| |
MODERÁTOR |
2004.11.30 11:06:54 |
Tisztelt Alkaulos !
- 5 darab használt MAN típusú autóbuszt állítottunk forgalomba. - IK 415.24 az altípusa az Ön által kérdezett autóbuszoknak. További információkat kizárólag személyes megkeresés esetén áll módunkban kiadni.
Tisztelettel Dobos Tamás járműfejlesztési és fenntartási osztályvezető |
|
Alkaulos |
2004.11.28 22:59:42 |
Tisztelt Tisza Volán Rt!
Azt hallottam, hogy a közelmúltban olyan MAN autóbuszokat állítottak forgalomba, amelyeket a VT-Transman Rt.-től vásároltak használtan (mint pl. az FJU-308). Ezek rendszámait szeretném megtudakolni, valamint hogy mikori évjáratok.
Valamint, ha nem okoz gondot, megkérdezném, mi pontosan az altípusa annak az Ikarus 415-ösnek, amit szintén az idén állítottak forgalomba és haználtan vásároltak.
Segítségüket előre is köszönöm: Petruska Péter |
|
MODERÁTOR |
2004.11.08 14:00:36 |
Tisztelt Gyur !
Köszönettel vettem munkánkat érintő mindkét észrevételét. Sokat dolgozunk azon, hogy az utazási igényeket a legoptimálisabb mértékben elégítsük ki, de ez nem mindig oldható meg konfliktusmentesen. Örömmel nyugtázom, hogy az Ön esetében (60Y-os és 2-es) a menetrendváltozás ennyire kedvező helyzetet teremtett. A buszvezető hölgy dicséretét jól esett olvasni. Ő csak azt tette, amit az előírások alapján tennie kell. Kérésének megfelelően továbbítottuk neki köszönetét. Az így és hozzá hasonlóan dolgozó munkatársaink esetében arra törekszünk, hogy érezzék tevékenységük megbecsülését. Szívesen vettem támogató sorait, hogy észrevette munkánk eredményeit. További utazásai során is hasonló kellemes élményeket kívánok.
Tisztelettel Árgyelán Péter üzletágigazgató |
|
MODERÁTOR |
2004.11.08 09:59:38 |
Tisztelt 7-es troli !
Köszönjük bejelentését. Munkavállalónkat szóbeli dicséretben részesítettük. Munkavállalóink rendszeres képzésben részesülnek, melynek keretében a szolgáltatói magatartást is elsajátítják. Reméljük, hogy utazásai során csak hasonló kellemes élményben lesz része.
Tisztelettel Árgyelán Péter üzletágigazgató |
|
erebusz |
2004.11.07 16:09:54 |
Ezúton szeretném megdícsérni azt a gépkocsivezetőjüket, aki a Makó-Szeged közötti, Makóról 18:30-kor induló járatot csinálja. Ha jól emlékszem egy szegedi C56 HLD-898 (a rendszámban nem vagyok biztos) a kocsija. A múlt héten volt szerencsém vele utazni kétszer is, és mindkétszer kifejezetten tetszett, ahogyan az utasokkal bánt, különösen az, hogy elkéri a diákigazolványt minden "diák"-ot kérő tanulótól. Pénteken egy utastársunkat még figyelmeztette is arra, hogy az iskolalátogatási nem elég, ha ellenőrök jönnek, és jöttek! A fejleményeket nem tudom, de ha jól értettem nem büntették meg az igazolvány nélkül utazót! A lényeg az, hogy még sok ilyen gkv-t kívánok önöknek, és nekünk utasoknak is. |
|
Ivett |
2004.11.05 18:48:07 |
Tisztelt Tisza Volán!
Ezúton szeretném megköszönni magam és a többi utastársam nevében a Szeged-Győr között közlekedő járat felgyorsítását!
Tisztelettel: Masa Ivett |
|
Gyur |
2004.11.04 10:48:15 |
Tisztelt Tisza Volán Rt!
Naponta járok Szőregről a Tesco környékére, valamint vissza (otthon és munkahely). Kivétel nélkül minden napszakban tökéletesen összehangoltan tudok menni a 60(Y) és a 2-es buszokkal. Nagyon tetszik, hogy ilyen tökéletesen össze tudták hangolni a két járatot. Mindkét irányban gyors, és egyszerű az átszállás. Köszönet érte!
Horváth György |
|
Gyur |
2004.10.19 10:34:09 |
Tisztelt Tisza Volán Rt!
Hétfői nap 17:35-kor a Mars térről induló 60-as busz vezetőjénak munkájával nagyon meg vagyok elégedve. Legyenek szívesek tolmácsolják köszönetemet felé. A vezető hölgyet nem láttam még ezen a vonalon, lehet, hogy csak egy körre állt be. A lényeg, hogy régóta elsőként tapasztaltam, hogy a Szőreg végállomáson várt 3 percet a pontos induláshoz. Régebben panaszoltam, hogy rendszeresen 3-4 perccel hamarabb visszaindulnak a végállomásról a buszok, igy nem egyszer lekéstem őket. Szerintem a végállomáson illik a pontos indulást betartani, amennyiben lehetséges. A panaszom óta nem vettem észre igazán nagy változást ezen a téren. Most viszont ahogy szokott lenni, 3 perccel hamarabb megérkeztünk a végállomásra 60-asként, de várt a hölgy 3 percet, hogy pontosan induljon 60Y-osként. (Én sokszor még egy megállót utazok, igy tapasztalhattam meg.) Természetesen emellett mikor felszálltam, udvariasan visszaköszönt. Röviden; szeretném, ha megbecsülnék az ilyen munkaerőt, örülök, hogy nem minden vezetőjük siet vissza a Mars térre.
Tiszelettel: Horváth György |
|
7-es troli |
2004.10.15 10:23:04 |
Tisztelt Illetékesek, Tisztelt fórumot Olvasók!
Egy nagyon kellemes élmény részese lehettem a tegnapi napon! Ezt szeretném megosztani mindnekivel: A 21:45-kor Vadkreti térről induló 83-as buszra (azt hiszen CJN-033) a Mars tér megállóban szálltam fel több utastársammal együtt! A fiatal buszsofőr, minden felszállónak egyenként jó estét kívánt, és mindenkinek megköszönte udvariasan hogy bemutatta bérletét! Ezt a soför egészen Makkosház végállomásig minden megállóban megtette, ahol volt felszálló! Sajnos kevés ilyen buszvezetővel találkoztam eddig.
Dícséretre méltó, hogy ilyen intelligens, és udvarias volt az utasokkal az illető buszvezető.
Köszenet érte!
7-es troli |
|
Nagy Gábor |
2004.10.09 17:07:50 |
Olyan, hogy "Anna kút felújítása", talán jövőre lesz, vagy azután. Most mindössze egy villamos megállóperont építenek ott, tehát az új útvonal ezzel nincs összefüggésben.
Akik ott szálltak le- és fel, azok most a csörögtől a fórumon át a zörögig (már elnézést :-) ) tiltkoznak az új útvonal ellen, meg is lehet őket valamilyen szinten érteni, de el kell, hogy higgyék, hogy nem ők a többség! |
|
Rommel |
2004.10.09 13:05:56 |
Tisztelt Tisza Volán! Ezúton szeretném megköszönni, több szegedi nevében (is), hogy a 2-es autóbusz a Mars Tér (és Szécsényi)felé közlekedik váltva a 71es járatot. Az a kérdésem lenne, hogy ez a változás idegigelenes az Anna kút felújjítása miatt, v. így marad (ami jó lenne)? |
|
csehpacilla |
2004.10.05 07:50:40 |
| A Fölsővárosiak nevében is KÖSZÖNÖM, hogy reggel 7.00-kor csuklós buszt indítanak, növelve az utazás komfortérzetét, és enyhítve a zsúfoltságot! |
|
MODERÁTOR |
2004.06.08 08:53:04 |
Tisztelt V42 515 !
Köszönjük elismerő sorait, melyet két dolgozónk munkájával kapcsolatban tett. Bejegyzését továbbítottam az érintettek felé.
Tisztelettel Molnár Adorján marketing főelőadó |
|
V42 515 |
2004.06.08 07:54:05 |
Tisztelt Tisza Volán!
A Béka utcai Általános Iskola 2.B osztálya 2004. május 20-22. között osztálykiránduláson vett részt a Dunántúlon. A kirándulás nagyon jól sikerült, amelyben nem kevés része volt az Önök által nyújtott minőségi szolgáltatásnak. Ezúton szeretném megköszönni egyrészt Frankó János Úr munkáját, aki igen pozitív hozzáállással, szinte a "Föld alól" szerzett egy buszt akkor, amikor mi már egy kicsit megkésve kezdtünk bele a buszrendelés folyamatába; másrészt Bódi László gépkocsivezető munkáját, aki kedvességével, nyitottságával, és a kisgyermekek felé megnyilvánuló maximális toleranciájával járult hozzá a kirándulás sikeréhez. Kérem, adják át köszönetünket két kollégájuknak!
Köszönettel és tisztelettel:
V42 515 |
|
MODERÁTOR |
2004.05.28 09:23:13 |
Tisztelt Sha !
Az Ön által prognosztizáltak szerint történjenek az események. Szeretném ha "jóra fordulna" a történet. Egyébként a témában említett gépkocsivezetőket is kiváló autóbuszvezetőknek tartom. Az autóbuszok telephelye, az autóbuszvezetők lakóhelye, a menetrend viszont a munkabeosztási és munkaelosztási szabadságunkat szűkíti.
Tisztelettel Csaba István üzletágigazgató |
|
Sha |
2004.05.26 10:20:02 |
Tisztelt Tisza Volán!! "Kedves" guti!
Én elismerem, hogy egy ilyen munkahelyen sokmindennek kell eleget tenni,de szerintem miután Béla visszakerül a HOG-563 a dolgok rendben fognak menni (és remélhetőleg guti is lenyugszik).Petrics Béla kiváló sofőr és ezt csak azok nem látják be (guti), akiknek Béla személye ellen van problémájuk!!Köszönöm, hogy levelemre szakított(-ak) időt és előre is köszönöm ha ezzel segíthettem hogy egy nagyszerű autóbuszvezetőt visszahellyezzenek a megszokott ruzsai vonalra.
Tisztelettel "egy ruzsai utas" Ui.:guti idézem "ÉS tényleg meleg van a buszon...". |
|
guti |
2004.04.23 10:27:56 |
Tisztelt "Sha"!
Ne igazán értem miről irsz? Irtam én valahol, hogy problémám volna azzal, hogy a buszon meleg van! Nem tudom ezt honnan vetted! Na mindegy! Egyébként meg a HOG-563 a Tisza Volán Rt busza nem pedig a Petrics Béláé a Volánál viszont jogúk van eldőnteni, hogy kidolgozhat rajta! Ha ezt veszük akkór a HOG-563 a Tóth Attilát iletné meg, mert az Attilával szerintem tényleg semmi probléma nem volt, de a kedves Bélúska kitúrta a helyéről! Azzón meg végképp nem kivánok veled vitatkózni, hogy a Petrics milyen emberbarát, mert ekkóra pokróc fazónt, nem hiszem, hogy Csongrád megyében lehet találni! Persze a "kedves, aranyos Béla" meg Pécsi! Menjen haza innen, adja át a helyét valami rendes Ruzsai embernek! |
|
Sha |
2004.04.19 14:49:42 |
Tisztelt "guti"!
Nem hiszem,hogy valaha is megértem, hogy miért nem szereti azt az embert,aki kellemes emberbarát környezetet teremt egy buszon.Az hogy meleg van a buszon szerény meglátásom szerint a jobbik eset,mert igy ha valaki megtanult beszélni,akkor képes arra megkérni a buszvezetőt,hogy hajtson rajta lejebb,esetleg kapcsolja azt ki!További jó utazást kívánok mindenkinek és önnek is tisztelt "guti",de szerintem a Petrics Béla remek buszvezető és a HOG-563 akkor is az ő busza marad,amire remélem hamarosan ott a Tisza Volánnál is rájönnek.Köszönettel:Sha |
|
kat21 |
2004.04.07 22:25:40 |
Tisztelt Tisza Volán!
Köszönetet szeretnék mondani Gombos Zoltán kübekházi járaton szolgálatot teljesitő buszvezetőjüknek, akinek közreműködésével az elmult télen is biztonságosan utazhattunk (Szeged és Köbekháza között). Elsősorban a reggeli (korai) járatnál sem kellett vacognunk, nem vágott be a szél az ablakon, a busz reggelre mindig felvolt takaritva -még latyakos időben is-, és ami a legfontosabb, hogy a néha eléggé csúszos, csak késve tisztított szakaszokon sem féltünk a hátamögött. Betartja a sebességhatárt más soffőrökkel ellentétben, akiknél még kapaszkodni is alig lehet. Buszon még dohányazni soha nem láttam és öltözéke is kifogástalan. Szeretném megköszönni önöknek, hogy utazásunkhoz nem csak megfelelő menetrendet és buszokat biztosítanak, hanem pontos, precíz, korrekt buszvezetöket is, mint például Gombos Zoltán. Ha lehetséges lenne, szeretném ha továbbra is itt dolgozhatna és munkájávan hozzájárulhatna a közösségi közlekedés szinvolanának emeléséhez, hisz a kényelem és az udvariasság is fontos szempont.
Köszönettel: kat21 |
|
kisVIRÁGH |
2004.04.05 12:14:53 |
Szeleske! Én is nap mint nap utazom az üllési busszal, mivel Bordányban lakom. A discojáratot általában messziről kerülöm, ha diszkóba akarok menni, van arra más mód is, hogy eljussak odáig. Sok buszsofőr van, akinek még több tapasztalata van buszozás terén, és ők tudják, hogy az ilyen kicsinyes dolgokat hogy lehet elkerülni, és ha mégis megtörténne a "baj", legalább annyit szólnak, hogy bocsi. Én ezt a témát ezzel lezárom, a panaszom marad, de ha dicsérek valakit, azt is adják át. Azt furcsálom, hogy ha valakit szidok, az egyből nagy visszhangot vált ki, de ha dicsérek, arról a buszosok onnan szereznek tudomást, hogy mondom nekik. |
|
MODERÁTOR |
2004.04.05 09:17:05 |
Tisztelt Ideges Krisz !
Köszönjük elismerő sorait.
|
MODERÁTOR |
2004.04.05 09:15:26 |
Tisztelt szeleske !
A megnevezett autóbuszvezetőkkel ismertettük pozitív észrevételeit. Munkavállalóink tevékenységének féléves és éves elbírálásánál sok összetett dolgot minősítünk – forgalmi, kereskedelmi munkavégzése, autóbuszának műszaki, esztétikai állapotának jó szinten történő megőrzése, balesetmentes közlekedés, utasokkal történő előírásszerű magatartás stb. Természetesen az Ön véleményét is figyelembe vesszük.
|
kisVIRÁGH |
2004.04.02 12:03:55 |
Szeretnék még 1 embert megdicsérni, méghozzá a 14:40-kor Üllésre induló fiatal buszsofőrt, Zolit. Amióta láttam, mindig rendesen dolgozott, és bármi bajom volt, mindig segítőkész volt, sose küldött el. Remélem sokáig ezen a vonalon marad, nem rakják el másfele. A már régebben említett buszsofőröket (Z. Antal, B. Gábor és K. Mihály) pedig továbbra is dicsérem, és remélem, átadták nekik, hogy van olyan, aki szívből szereti őket. |
|
Ideges Krisz |
2004.04.01 21:24:32 |
Tisztelt Szeri és Csaba Úr!
Minden köszönetem és tiszteletem az Önöké! A negyed négyes Szeged- Hmvhely között közlekedő járat az önök és kollégáik hathatós munkájának köszönhetően minden igényt maximálisan kielégít. Az új sofőrök gyorsak és pontosak, a busz kifogástalan! A sok panasz levél után most hálával tartozom, ismételten megköszönöm magam és utastársaim nevében a munkájukat.
Tisztelettel: Ideges Krisz |
|
szeleske |
2004.04.01 20:27:48 |
| Jó estét kívánok. Olvastam "virág" panaszát két üllési sofőrrel kapcsolatban, ehhez szeretnék hozzáfűzni 1-2 gondolatot. Kedves "virág" egyáltalán nem tud semmit a buszozásról, valószínűleg csak a discosjáraton szerzett tapasztalatok alapján beszél. Nekem/nekünk minden nap kell busszal járnunk iskolába. Így tanui lehettünk annak is, ahogy az általa negatív színben feltűntetett Varga Mihály és Czékus Endre nap mint nap segített egy mozgássérültnek fel, ill. leszállni, ezáltal lehetőséget nyújtva neki az önálló, teljes életre. Valószínűleg azt sem látta/hallotta, hogy mennyire kedvesek ezen sofőfök az utasokkal: öregekkel, diákokkal, pedig, tessék elhinni, egyik sem könnyű eset! Nagyon sajnálom a kedves nővérét és őt, de ha reálisan belegondolnak, kinek a hibája volt az a "baleset"? Varga Mihály igenis a legjobbak közül való, talán nagyon jó bizonyíték az a több éves munkaviszony, ami mögötte áll! Az ilyen "pilótákat" meg kell becsülni,nem pedig kicsinyes sérelmeket felhozni ellenük! Tessék elhinni, 1000szer több pozitívumot lehet felsorolni védelmükben, mint ez a sértett kislány panasza... Kérem adják át köszönetünket munkájukért. |
|
MODERÁTOR |
2004.03.24 14:51:08 |
Tisztelt guti !
Az autóbuszjáratra a foglalkoztatási szabályok betartásával minden esetben autóbuszvezetőt vezénylünk. Személyük feladatainknak megfelelően változhat. A megnevezett autóbuszvezető 6 hónap kísérleti időszakot kapott, amikor is a róla kialakított „képet” korrigálhatja. Ezt követően döntünk esetleges visszahelyezéséről.
|
1 lány |
2004.03.19 19:00:29 |
Tisztelt Csaba István!
Köszönöm, hogy megválaszolta kérdésemet! Örömmel tapasztaltam, hogy ismét indul rásegítő busz! További jó munkát és sok-sok dícséretet! |
|
MODERÁTOR |
2004.03.19 09:27:45 |
Tisztelt Sha !
Köszönjük sorait, alkalomadtán autóbuszvezetőnk „rehabilitálásánál” az észrevételt figyelembe vesszük.
|
guti |
2004.03.19 08:37:12 |
Tisztelt Tisza Volán! Tisztelt Sha!
Én is dicséretemet szeretném kifejezni, csak én Csaba István úrat szertném dicsérni amiért végre eltávolitóta Petrics Bélát a HOG-563-as autóbuszról, és remélem soha többet nem is ültetik rá vissza! Nem tudom mit nevezel te barátságosnak és jóindulatunak benne, azt hogy a tömöt buszról az elől utazót nem engete le az első ajtónál! És tényleg meleg volt a buszon ti már csak tudjátok mikór 20-25percel később indult el, és a Pusztamérgesi buszal votunk kénytelenek menni! Valahogy ez is több ember véleménye, és a Petrics csinált már annyi szemétséget, hogy ez kijárt már neki nagyon régen! Azt szertném kérdezni Csaba úrtól, hogy aki most van a Petrics helyén ő marad a vonalon állandóra, vagy valaki más fog rajta dolgozni? De az ugye ki van zárva, hogy a Petricset vissza helyezik? Várom megtisztelő válaszát!
Tisztelettel: Guti |
|
Sha |
2004.03.17 10:58:01 |
| Tisztelt Tisza Volán!Számtaléan dícséretet és pozitívumot sorolhatnék fel Petrics Béla és a HOG-563-as rendszámú busz javára!Nem értem,hogy miért rakták be tartalékosnak:a vezetési szokása kiváló,az utasokkal barátságos és jóindulatú és még egy hatalmas pozitivum,(aminek igaz elmúlt az ideje,ugyanis ez a téli időszakra vonatkozik) hogy a buszon mindig nagyon jó volt az idő, és el sem tudom képzelni,hogy mi eshetne ennél jobban télen,a hidegben korán reggel(esetleg ha nem kell mennem dolgozni:),).Ezek a meglátások több ruzsai embertől származnak és a ruzsaiak nevében remélem,hogy mihamarabb visszahelyezik az Őt megillető HOG-563-as rendszámú buszra.Köszönettel a "RUZSAIAK". |
|
böcsü |
2004.03.12 20:14:02 |
Ma a CMX-849 rendszámú autóbuszon utaztam mely a 16:15-kor indult a víztorony térről /13 vonalon/. kellemesen tapasztaltam hogy a busz fiatal sofőre az idős néniket, bácsikat felsegíti ill. csomagjaikat az ülésig viszi... nagyon meglepett ez a figyelmesség mert egy helyi járaton a nagyobb létszám miatt a sofőr az utasok segítségében, közreműködésében bízva "segítenek" az időseknek ill. ezzel a sofőrnek is a biztonságos le s felszállításban... de a többi sofőr is kezd "magáhoztérni" és az utazó közönségtől várt biztonságos szolgáltatást nyújtani Böcsü |
|
Szné |
2003.12.01 11:21:20 |
Tisztelt Mező István Úr!
Több baktói utas nevében szeretném megköszönni a 7 órakor induló kisegítőjárat indítását, amely kényelmessé tette és teszi a reggeli közlekedést. Így a gyerekek is nagyobb örömmel indulnak az iskolába.
Köszönettel: Szalma Istvánné |
|
MODERÁTOR |
2003.06.10 10:17:34 |
Tisztelt MALWIN !
"Tolmácsoltuk" autóbuszvezetőnknek elismerő sorait. A Személyi Teljesítmény Értékelő Rendszer kiértékelő elbeszélgetésekor, ahol autóbuszvezetőnk féléves munkateljesítményét értékeljük, figyelembe vesszük észrevételeit.
|
MALWIN |
2003.06.09 19:30:53 |
Tisztelt Tisza Volán! Itt még nem jártam, mivel főleg a "hibákra vagyok szakosodva", de ami jár, az jár. Kérem, tolmácsolják köszönetünket Sós Zoltán gépkocsivezetőjüknek, aki a BYD-587 frsz-ú Csepel-Union vezére, s aki ezzel a busszal a tápéi Bálint Sándor iskola gyerekeit vitte osztálykirándulásra Visegrádra és környékére.Hozzáállása és közvetlensége a gyerekek körében osztatlan sikert aratott,nagyban hozzájárulva a kirándulás sikeréhez. A sors(-és az önök(?)) keze azzal lepett meg, hogy ma ugyanő és ugyanaz a busz hozta haza másik gyerekemet Veszprémből, szintén kellemes élményeket hagyva a gyerekekben. Engedjék meg, hogy gépkocsivezetőjüknek gratuláljak, és további sikeres munkát kívánjak.Önöknek pedig sok ilyen autóbuszvezetőt.
A tápéi Bálint Sándor iskola 4.osztályosainak nevében: Márton Gábor szülő, és nagycsaládos |
|
MODERÁTOR |
2003.04.10 14:49:06 |
Tisztelt pschio !
Autóbuszvezetőnk nevében is köszönöm az utazása során tapasztalt pozitív észrevételeket.
|
pschio |
2003.04.09 18:27:01 |
Tisztelt Tisza Volan!
Azt vettem eszre hogy a hetkoznaponkenti Zsombora tarto 17:15os autobuszt egy holgy vezeti! Es, hogy sokkal jobb kedvvel vegzi munkajat mint ellenkezu nemu tarsai! Eddig mindig jokedvu volt nem vag pofakat, es mosolyogva kezeli a jegyeket. Szoval igazi "orom" ezzel a busszal jonni:)
Az uj autobuszokkal is meg vagyok elegedve! Vegre kenyelmes es nem budos jarmuveken lehet utazni!
:David |
|
MODERÁTOR |
2003.04.09 10:45:15 |
Tisztelt ladywebber !
Kérésével "nyitott kapukat döngetett", az utazási szokások igénylik, hogy a hetek utolsó tanítási napján a megjelölt térségbe kisegítő autóbuszjáratok közlekedjenek Szeged autóbuszállomásról az alábbiak szerint: 12.35 órakor Röszke, országhatárig; 13.20 órakor Röszke alsóig; 15.50 órakor Röszke, aut. vt-ig; 17.15 órakor Röszke, országhatárig. A kisegítő autóbuszjáratok indítására a szükséges intézkedéseket megtettem, végrehajtásával biztosítjuk a kultúráltabb utaztatást.
|
ladywebber |
2003.04.02 23:23:18 |
Tisztelt Tisza Volan! En kollegista vagyok Szegeden, es minden penteken rohanok haza,hisz van hogy hetekig itt kell legyek.Kellemeset csalodtam amikor egyik pentek alkalmaval hazautazasom idopontjaban (utam Roszke, hataratkelohely fele vezetett) egy gyosjarat is beallt a 3-as kocsiallasra,igy csokkent a tolakodas es nem kerultunk,mi vajdasagi diakok, a roszkei idosebb emberekkel konfliktusba,amelyet gyakran a nagy tomeg es faradtsag illetve ehseg okoz.Ez egy igazan jo megoldas volt,csak kar hogy az az egy alkalommal elhettem at.Tisztelettel megkerdeznem nem lenne e ra mod hogy penteken 12.35-tol minden alkalommal induljon gyorsjarat a Hataratkelohelyre,hisz egesz estig mindig tele van a busz es altalaban az utasok 70% haza utazik Jugoszlaviaba,vagy esetleg elobb a hatarra menjen kis jarat hogy ne azon az oriasi tomegen tolongjanak at azok a szerencsetlen idos emberek.Ha ezt meg tudnak oldani,azt hiszem meg elegedettebbek lennenk. Koszonettel egy egyetemista lany. |
|
Nagy Gábor |
2003.03.19 21:06:29 |
Tisztelt Tisza Volán!
Miután számtalanszor írtam a különböző panaszrovatokba az alacsonypadlós buszok pontos menetrendjéért síkra szállva, most (hogy igazságos legyek) ide kell írnom, hiszen az internetes és a szórólapos megjelentetés után ma egészoldalas újsághirdetésben is közétették ezen járművek menetrendjét. Remélem, hogy a tapasztalatok kedvezőek lesznek és a jövőben is tovább növekszik majd a közlekedésben esélyegyenlőséget teremtő korszerű autóbuszok darabszáma.
Tisztelettel
Nagy Gábor |
|
MODERÁTOR |
2003.03.03 08:52:31 |
Tisztelt V42 515 !
Köszönjük a bejegyzését, járművezetőnk felé tolmácsoljuk köszönetét. Tisztelettel Draskóczy István üzletágigazgató
|
|
V42 515 |
2003.03.02 18:13:30 |
Tisztelt Tisza Volán!
Kérem, adják át köszönetemet annak az autóbuszvezetőnek, aki tegnap (szombaton) délután 3/4 3 körül közlekedett Hattyasról a Belváros felé a 74-es járattal, és a Kamarási utcai megállónál észrevette és megvárta az igen messziről szaladó családomat.
Tisztelettel:
V42 515 |
|
sosiforda |
2003.02.07 23:42:05 |
Nagyon szép, igényes kiadvány lett Szeged város helyi menetrendkönyve. A kivételes igényességet jelzi az egyes vonalaknál a vonalak által érintett helyekről (utcákról, terekről, hidakról, stb.) készült fotók elhelyezése is. Emellett az 1 vonaljegynek megfelelő ár már-már jelképesnek tűnik. A menetrendek szerkezete (a követési idő helyett a buszjáratoknál a végállomási indulások megadása) is jobb a korábbinál, könnyebben követhető. A térkép is sokat szépült a korábbiakhoz képest, bár azon a viszonylatszámokat a végállomások mellett az útvonalakon is fel kellene tűntetni, hogy kiderüljön a térképről is pl., hogy melyik járat jár a Derkovits fasoron, Fő fasoron stb. és ezáltal a térkép még informatívabb lenne. Összességében azonban a kiadvány igazán elismerésre méltó.
|
|
MODERÁTOR |
2002.12.23 12:01:14 |
Tisztelt Foma !
Köszönjük a Tisza Volán Rt. valamennyi dolgozója nevében a karácsonyi és újévi jókívánságokat és kellemes, meghitt karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk Önnek.
Tisztelettel Molnár Adorján marketing m. |
|
Foma |
2002.12.23 09:02:32 |
Tisztelt Tisza Volán!
Ezúton kívánok a cég valamennyi munkavállalójának és vezetőjének boldog karácsonyi ünnepeket, sikerekben, új járművekben gazdag, rendkívüli eseményektől mentes új esztendőt.
Ismételten köszönetemet fejezem ki azért, hogy év elején egy nagyon jól sikerült szakmai program keretében lehetőséget kaptunk, hogy a fórum olvasói betekinthessenek a Tisza Volán életébe. A cég honlapjával kapcsolatban pedig csak annyit tudok mondani, hogy így tovább! |
|
MODERÁTOR |
2002.11.26 08:55:38 |
Tisztelt Galadriel !
Köszönjük kedves szavait és a bíztatást. A járművezetőinknek továbbítjuk, illetve az oktatásukon is szólunk az észrevételéről, hogyan kell egy "problémát" kezelni.
Tisztelettel Draskóczy István üzletágigazgató |
|
Galadriel |
2002.11.24 10:27:21 |
Tisztelt Tisza Volán!
Szeretném megköszönni áldozatos munkájukat mindannyiuknak amivel ilyen színvonalas, korszerű, minőségi munkát végeznek. Kiemelném a korszerű buszokat, különösképpen az alacsonypadlójuakat, amely nagyban megkönnyíti a babakocsikkal közlekedő dolgát, különösen itt a 20-as járaton. Az új nem csuklós kék alacsonypadlós is nagyon modern, korszerű, igényes busz. Ezenkívül kiemelném a 20-as járat soförjeinek az utasbarát magatartását. Pl.: amikor a 20-as busszal a Retek utca végén szerettem volna leszállni és az időben történő jelzésem ellenére elfelejtette a söfőr kinyitni az ajtót és továbbment, utána kérdésemre rögtön elnézést kért és szó nélkül megállt volna és kinyitotta volna nekem gyorsan az ajtót. Nagyon jól esett ez is.
Remélem a jövőben is így marad minden, beleértve ezt a korrekt kiszolgálást, nagyszerű weblapot is.
Tisztelettel és szeretettel,
Galadriel |
|
jászkunboy |
2002.11.21 20:13:12 |
Tisztelt Tisza Volán!
Köszönöm megtisztelő válaszukat, észrevételeimre adott precíz hozzászólást! Ötleteim csak egy laikus utas ötletei voltak, melyeket utazásaim során gyűjtött tapasztalataim, meglátásaim eredményeztek. Természetesen továbbra is maradok a Tisza Volán utasa, mert az önök szolgáltatása tényleg Európai színvonalú!! Tisztelettel:Jászkunboy |
|
MODERÁTOR |
2002.11.20 14:56:49 |
Tisztelt jászkunboy !
A megjelölt menetrendi mező alapjáratait állandó típusú autóbuszokkal, stabil járatszemélyzettel végezzük. Amennyiben előre prognosztizálható a nagyobb utazási igény, akkor a gazdálkodási szempontokat is figyelembe véve az utasforgalomnak megfelelő kapacitású autóbuszt közlekedtetünk kisegítő járatként. A mindenkori szabadáras tevékenységünk mértéke is hatással van az alapjárat mellett közlekedő autóbusz típusára. A három-tengelyes autóbuszok a helyközi forgalomba lettek rendszeresítve, alkalmanként végeztetünk velük – például halottak napi forgalom kiszolgálása – távolsági járatokat. Menetrendi javaslatait köszönettel vettük, annak mindig az utazóközönség többségének érdekeit kell megtestesíteni. Ennek próbálunk megfelelni, utasainkat megtartani, az utasszámot növelni, ezért is jólesett számunkra a zárómondataiban leírt pozitív észrevételek.
|
jászkunboy |
2002.11.13 23:22:53 |
Tisztelt Tisza Volán!
Mindig örülök,ha a szolnoki buszpályaudvaron megpillantom valamelyik új járművüket. Néha erre téved a 15 méteres Rába ritkaság,de E95-ösből is gyakrabban az új (Volvo alvázas) jön, sőt a társalgós,emeletes E97 is (a egyik kedvencem). járt már erre járatban. A szolgáltatással minden szempontból elégedett vagyok. Viszont a 1515-ös menetrendi mező önök által közlekedtetett járataival vannak néha gondok. Azt tapasztaltam, hogy a 12 méteres busz befogadóképessége kevés szokott lenni, így indokolt lenni állandóan nagyobb, hosszabb buszt indítani! Továbbá a hét utolsó tanítás napján (pénteken), illetve az elsőt tan. napot megelőző napon (vasárnap), mindig más és más rend alapján történik az utasfelvétel és más befogadóképességű buszok is jönnek. Volt olyan hogy a 15m-es Rába és egy E95-ös jött, de a midibusz (E13?) E95 párosítás is előfordult már. Valahogy egy utasszámlálás és igényfelmérés után menetrendbe kellene foglalni (főleg a pénteki) nap pluszjáratát. Esetleg az egyiket gyorsjáratként indítani. A vasárnapiaknál ez megoldott, de szerintem az is felülvizsgálatra szorul.( a 763-753 as járatok a kihasználtság miatt összevonhatóak, de közlekedjen Gyöngyösig, így visszaútban a 716-os járatnak is "könnyebb lesz". A gond az, hogy minden héten más rendszer várja az utazókat, amit úgy érzek, hogy a két sofőr "aktuális helyzetkezelési" megegyezése alakít ki. Ami nem rossz, csak gyakran új a sofőrpár, így a rendszer is változó. ( a probléma ugyanezen napokon a Mátra Volán járatain is fennáll, bár ők a gyorsjáratukat pénteken is közlekedtetik!) Valami állandóságot kellene megállapítani! (A menetrendi pontossággal, tisztasággal,komforttal, udvariassággal szerencsére nincs gond! Köszönet érte!!) köszönettel: egy rendszeres utasuk Szolnokról |
|
TOMA |
2002.11.13 08:47:51 |
Örömmel tapasztaltuk, hogy visszakaptuk a deszki 6.20 –as és a 16.30-as járatokat. Igy végre emberhez méltóan utazhatunk a pénzünkért. Köszönjük szépen. Toma
|
|
|
|