Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 20. hétfő 

Hozzászólnék   Téma: Kellemes tapasztalatok,- benyomások, pozitívumok   Végére  

MODERÁTOR 2005.05.17 15:27:45 
Tisztelt Kaccc !

Tájékoztatom, hogy a villamos üzemű járműveket Szeged helyi tömegközlekedésében nem társaságunk, hanem a SZKT üzemelteti. Bejegyzését, kérem a www.szkt.hu internetes oldalon tegye meg.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

Kaccc 2005.05.17 12:18:32 
szeretném megköszönni annak a sofőrnek a segítőkészségét, aki ápr. 28-án az utolsó 5-ös trolival igyekezett, hogy elérjem a Mars térről induló utolsó buszomat Ruzsára. (Sajnos 1 perccel később értem oda, és pont láttam elmenni a buszt. :(((

Lali 2005.04.30 23:51:36 
Tisztelt TV!
Nagyon kellemesen csalódtam ma a munkatársaikban. Sajnos elhagytam a bérletemet, és az irataimat este, a 84esen, és elmentünk utánnaérdeklődni, hogy megelttek e. Sajnos a sofőr már nem találta a buszon, ezért nem adta le, de a kedves munkatársuk, akit ilyen késői órán, már majdnem 23 órakkor zavartam, nagyon kedves és segítőkész volt. Megkereste velem azt a buszt, ami nem volt egy könnyű feladat, amennyi busz közül kellett megtalálni, azután pedig végignézte velem azt. Végig nagyon kedves és udvarias volt. Az iratok sajnos nem kerültek elő, de ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni annak a rendes férfinek a fáradozásait! Nagyon hálás vagyok neki! Több ilyen ember kellene!
Tisztelettel: Lali

MODERÁTOR 2005.04.12 10:38:36 
Tisztelt the journalist !
Válasz the journalist 2005.03.09-i bejegyzésére.

Köszönjük elismerő szavait. Jó látni azt, ha utasaink a pozitív eseményeket is jelzik felénk.
Elismerő szavait továbbítottam autóbuszvezetőnk felé.

Tisztelettel
Szirbik Csaba
kirendeltség igazgató

geologi 2005.04.06 17:45:17 
Elöző levelem végéről lemaradt:
Az Önök területén (sűrűn utazok helyközi járatokon) NEM TALÁLKOZTAM elavult, olvashatatlan, pontatlan menetrenddel.Ezért adtam Önöknek egy virtuális almát!

geologi 2005.04.06 17:31:48 
Tisztelt Tisza Volán!

Köszönöm válaszukat!
A mai nap vidéki elfoglaltságom okán is összehasonlíthattam a TV és Körös Volán megállóiban elhelyezett menetrendi tájékoztatót. Orosházán több, Gyopároson az összes megállóban 2001-es menetrendek vannak kint, amik már réges-rég megváltoztak. Szentesre utaztam (volna) és a helyi lakosok árulták el azt, hogy csak a Laktanya megállóban állnak meg a helyközi járatok. A többi megállóban is kint vannak a 2001-es menetrendek de totál káosz az egész! Még jó hogy internetről kinéztem a menetrendet...
Úgyhogy gratula Önöknek, jelképesen ALMÁT adok Önöknek, a Körös Volán elnyerte ezúttal tölem a CITROMOT!

MODERÁTOR 2005.04.06 11:52:34 
Tisztelt geologi !

Köszönettel vettük észrevételeit, pozitív benyomását, melyet az érintett járművezetők felé is továbbítunk. Egyidejűleg a negatív jelenséggel kapcsolatos észrevételeit is kivizsgáljuk.
A nyugdíjas szelvény kezelésére vonatkozó utasításunk elvileg kizárja a visszaélési lehetőségeket, de jelzése folytán végrehajtását kiemelten ellenőriztetni fogjuk.

Tisztelettel
Heintz Ferenc
kereskedelmi és közönségkapcsolati ov.

geologi 2005.04.04 20:08:07 
Tisztelt Tisza Volán!

Utóbbi időben sűrűn utazom a járataikon, autóm tönkrement. Kényelmesen utazam, a járművezetők kedvesek, segítőkészek. Volt hogy 1 nap 6 járattal utaztunk, kirándultunk egyet. A járatok tiszták. 6 a buszvezető közül viszont 1 zsíroshajú (büdös) 1 borotválatlan ősember figura volt. Kicsit rontott az öszhangon!
Más!
Érdekes dologra lettem figyelmes! (nevet, rendszámot nem írok mert ez állásokba kerülhet).
Szóval a nyugdíjasz szelvény. Az utas felszáll (elöttem 2 is) 90%-os kér és egy plussz 100-assal honorálja a nyugdíjas szelvény tisztánhagyását. Hátra ültek, akár csak én. Nem volt szerencséjük, mert jött az ellenőr. Egy homályképü hölgy, aki egy szót sem szólt senkihez, sötétített szemüvegén át meredt a semmibe. Ez a két "nyugdijas" mikor észrevette az ellenőrt, elővette a szelvényt és ráírt tollal valamit. Gondolom a dátumot. Az ellenőr elfogadta.
Nos, igy esik ki sok pénz a céguk zsebéből! Nem lehetne olyan bélyegzőt használni a járművezetőknek amit nem lehetne reprodukálni a hátsó üléseken és az ellenőr ezt ki is szúrná??

Mégegyszer megjegyzem, meg voltam mindennel elégedve és köszönet mindenkinek!

nemferr 2005.04.01 13:00:32 
Tisztelt Csaba István!
Örömmel tapasztalom, hogy az utóbbi időben egyre többször tiszta, rendes busszal utazhatok Röszkéről Szegedre (15:35). Remélem a reggeli buszok is hasonló átalakuláson mennek át!
Mégegyszer megköszönöm!
Végre én is megtapasztalhatom, bár részben, hogy milyen a kényelmes utazás, bízom benne, hogy ez így is marad.
Üdvözlettel: nemferr

MODERÁTOR 2005.03.21 13:55:55 
Tisztelt K. Terézia !

A járatot végző autóbuszvezetőnket tájékoztattam bejegyzéséről, melyet köszönettel nyugtázott. Munkatársunkat jutalmazásban részesítem.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

Léva 2005.03.18 09:38:14 
Tisztelt T.V.

Szeretném a kellemes élményemet is megosztani Önökkel. A tegnapi napon időben elindult a 15.30-as Szeged-Makó között közlekedő járat. Remélem ez továbbra is így marad!

Tisztelettel: L.Éva

K. Terézia 2005.03.17 14:53:19 
Szeretném megköszönni annak a buszvezetőnek a kedvességét, aki múlt hét pénteken beállt a határátkelőről induló buszmegállóba (15:25) és nem hagyta, hogy ott várakozzak a hideg szélben.
Köszönöm.

the journalist 2005.03.09 13:59:04 
Ma nem hittem a szememnek!
A 12:30-kor Szegedről Makóra induló buszra várt egy anyuka gyermekével+babakocsi. És ki segített felszállni a babakocsival? A buszvezető!!! Kérem adják át elismerésemet az anyuka nevében is a vezetőnek, aki egyébként is mindig udvarias, jól vezet és még pontos is!!! Lehet hogy van még remény?

Tisztelettel:
the journalist

the journalist 2005.03.02 15:12:17 
Tisztelt Tisza Volán!

Március elsején este nyolckor Makóra induló buszon a pályaudvaron felszállt két ellenőr. Kellemes modorú, jól öltözöttek voltak mind a ketten. Illedelmesen megköszönték mindenkinek, hogy megmutatta bérletét vagy menetjegyét. És mikor leszálltak illedelmesen elköszöntek és jó utat kívéntak.
A buszon meleg volt, fűtés volt. Nem volt tömeg. Szóval ezzel a járattal nagyon meg vagyok elégedve. Akárcsak az ellenőrökkel. (Az SZKT-s ellenőrök sokszor egy bólintást sem tudnak megereszteni).

Tisztelettel:
the journalist

MODERÁTOR 2005.02.28 08:51:35 
Tisztelt erebusz !

Ilyen jellegű információt kizárólag személyes megkeresés esetén szolgáltatunk ki. Kérem, a témával kapcsolatban keresse Dobos Tamás járműfejlesztési és fenntartási osztályvezetőnket, akit a Dobos_Tamas@tiszavolan.hu e-mail címen tud elérni.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

erebusz 2005.02.26 07:14:29 
Tisztelt Tisza Volán!

A tavalyi évben kaptam önöktől egy autóbusz állománylistát, ezt szeretném ismételten megköszönni, és megkérni önöket, ha lehetséges, hogy küldjenek egy új példányt is, amiben a már azóta beszerzett autóbuszok is benne vannak. Remélem, hogy kérésem teljesíthető, előre is köszönöm.

V42 515 2005.02.25 08:02:28 
Tisztelt Tisza Volán!

Egy igen kellemes tapasztalatomat szeretném Önökkel és a fórum olvasóival megosztani. Tegnap kora este (17:19) a Tisza parton futottam, amikor is az Etelka sor felől a Tisza parti gimnázium felé haladt a CJN-035 frsz. autóbuszuk. Ellenkező irányból kicsit korábban érkezett egy troli, amelyről a FOKA-lejárónál lévő megállóban utasok szálltak le. Az utasok jelentős része a túloldalt vette célbe. Még le sem léptek a járdáról, amikor is a szemből érkező busz megállt (annak ellenére, hogy a két sáv között egy terelősziget is van, ahol a gyalogosok meg tudnak állni), megvárta míg az összes gyalogos áthalad. A gyalogosok igen szellősen mentek, a busznak bőven lett volna ideje minden féle veszély nélkül a gyalogosok között áthaladni a zebrán, de ezt a vezető nem tette meg, hanem türelemmel és előzékenyen végigvárta, amíg minden, troliról leszálló utas átér a túloldalra.

Azt gondolom, ha az összes közlekedésben résztvevő (autós, gyalogos stb.) így állna hozzá az ilyen esetekhez, sokkal kevesebb baleset történne, és mindenkinek egy kicsit nagyobb lenne a boldogságérzete.

Kérem, adják át kollégájuknak őszinte tiszteletemet!

Köszönettel:

V42 515

blade 2005.02.16 09:56:07 
Tisztelt Tisza Volán!
Itt szeretném megköszönni annak a buszvezetőnek a kedvességét, aki tegnap 14:45-kor indult a 71es járaton az Erdélyi térről.Éppen indult volna a végállomásról, és észrevette, hogy futok a buszra, és megvárt. Nagyon jól esett, hogy nem hagyott ott a hidegben.

MODERÁTOR 2005.02.16 09:21:26 
Tisztelt Móni !

Köszönöm, hogy észlelte és közzétette intézkedésünk eredményét.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

Móni 2005.02.15 12:16:23 
Tisztelt Csaba István!

Bocsánat, ABU 051-es. Végre nem a jéghideg műbőr üléseken kell ücsörögni.

Mártáné Mónika

MODERÁTOR 2005.02.09 12:12:26 
Tisztelt joy !

Az Ön által felvetett észrevételekre a következő tájékoztatást adjuk.
1., Társaságunk decentrumaiban – Mars tér, Makkosház, Tarján, Víztorony tér, Petőfitelep – valamint a jegy- és bérletpénztárainkban a vonalhálózati térképet kihelyeztük. Eddig is fejlesztettük utastájékoztató rendszerünket – megállóhelyeken elhelyezett, bővebb felvilágosítást nyújtó menetrendek - ezt a folyamatot a jövőben is folytatni fogjuk anyagi lehetőségeinkhez mérten.
2., Minden megvásárolható menetrendhez vonalhálózati térkép is tartozik. Ha az Ön példányából ez hiányik, kérem jelezze, hogy pótolhassuk.
3., Az utolsó felvetése bizonyos szempontból jogos. Másrészt a megállóhelyek megnevezésének feltüntetése nehezíti az olvashatóságot. Úgy tudnám elképzelni ezt a változatot, ha az útvonal kerülne feltüntetésre – semmi egyéb információt nem tartalmazna a térkép – a megállókat, pedig pontokkal jelölnénk.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

joy 2005.02.06 06:33:41 
Nagyon remek a buszokra kitett, és a HONlapjukon elérhető vonalhálózati térkép! Régi hiányt pótolt!
Köszönjük!
Három kérdés:
1. Miért nem található a város néhány forgalmi csomópontján: Pályaudvarok, Mars-, Csillag-, Aradi, Széchenyi tér, stb... A buszokra kirakottakat nehéz tanulmányozni!!!
2. Miért nem kapható a jegy-, bérletpénztárakban a menetrendekkel együtt? Nincs mindenkinek internetes elérése, és az idegenek sem sűrűn közlekednek műholdas laptoppal!
3. Mikor lesz olyan is, amelyiken pontosan feltüntetett megállóhelyek, és NEVEK is szerepelnek? Nem mindegy, hogy az idegen hol várja a buszát! Pölö a Csillagtérnél -aminek egyébként rendkívül jó az ellátottsága- egy nem szegedi jó 10'ig keringhet, mire rájön, hol várható járgányának fölbukkanása! De a város másik részében élő is alaposan megszívhatja!

ikarus 2005.02.04 19:06:23 
Tisztelt Moderátor!
Köszönöm válaszát és segítségét.
Köszönettel:Schimanovszky Gergely

MODERÁTOR 2005.02.04 08:52:39 
Tisztelt ikarus !

A HHY-798 és Nagy Gábornak írt bejegyzés, véleményem szerint választ ad az Ön által feltett kérdésre, ennél pontosabb információval magam sem tudok szolgálni.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

ikarus 2005.02.03 21:46:54 
Tisztelt Modeátor!
Egyetértek HHY-789 levelével,miben szóvá teszi hogy a makkosházi decentrumba is lehetne beosztani új buszokat.Idéglenesen egy ideig 1 darab Ikarus 412 szolgált makkosházi állomáson 83H-s vonalon.Ha új buszok érkeznek,van-e rá lehetőség hogy oda is beosszanak ide is párat.
Köszönettel:
Schimanovszky Gergely

MODERÁTOR 2005.02.01 14:06:40 
Tisztelt HHY-798 és Nagy Gábor !

Társaságunkhoz 2004. év végén került a 2 db új alacsonypadlós VOLVO típusú autóbusz. Forgalomba állítása 2005. január 16-án történt, miután átalakításra kerültek az arculatunknak megfelelően (festés, logok) és a szükséges berendezéseket beépítettük.
2005. évben tervezzük újabb 4-5 db csuklós alacsonypadlós autóbusz beszerzését, amiből várhatóan Makkosházára is kerülnek.

Tisztelettel
Árgyelán Péter
üzletágigazgató

Nagy Gábor 2005.01.28 23:57:36 
... és lesz-e több is belőlük?

HHY-798 2005.01.28 16:05:22 
Tisztelt Tisza Volán!
Nagyon szépek az új helyi Volvo buszok. Jó választás volt! Azt szeretném megkérdezni, hogy hány darab kerül belőlük Szegedre, illetve hogy a makkosházi végállomásra kerül-e belőlük? Véleményem szerint mind a 2-es, mind a 83-as vonal van olyan forgalmas (ha nem forgalmasabb) mint a 71-es, ezért jó lenne ha itt is járnának ilyen buszok.

Almási Bernát

MODERÁTOR 2005.01.24 09:07:09 
Tisztelt gorgio84 !

Köszönöm észrevételét. Bízom benne, hogy ezt a példát fogják követni a Péter, József - sorolhatnám tovább a keresztneveket - nevezetű autóbuszvezetők is.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

gorgio84 2005.01.23 13:44:11 
Tisztelt Tisza Volán!
Szeretném hatalmas dícséretben részesíteni a vasárnap reggeli Szeged - Nyíregyháza járat két sofőrjét (Zolit és Sanyit). Ők a legnormálisabb, legkedvesebb és legnagyszerűbb sofőrök, akikkel életemben találkoztam. Öröm velük utazni, értelmesek, kedvesek, segítőkészek, egyszóval csupa jót tudok róluk írni. Ezekről a srácokról kellene minden sofőrnek példát venni!
Gorgio

Nemeth Jozsefne 2005.01.20 13:10:48 
Tisztelt Vezetőség!
Egy tegnap kora esti tapasztalatomat szeretném Önökkel megosztani!
Víztorony térről 20:00-kor induló 13-as busz fiatal vezetője nagyon segítőkészen és udvariasan bánt az utasokkal.Megmondom őszintén ritkán utazok autóbusszal és a megváltott jegyemmel nem tudtam boldogulni.
Mire Ő udvariasan elkérte a jegyet és érvényesítette.
Az utazásom végén pedig "Jó éjszakát" kívánt!
Lehet,hogy a fiatal kora ellenére ilyen udvarias, mert még az utasookal nem alakult ki negatív tapasztalata.
Tisztelettel
Németh Józsefné, Szeged, Gyöngyvirág utca

MODERÁTOR 2005.01.10 10:56:29 
Tisztelt erebusz !

Makón új helyijárat indult 2005. január 10-től. Erre vonatkozóan információt jelentetünk meg a hétvégi makói újságban, valamint az autóbusz-állomáson a forgalmi szolgálat ad részletes tájékoztatást szóban vagy szóróanyag formájában.

Tisztelettel
Szirbik Csaba
kirendeltség igazgató

MODERÁTOR 2005.01.10 10:08:44 
Tisztelt manoka004 !

Köszönöm jelzését. Ismételten megerősítette, hogy az autóbuszvezetők ezirányú és konfliktuskezelő oktatása nem kidobott pénz és elfecsérelt idő. Ha lassan is, de szemléletváltozás tapasztalható. Az ilyen magatartásnak kellene általánosnak lennie, melyet szeretnénk elérni. Autóbuszvezetőinknek jeleztük megállapításait.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

MODERÁTOR 2005.01.10 08:40:52 
Tisztelt ikarus !

Az Ön által kért információkat nem szolgáltatunk ki, kizárólag személyes megkeresést követően.
Ebben a témában időpont egyeztetés céljából, kérem vegye fel a kapcsolatot Dobos Tamás járműfejlesztési és fenntartási osztályvezetőnkkel a Dobos_Tamas@tiszavolan.hu e-mail címen.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

ikarus 2005.01.08 20:54:18 
Tisztelt Tisza Volán Rt.!
Egy kérdéssel szeretnék önökhöz fordulni ami a
következő.Hány szegedi helyijáratos autóbuszon
van Retarder?Számomra ez az információ nagyon fontos lenne.Még valami.A típusa is fontos lenne.
Az utolsó kérdésem.Írtam egy levelet a "tvpublic@tiszavolan.hu" e-mail címre "Irisbus Agora" jelmonadattal és még ne kaptam rá választ.

Köszönettel: Schimanovszky Gergely

manoka004 2005.01.08 14:00:19 

Örömmel vettem észre, hogy az Üllés-Szeged-i fél négyes járaton lévő fiatal buszsofőr mindig köszön a fel- illetve leszálló utasoknak, valamint azt, hogy mindig mosolyog és kedves az utasokkal!
Nagyon ritka manapság az ilyen buszsofőr!

Manoka

MODERÁTOR 2005.01.05 15:29:52 
Tisztelt 7-es troli !

Köszönjük dicséretét. Reméljük, hogy utazásai során hasonló kellemes élményben lesz része.
A mi érdekünk is megegyezik az utasokéval, mely szerint panaszmentesen tudjanak járműveinken közlekedni.

Tisztelettel
Árgyelán Péter
üzletágigazgató

MODERÁTOR 2005.01.05 15:24:31 
Tisztelt tulipan !

Köszönjük bejelentését és reméljük, hogy utazásai során sok hasonló kellemes élményben lesz része.
A mi érdekünk is megegyezik az utasokéval, mely szerint panaszmentesen tudjanak járműveinken közlekedni.

Tisztelettel
Árgyelán Péter
üzletágigazgató

kivike1 2005.01.05 15:05:39 
Korábban többször panaszkodtam a 72-es, 72Y-os busz késésére, ill. kimaradására. Örömmel tapasztaltam, hogy a héten minden nap nagyon pontosan jött a 72Y-os Baktóból Újpetőfitelepre. Ezek szerint csak az átállás miatt lehettek kezdetben problémák, mára már normalizálódott a helyzet. Nagyon köszönöm, hogy figyelembe vették a hozzászólásokat, így az utasok probléma nélkül el tudnak jutni a munkahelyre, illetve a tanulók az iskolába.

erebusz 2005.01.04 16:51:14 
Kellemes melepetésként ért, hogy ma Makó városában 12 új buszmegállótáblát találtam, ezek gondolom egy új helyijárat megállói lesznek, az érdekelne, hogy mi lesz a vonal útvonala, és mikor várható a beindítása?

MODERÁTOR 2004.12.27 08:35:58 
Tisztelt Foma !

Társaságunk valamennyi dolgozója nevében köszönjük jó kívánságait és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing főelőadó

Foma 2004.12.23 20:39:48 
A Tisza Volán Rt. valamennyi munkatársának békés, boldog karácsonyi ünnepeket, sikerekben és új járművekben gazdag, balesetekben és utaspanaszokban szegény új esztendőt kívánok.

tulipan 2004.12.17 21:24:25 
Szeretném példaként állítani minden gépkocsivezető elé az ELS 551-es frsz. autóbuszt dec.17-én délelőtt 21Y járaton vezető sofőrt, aki köszönt a felszálló utasoknak, megvárta amíg helyet foglaltak, és csak utána indult el. Ez nem egyedi esete volt, máskor is tapasztaltam. Köszönet az udvariasságáért és a figyelmességéért.

TeamPlayers 2004.12.15 14:15:01 

Először is szeretném megköszönni a helyi menetrendben történt változásokat, melyet december 6-án vezettek be. Minket, a Fonógyári úton dolgozó embereket különösen a 90H járat beindítása segített és a 35/35Y járatok Tarjánig való meghosszabbítása. Így már sokkal jobban használható a menetrend.

Továbbá volna még egy kérésem: lehetne-e egy olyan topicot nyitni, amelyik a Tisza Volán Rt. autóbuszaival foglalkozik. Jelenleg az ilyen témájú hozzászólásokat nem tudom, hova lehetne besorolni.

Mivel még nincs ilyen topic, így az egyik kérdésemet ide teszem fel:

Mely vonalakon közlekedik a 2 db csuklós Volvo busz? (Tudomásom szerint ma kellene forgalomba állniuk.)

Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!

Üdv: TeamPlayers

7-es troli 2004.12.14 21:15:29 
Kiegészítés az előző hozzászólásomhoz: természetesen az utazásommal kapcsolatos pozitív élményeket az említett rendszámú buszon szereztem. (HCT-518)

7-es troli 2004.12.14 21:11:11 
Tisztelt Tisza Volán Rt!

A 2004/10/15-ei hozzászólásomhoz hasonló bejelentést, azaz egy kellemes történést szeretnék megosztani mindenkivel. A mai napon, pontosabban délelőtt (azt hiszem 8:40kor, de ebben nem vagyok most teljesen biztos) a Gólya utcai megállónál vártam a 90F-es jelzésű autóbuszt. Meglepetésemre egymás után jött 2 szóló autóbusz (az egyik egy gázos HCT-518). Gondolom a reggeli zsúfoltság elkerülése érdekében jött egyszerre a két busz. Ez már eleve kellemes volt (jutott ülőhely, és kényelmesen utazhattam egészen Petőfitelep, Fő térig zsúfoltság nélkül). Azonban amikor felszálltam, és a bérletet mutattam, akkor a fiatal sofőr udvariasan megköszönte. Sőt emellett a buszon egy megmosolyogtató esemény részese lehettem, amiért külön köszönet a járművezetőnek!!! Egész nap vidám voltam ettől kezdve. :-)

Nagyon örülök, hogy ismét kellemes élménnyel gazdagodhattam az utazásom során.

Kissé az szomorít el, hogy az idősebb autóbuszvezetők nem veszik a fáradságot, hogy köszönjenek a felszálló utasoknak. Az azonban dícséretre méltó, hogy a fiatalabbak ezt rendszeresen megteszik.

joy 2004.12.10 15:57:01 
Másutt már dícsértem, köszönjük a térképet, rendkívül hiányzott!!!
Nagyon szép, és jól használható lett.
Biztos akad benne 1-2 hiba, hisz nagy meló volt.
Tiszteletem a készítőjének, megérdemel ezért a munkáért dupla fizut!!!

MODERÁTOR 2004.12.06 08:36:06 
Tisztelt erebusz !

- A jövő év végére terveink szerint a makói járműállomány között sem lesz Ikarus 266.25-ös típus.
- Mivel a mai napig közlekednek ezek a járművek, így nem foglalkoztunk a nosztalgia gondolatával.

Tisztelettel
Dobos Tamás
járműfejlesztési és fenntartási osztályvezető

erebusz 2004.12.05 13:28:43 
Az öt MAN-ból tudtommal Makónak nem jutott, a makói kocsipark szépen lezüllött, még 3 266-os is szolgálatban van, mikor van remény arra, hogy őket is selejtezzék?

Emellet az is érdekelne, hogy tervezik-e a még szolgáltaban lévő 266-ok közül valamelyik példány nosztalgiabusszá alakításást? A Kisalföld Volánnak van egy ilyen nosztalgia 266-ja, amelyet a selejtezés után is állományban tart.

Elnézést, hogy a "Kellemes tapasztalatok,- benyomások, pozitívumok" fórumon kérdezek ilyet, de itt volt róluk (mármint a MAN-okról) szó.

Alkaulos 2004.11.30 21:02:39 
Köszönöm a választ!

Előző  1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600  Következő  

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002