérni,a Ma 10:50-kor Tápé végállomásáról induló buszsoförjét melynek buszának rendszáma:ELR 435!Nagyon jol esett, hogy mikor fölszálltam Boldog Nőnapot Kívánt! Az egész napomat földobbta!További jo munkát kívánok neki!

hi 2006.03.07 18:41:06 
Kedves Bencus!
Nagyon téved!Ugyan is a Malwinka által emlitett gépkocsivezetövel és az általa vezett busszal,már nekem is volt szerencsém utazni.És amit ott és akkor tapasztaltam,nem mindennapi élmény volt számomra.Én ugyan is autobuszon még soha nem tudtam el aludni.Még kialvatlanul fáradtan sem.Amikor viszont a fent emlitett busszal és vezetöjével utaztam pillanatok alatt álomba szenderültem.Az a mérhetetlen lágyság és egyben magabiztosság,amivel kezelte az autobuszt,lenyügözö volt.Javaslom önnek is,hogy probálja ki és az után nyilvánitson véleményt.
Tisztelettel Hi

Bencus 2006.03.06 20:37:39 
Elnézést kérek a szimpla véért, gépelési hiba volt.

Bencus 2006.03.06 20:36:16 
Tisztelt Malvinka!

Nyugodtan rábízhatja a családját a többi gépkocsivezetőre is...

Egy sofőr közeli ismerős

naggab25 2006.03.06 16:32:08 
Tisztelt Tisza Volán!

Nagyon örülök, hogy ma reggel a domaszéki 6,43-as buszhoz volt egy kisegítő járat is! Így mosmár mindenki kényelmesen le tudott ülni!
Köszönöm szépen!

MALWINKA 2006.02.27 12:16:12 
Tisztelt Csaba úr,
köszönöm a válaszát, egyben újólag is köszönöm ugyanannak a buszvezetőjüknek, hogy legutóbb, amikor a családomat szállította, ismét figyelmesen és kulturáltan vezetett.Én magam nem tudtam velük menni, ezért különösen értékes számomra, hogy olyan ember kezére bízhatom a családomat, aki felől teljes mértékben nyugodt vagyok.

MODERÁTOR 2006.02.23 10:10:27 
Tisztelt eszter900920 !

Sajnálattal közlöm Önnel, hogy kérését nem tudom teljesíteni. Belső szabályzatunk nem teszi lehetővé személyes adatok kiadását. Szíves elnézését kérem.

Tisztelettel
Draskóczy István
divízió igazgató

Előző  1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600  Következő  

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002