Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 18. szombat 

Hozzászólnék   Téma: Kellemes tapasztalatok,- benyomások, pozitívumok   Végére  

Foma 2002.11.12 09:59:04 
Örömmel olvasom, hogy az internetes hozzászólások kapcsán az eddigi elmarasztalásokon kívül elismerés is született. Ez öszönzően hathat a gépkocsivezetőkre, főleg, ha a vállalat vezetése ezt propagálja is a munkavállalók felé.

MODERÁTOR 2002.11.07 08:46:53 
Tisztelt Rob !

Autóbuszvezetőnk nevében is köszönöm, hogy értékelni tudta munkavállalónk dícsérendő eljárását.
Mivel a gyorsabb ügyintézés érdekében munkaköri kötelességén túlmenően és szakszerűen járt el, jutalomban részesítettem.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

Rob 2002.11.05 14:59:25 
Tisztelt Tisza Volán!
Szeretném köszönetemet kinyilvánítani azon sofőrnek, aki 31-én a 15 órai Tiszaszigetre induló buszt vezette és volt olyan szives és elküldte postán az általam a buszon felejtett borítékot. Mégegyszer is köszi szépen.

MODERÁTOR 2002.06.12 08:51:09 
Tisztelt bzoli41 !

Örülünk, hogy elégedett a javuló jármű állományunkkal. A korszerű járművek beszerzése tovább folytatódik, az idén 5 alacsonypadlós szóló autóbusz, 4 szóló gázos Ikarus (IK 260-as) és 4 csuklós gázos autóbusz beérkezését várjuk. Várhatóan néhány hét, és megérkeznek az alacsonypadlós autóbuszok.
Az elsőajtós felszállás lényege, hogy lehetőleg mindenki érvényes jeggyel utazzon. Azok, akik jeggyel direkt hátul szállnak fel, miközben tudják, hogy csak elöl van lyukasztó, úgy gondolom, hogy nem is akarnak jegyet érvényesíteni, így megkockáztatják az esetleges büntetést.
A korábbi gyakorlat az volt, hogy a jegy érvényesítése érdekében a gépnél várták, vajon felszáll-e az ellenőr. Ezt a gyakorlatot szüntettük meg a jelenlegi rendszerrel.
Sajnos a leszállásjelzők el szoktak romlani. A gyártó izzós variációban készíti a kapcsolót, eddig nincs a piacon olyan, mely LED-es lenne.

Tisztelettel
Draskóczy István
üzletágigazgató

bzoli41 2002.06.10 16:27:56 
Tisztelt Tisza Volan!

Megragadom az alkalmat,hogy panasz utan azert jot is irjak (ma irtam a panasz rovatba is...),mert az utobbi ev(ek)ben nagyon tetszik a jarmupark fejlodese!Ezalatt leginkabb a gazos buszokat ertem.Gyorsak,telen nem kell bennuk megfagyni,a rugozasuk sem annyira fapados.Az mar sajnalatosabb dolog,hogy szaporodnak bennuk a firkak.
Egy par eszrevetelem lenne:A sok razkodasban kirazodnak az ajtok melletti uvegek fali szegecsei,es mozog az egesz.Sok buszban ha tomeg van,a hatso szamkijelzo fekete fem"doboz" utban van a fejek szamara.Mar nekem is volt szerencsem a sarkaba bevagni egy-ket zokkenonel,nem tuj lo erzes.Es megegy: surun talalkozok kiegett leszallasjelzo lampaval.Miert nem oldjak meg nagy fenyereju LED-ekkel?Az nem egne ki...
Vissza a jo tapasztalakokhoz:Kedvencem az a bizonyos sullyesztett padlos hosszu csuklos sarga busz.Ebbol miert nincs tobb?Ez annyira tetszik,hogy kepes vagyok felszallni ra akkor is,ha nem arra megy amerre dolgom lenne...(Tudom nagy helyigenye van fordulasnal,es nem minden jaraton tudna kozlekedni,tovabba kicsi a szabad magassaga)
Javasolnam,hogy ne csak elol legyenek jegykezelo keszulekek.(Nekem ugyan berletem van).Ugyanis,ha nagy a tomeg es a sofor nem elvezkedik a tobb perces elso ajtos felszallassal,es kinyitja a tobbi ajtot,keptelenseg elore menni lyukasztani.Ezek a keszulekek regebben is ott voltak tobb helyen.Ne ennyin muljon egy buntetes...

Remelem tudtam hasznos infokat adni,udvozlettel: Balogh Zoltan

Rutaig 2002.02.19 11:09:57 
Elégedetten gratulálok Önöknek, hogy szolgáltatásukat ilyen minőségben, ilyen színvonalon tudják végezni. Különösen elégedett vagyok honlapjukkal, mely gyorsan elérhető, kielégítő menetrendi tájékoztatást ad. Itt szeretném kifejezni elégedettségemet a Gátsori, Ásotthalmi járattal, és a buszvezetőkkel kapcsolatban korrekt, pontos munkájukért.
Kifejezetten elégedett vagyok honlapjuk fórum oldalával, illetve azzal, ahogyan panaszaimra eddig reagáltak, intézkedtek. Tetszik ez a közvetlen, gyors kapcsolattartási forma.
További munkájukhoz sikereket, és az utasok egyre nagyobb elégedettségét kívánom!
Rutai Gábor

Carpy 2002.02.16 13:51:33 
Tisztelt Tisza Volan!

Kopszonom szepen a valaszukat.

Par perce tettem meg fol nehany kerdest a Panaszos topicban, de mar banom, hogy ott szaporitottam vele a hozzaszolasok szamat, hiszen alapvetoen pozitivukrol szoltam. A valaszukat az ott felvetett kerdesekre termeszetesen ebben a topicban (is) szivesen vennem.

Udvozlettel,
Carpy

MODERÁTOR 2002.01.22 13:39:05 
Tisztelt Carpy !
Válasz Carpy 2001.12.03-i bejegyzésére.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni amiért a Kellemes tapasztalatok... topicon is tesznek bejegyzéseket, amely arra utal, hogy szolgáltatásaink nem csak problémát és bosszúságot váltanak ki az utazóközönségben, hanem megelégedésükre is szolgál.
A késői válaszért szíves elnézését kérem, de a Panaszok és sérelmek topic bejegyzései lefoglalják a Fórumra szánt időm nagy részét, így a dícséretekre nem marad elegendő idő.
A kérdésére válaszként azt tudom mondani, hogy a Szeged - Pécs közötti expressz járatok kérdéskörében a két társaság már előzetes egyeztetést folytatott, de sajnálatosan a tárgyalások befejezésének időpontját még megsaccolni sem tudom. Mondhatom azt is, hogy a 2002-es évben ezen járatok forgalomba állítására igen kicsi az esély.
Ennek ellenére meglévő járatainkkal, minél magasabb színvonalon kívánjuk kiszolgálni az utazóközönséget.

Tisztelettel
Káity Károly
forgalomszervezési irodavezető

Foma 2002.01.15 16:17:24 
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Tisza Volán valamennyi vezető beosztású munkatársának, akik jelen voltak a tegnapi üzemlátogatásunkon. Úgy gondolom, hogy valamennyi kérdésünkre kimerítő választ kaptunk, mind a szóbeli tájékoztatón, mind a telephely látogatásakor. Külön köszönet illeti Szeri István vezérigazgató urat, hogy engedélyezte a látogatást. Valamennyiünk egybehangzó véleménye az volt, hogy a programot rendkívül színvonalasan szervezték meg, csak felsőfokon tudok nyilatkozni.

A Tisza Volán Rt. valamennyi munkatársának további eredményes munkát kívánok.

Tisztelettel:

Nagy Tamás

Hullarabló 2002.01.10 14:14:25 
Tiszteletem!

sajnos a tobbi reszt mar nem tudtam bevarazsolni, lehet, hogy ez is sikertelen kiserlet lesz. Ezert most nem irok semmit, ellenben kerlek V42, hogy irj a thes@freemail.hu cimre, hogy valaszolhassak neked teljesen.

Hullarabló 2001.12.21 09:34:09 
II. resz.

Sokkal rugalmasabb menetrendet nehez produkálni,
a 2 oras vonatindulasoknal (+postavonatok 19.30->Nygatiba,
1:00->Szegedre es 3:35 Szegedre. Annyira a kozuti
kozlekedes sem lehet rugalmas, sot pontos sem, mint azt
gondolom te is tudod.
Vonatokkal valamennyire pontosabb menetrendeket lehet
kesziteni, ezt nem egyszer tapasztalom (pl. ma reggel is a
Bp.-Piliscsaba utvonalon).
Marpedig ez fontos tenyezo. Tudom, hogy a szegedi vonatok
tudnak csak igazan nagyokat kesni, de a buszok menetrendje
(a volantarsaagok joszandeka ellenere) is csak viszonyito
jelleguek.
Jobb esetben az idulas megy csak menetrend szerin, bar
sajnos elofordul az is, hogy ez sem tortenik meg. Ilyen pl.
a Mars ter is neha, bar pozitiv valtozasokat figyelek meg
ezen a teren (azt nem tudom, hogy van-e koze az en
bejegyzeseimnek?).

Hullarabló 2001.12.21 09:31:47 
Na, elnezest a probakert, de egy ideje csak hibat ir ki, ha beirok ide.
Van egy elmaradsom V42-nek, most megprobalom elkuldeni. Mivel egyben nem megy, ezert tobb reszletben vagyok kenytelen:(

Hello V42 515!

Na, en is orulok, hogy valaki valaszolt nekem, aki
nem "szakmabeli".
Nezd en azert is (es elsosorban azert) vagyok vonatparti,
mert 0-17 kozott mozdonyvezeto akartam lenni.
De azert is, mert rengeteg hatranya mellett van rengeteg
elonye is. Mindjart ki is fejtem.

Elismerem, hogy a Volán lépése nagyon pozitív gesztus volt,
ugyanakkor ok is a penzbol es a piacbol elnek, a jovo pedig
a terjeszkedese. A szintentartas -mint sajnos a MAVnal
latjuk (most elsosorban a szegedi viszonylatra gondolok)-
nem eleg. Szamomra ez nem meglepo lepes volt.

Hullarabló 2001.12.21 09:27:56 
Nos, ez egy probabeiras, mert egy jo ideje nem tudok mar irni:(

Hullarabló

Rawulf 2001.12.06 12:46:11 
Tisztelt Tisza volán!

Nagyon tetszenek az új Volvo buszok! Olyan simán gurulnak, hogy aludni is tudok már a buszon! :)))
Szeretném megkérdezni, hogy lesz-e több utast befogadó új járművük a 3 tengelyes Volvo-hoz képest? :)
Szeretném kérni, hogy töröljék ki az általam nyitott ÉLETVESZÉLYES VOLÁN BUSZOK topic-ot! :)))
Remélem, hogy koccinthatunk előre a jövőben megszülető új Mars téri állomásra! :)

Kellemes ünnepeket kívánok minden dolgozójuknak!
Üdvözlettel : Rawulf

Carpy 2001.12.03 14:30:35 
Tisztelt Tisza Volan!

Csatlakoznek en is V42 515 pozitiv velemenyehez: Gratulalok a rendszeres masodresz-jarat beinditasahoz. Egeszen biztos vagyok a sikereben, nem adok egy evet, es a het minden napjan szukseg lesz ra, es aztan indulhatnak az ujabbak es ujabbak. Bizonyara Onoknek vannak reszletes fajlagos beveteli adataik az egyes napok forgalmarol, de engem meglep a jarat kozlekedesi korlatozasa (pentek, szombat, vasarnap, hetfo) megerzesem szerint a csutortoki napok erosebbek, mint pl. a szombatok. A vasarnap pedig reggel nagyon csendes, viszont a delutani jarat varhatoan nagyon jo lesz. Megegyszer sok sikert kivanok hozza, es varom a folytatast!

Egyben itt ragadnam meg az alkalmat, hogy egy masik viszonylatra is rakerdezzek, annal is inkabb, mert masfel evvel ezelott mar itt a honlapon is megjelent egy morzsa a terveikbol: A Szeged-Pecs kozotti expresszjaratok kerdeseben hogyan halad az engedelyeztetes? Mikorra varhato, hogy megvalosulnak a terveik?

karcsi 2001.11.30 16:27:10 
Régebben egy negatív dolgogról írtam,most pozítívumról írnék.A közelmúltban kb. két hete utaztam ismét Veszprémbe a péntek délutáni 13 15-ös Enyingre közlekedő (átszállással tovább) autóbuszukkal.12 óra 45 perckor már kint vártam a a buszt,de millós tömeg vett körül.A gépkocsivezető egy Csepel Union -kívűlről kissé furcsa,de belűl végtelenül kényelmes- busszal IDŐBEN beállt,előzékenyen besegítette a csomagokat a busz aljába-UTAZÁSI TÁVOLSÁGNAK megfelelően,majd kérte,hogy először a Dunántúlra utazók szálljanak fel.Ennek köszönhetően mindenki felfért aki messze utazott,csak azok a közeli falvakba utazók nem,akik miatt máskor éppen a messzebb utazók állnak féllábon.A sofőr nagyon helyesen járt el,mikor az ingerült "utasokat" nyugalomra intette,és közölte velük,hogy a kövelkező busz kb fél óra múlva indul,de nem a Dunántúlra,hanem csak Csólyospálosig.
Csak gratulálni tudok a sofőrnek,és remélem sok hasonló követője lesz!

Foma 2001.11.29 06:44:37 
Volvo Drögmöller.

V42 515 2001.11.28 20:01:41 
Még egy újabb adalék az új autópályás gyorsjárathoz: a mai DM Tisza Volán mellékletében megjelent info szerint ezen a járaton a Tisza Volán zászlóshajója, az új Volvo (zöld, a pontos nevét ne kérdezzétek...) közlekedik!!!

V42 515 2001.11.28 17:13:07 
Szia Hullarabló!

Először is örülök, hogy a témában elindult egy kis vita, talán mások is csatlakoznak a témához. Alapvetően és is vonatpárit vagyok a távolsági közlekedésben, sőt az Általad írott érvek és ellenérvek nagyrészével egyetértek, ennek ellenére továbbra is fenntartom azon álláspontomat, hogy a Volán lépése nagyon pozitív és véleménye szerint gesztusértékű volt az utazóközönség felé. Tisztában vagyok azzal, hogy a Volán célja nem lehet az, hogy átvegye a MÁV-tól az általuk szállított utasok nagyrészét. De ez lehetett egy hosszú távú stratégia első lépése, mert azt nem felejtsük el: egy 40-50 főt befogadó busszal (buszokkal) sokkal rugalmasabb menetrendet lehet produkálni, mint egy 500-600 főt gazdaságosan szállítani tudó vonattal. Ha jól tudom, vannak Magyarországon olyan nagyvárosok, megyszékhelyek, ahová sűrűbben indulnak Bp-ről autóbuszok, mint vonatok.

És akkor néhány konkrét dolog:

Utazási idő: azt gondolom, nem véletlen, hogy a Tisza Volán úgy állította be a gyorsjárat menetidejét, hogy hajszállal is, de gyorsabb legyen az IC-nél. Ha az autópálya valaha elér Szegedre, ez az idő tovább csökkenhet, tehát nem irreális célkitűzés egy 2 óra 15 perces Népstadion-Szeged út. A vasút tekintetében pedig továbbra is várni lehet, hogy a pálya katasztrofális állapota miatt (Szeged-Dorozsma 100 km/h, Doroszma-Balástya 80 km/h, Balástya-Városföld 100 km/h, Városföld-Nyársapát 80 km/h. Nyársapát-Cegléd 100 km/h, Cegléd-Bp. papíron 120 km/h, de rengeteg 60-80 km/ha lassújel, néha folytonosan, akár 5-10 km-en keresztül, de pl. ha jól tudom, Monor átmenő fővágányok csak 40 km/h!!!). A szegedi vasútigazgató kb. fél évvel ezelőtti nyilatkozata alapján tartani kell attól, hogy néhány évig ez a folyamatos romlás megmarad.

2. Kényelem: azt mondom, minden relatív. Ha a buszon nem heringek módjára állnak az emberek, hanem csak ülő utasok vannak, egy E95-ös (ami pedig sokak szerint igen fapados) igenis tud kényelmes lenni. Ha összehasonlítom azzal az alternatívával, hogy egy vasúti Bhv kocsiban kell "szenvedni", én inkább egy E95 mellett szavazok.

3. Tisztaság: az IC-ket nem tekintve a távolsági buszok belső tisztasági szintje nagyságrendileg magasabb, mint a gyorsvonati vasúti kocsiké.

4. Jegy ára: a pontos számokat nem ismerem (ha a moderátor kiegészít, megköszönöm), de vasúton - mivel az Cegléd felé kerül - 200km-es jegyet kell váltani (Szeged-Nyugati 191 km, Szeged-KőbányaKispest csak 180 km-es jegy), míg busszal kb. 170 km lehet. És ehhez még hozzá lehet számolni az IC pótjegy árát, amire kedvezmény nem vehető igénybe.

5. Bagó: a buszban éppen az a jó, hogy ott nem lehet bagózni. Sajnos a vonaton sokan képtelenek felfogni azt, hogy a hatályos jogszabályok mindenkire vonatkoznak, és a folyósón, "peronon" nem lehetne bagózni... Tehát az Általad említett érv nálam épp ellenérv.

Összességében, ha egy mód van rá, én is a vonatot választom (nem racionális döntés alapján, hanem szubjektív beidegződés...), ugyanakkor azt gondolom, az alternatívák megjelenése - ha csak korlátozottan is - az utasoknak jó!

MÁS:
Szegeden van egy spontán (döntően az Interneten) szerveződött kölekedés-(vonat, villamos, troli, busz)barát társaság. Havonta egyszer-kétszer összejövünk, kötetlen beszélgetés keretében infót cserélünk, vitatkozunk, programokat szervezünk, fényképnézegetés stb. A csapat eléggé sokszínű (egyetemisták, felnőttek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szamkabeliek és -döntően - "amatőrök"), és minden érdeklődő számára nyitott.
Holnap, csütörtökön este 6-kor találkozunk a BOCI tejivóban (Somogyi utca), sok szeretettel várunk mindenkit, akit a téma érdekel!

V42 515

Hullarabló 2001.11.27 14:23:45 
Na, akkor ide is irok mar egy keveset!
Kellemes tapasztalat: volt egypar az utobbi idoben. Sajnos a rendszamokra nem emlexem, de par buszvezeto a 71-es vonalon rendes volt, amikor rohantunk a buszra, raadasul nagy taskakkal es megvartak minket.

Mas...
Kedves V42 515!
Olvastam soraidat, de egy kicsit hadd vilagitsam meg masik oldalrol a felvetett gondolataidat!
Valoban szep, hogy van ez a gyorsjarat Bp-Szeged kozott, de ez szerintem nem igazan tudja felvenni a versenyt a MAVval, tob b okbol sem!
1. Osszesen ha jol tudom egy busz van oda, es egy vissza. Ez 1 db busz. A vonatok 2 orankent jarnak, +IC, ami helybol tobb lehetoseg az utazasra.
2. A busz ferohelye sokkal korlatozottabb, mint a vonate. Csak szemelyes tapasztalataimra tudok hivatkozni, amikor Szegeden szoktam leszallni, latom azt a tomeget, ami 1 vonatrol szall le. A fele nem ferne fel a buszra, es meg van ezen kivul par vonat a nap folyaman.
3. Jo-jo, hogy gyors a busz, de vannak bizonyos kenyelmi hatranayai, marcsak a rendelkezesre allo teruletet illetoen is. Vonaton azert kenyelmesebben lehet ulni, en mondjuk buszon hosszu tavon (ertsd 1 oranal tobb) mar szenvedek. A vonaton ezen kivil ugyebar van mosdo, es a dohanyosok "szukseglete" kulon kategoria. Mondjuk en nem dohanyzom, de valamikor regen meg cigiztem, igy ez is a busz ellen szol.

Az teny, hogy a MAV nagyon punnyadt, amit en sajnalok, es nem a buszok ellen szolok, de hosszu tavon -barmilyen kenyelmesek is- de soikan nem szeretunk buszozni. Mellesleg dragabb uis, ami szegeny egyetemistaknak igenis szamit.

Vegezetul pedi az autopalya... nem akarok veszmadar lenni, de valamennyire ismerem ezeket a dolgokat... mire meglesz Szegedig az autopalya, addigra en mar (es meg sokan masok) mar taqlan diplomasok leszunk. Remelhetoleg:)
Na, csak ennyi jutott kutyafuttaban az eszembe!
Tisztelettel:

Hullarabló

MODERÁTOR 2001.11.27 08:36:54 
Tisztelt NABI !

Tájékoztatom, hogy Budapestről - Hódmezővásárhelyre naponta 15.15 órakor is indul autóbuszjárat.
A fedélzeti menetjegykiadó gépek tárolt adatainak elemzése alapján a közel egyidőben induló 2 darab autóbusz pénteki napokon is el tudja szállítani a jelentkező utasokat.
További autóbusz beállítására jelenleg egyébként sincs lehetőségünk, mint azt a honlapunkon is olvashatja Szeged - Budapest viszonylatban fejlesztést eszközöltünk.
Fentiek alapján kérem megértését, válaszom tudomásul vételét.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

NABI 2001.11.26 17:39:31 
Tisztelt Tisza Volán!

Budapest és Hódmezővásárhely között szoktam utazni az önök 15 órás járatával. Pénteken már a Népstadionnál tömve az autobusz,nemhogy leülni de sajnos már néha felszálni sem lehet. Nem lehetne mentesitő járatott küldeni?

A fiatal sofőr hiába kedves, több helyet Ő sem tud biztositani.

Üdvözlettel:
Nabi

Foma 2001.11.24 15:14:15 
Már elfelejtetted, hogy mit ígért nekünk Szabó Gyula úr a páyasebességgel kapcsolatban?:-)))

V42 515 2001.11.23 20:55:12 
Néhány hónapja gondolkodom azon, hogy vajon mekkora versenytársa lehet az autóbusz a vasútnak Szeged-Bp. viszonylatban, ha megépül az autópálya egész Szegedig. Már fel akartam tenni a kérdést, hogy tervezi-e a Tisza Volán, hogy versenyre kel a MÁV-val, hiszen Szeged a MÁV vonalain az elmúlt kb. 8 évbe folyamatosan távolodik a fővárostól (1993 körül a gyorsvonatok 2 óra 23 perc alatt tették meg a Bp-Szeged távolságot, az IC-k 2 óra 7 perc körüli időt is futottak, ma a gyorsok 3 óra körül, míg az IC 2 óra 32 perc alatt "abszolválja" a 191 km-et).

A fentiek miatt is igen nagy örömmel olvastam a mai Délmagyarban megjelent hirdetésüket, miszerint kvázi másodrészek indulnak Péntek-Hétfő között 6.15-kor Bp-re, majd 15.30-kor vissza, és a menetidő 3 megállással (Balástya, Kistelek, Határ út) 2 óra 30 perc, azaz GYORSABB, MINT AZ INTERCITY!!!!!!! Csak így tovább! Ha meglesz az autópálya, nem lesz lehetetlen 2 óra 15 perc alatt megtenni az utat, megállás nélkül. (Így legalább a MÁV mérhetetlen impotenciájából valamit az utasok nyerhetnek!)

rousseau 2001.10.15 15:19:57 
Elég rossz az arány a pozitiv és a negativ hozzászolások számaránya közt.
Most a megelégedettségemnek szeretnék hangot adni, ezáltal javítva ezen az arányon. Én elég ritkán írok ebbe a fórumba, de ha írok akkor nem csak a rosszat, de a jót is meg szoktam írni.
Pénteken reklamáltam egy zsúfolt járat miatt és hétfőre már is megszületett a megoldás. Sőt olyan járathoz is kapcsoltak kisegítő autóbuszt, amit nem is reklamáltam.
Én hiszem, hogy az eféle hozzáállásé a jövő. Higgyék el nekem, hogy ez borzasztó sokat számít. Különösen nagyra becsülendő ez az utascentrikusság akkor, ha belegondolunk abba, hogy tulajdonképpen a piacon monopol helyzetben vannak. Hiszen konzekvencia nélkül lehetne (most a reklamációmra gondolok) ezt a járatot zsufoltan tartani. Akkor is ezzel volnék kénytelen utazni. A másik ami még kikivánkozik belőlem.
Átolvastam - átnéztem ezen fórum leveleit, s az jutott eszembe, hogy borzasztó nagy felőség egy ilyet tükröt üzemeltetni. Ez a fórum egy tükör, a cég tükrte. Már az is mércéje lehet egy cégnek, hogy egyáltalan egy ilyet fel mer vállalni. Mert ahogy a kép mutatja ide aztán mindenki beír akinek valami nem tetszik. Kíméletnek helye nincs. Elgondolkodtak azon, hogy egy ilyen felület fenntartását hány cég engedhetné meg magának Szegeden. Hány szolgáltató cég tenné ki a kirakatba a reklamációit? Én még emlékszem a kezdetekre, ennek a fórumnak az indulására, amikor primitiv anyázos beszólások is voltak. Ugyan nyiltan most is kint van a fejlécben, hogy az alapvető erkölcsi normáknak nem megfelelő leveleket (amúgy jogosan) eltávolítják. De én tudom, hogy az ilyen tipusú leveleket nem önöknek kell szégyelni, hiszen ha valami panasz van azt higgadtan is el lehet mondani es amint a példám mutatja van is lehetoseg a megoldasra. Végezetül pedig csak annyit szeretnék mondani, túl azon hogy még egyszer megköszönöm a gyors pozitív reagálást, hogy további jó munkát kívánok a cégük minden dolgozójának. Csak így tovább.
Üdvözlettel: Ladányi Lajos

seco 2001.08.09 22:00:13 
A honlap igazán remek!
Köszönjük nektek, programozók, webmesterek!

MODERÁTOR 2001.07.20 10:14:32 
Tisztelt GARAZSMENET !

Az Ön által említett autóbusz jelenleg is az állományunkban üzemel. Örülök, hogy meglátogatta városunkat és kellemes élményekkel távozott.

Tisztelettel
Túri István
járműgazdálkodási előadó

GARAZSMENET 2001.07.19 17:42:59 
Tisztelt Tisza Volan !

Aprilis vegen voltam Szegeden es nagyon orulok, hogy nosztalgiazhattam az AKD-601 -es autobuszon, ami jo par eve meg Miskolcon kozlekedett.
A menetiranyitok segitokeszen tajekoztattak, arrol merre kozlekedik a kocsi!Ugyanezt a jarmuvezetorol is el lehet mondani!
A honlappal kapcsolatban is pozitiv a benyomasom, latszik, hogy torodnek az utasokkal.
Sok kozlekedesi tarsasag peldat vehetne a cegrol!
A jarmuvek muszaki allapota szinten jonak bizonyult, nem lattam rajtuk rozsdafoltokat.
Azt szeretnem megtudni, hogy meg forgalomban van-e az AKD-601 -es es ha nem akkor mi lett a sorsa?

Valaszukat elore is koszonom, tovabbi eredmenyes munkat!
Tisztelettel: Dobos Robert

csomi 2001.03.28 12:37:52 
Tisztelt Tisza Volan!

Nagyon pozitiv dolognak tartom, hogy egy eso utan egy-ket nappal az autobuszok ujbol csillognak-villognak es tisztak, mintha semmi nem tortent volna. En egy masik tarsasagnal ezzel szemben azt tapasztaltam, hogy jo par nappal az eso utan is tetotol talpig sarosan kozlekednek a jarmuveik... Lenne mit tanulniuk a Tisza Volantol. Es az ember is mennyivel szivesebben szall fel egy tiszta jarmure, mint egy piszkosra!

Csomi

maci 2000.12.12 15:51:17 
Tisztelt Csaba István Úr!

Tisztelettel köszönöm válaszát, és csak helyesbíteni szeretném, hogy a Neoplán autóbuszuk hibásodott meg. De nincs jelentősége.
Ezúton kívánok Önnek, és kollégáinak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

MODERÁTOR 2000.12.12 14:30:30 
Tisztelt maci !

Autóbuszvezetőnk nevében is köszönöm pozitív észrevételét.
Sajnálatos módon az FHT 801 forgalmi rendszámú autóbuszunknak Hőgyészen elrepedt az egyik hűtőfolyadék csöve, így Szekszárdtól utasokat nem tudott szállítani. A személyi mentést végző járatszemélyzetünket dícséretben részesítettem.
Ismételten elnézését kérem az utazása során ért kellemetlenségért. Megitélésem szerint az autóbuszvezetők kora nincs összefüggésben a minőségi kiszolgálással, az idősebb korosztálybeliek is képesek a megnövekedett elvárásoknak megfelelni.

Tisztelettel
Csaba István
üzletágigazgató

maci 2000.12.11 11:48:44 
Tisztelt Volán !

Vasárnap Siófokról utaztam Szeged-re a /rendszámát sajnos nem tudom, de a tipusát igen,/ Neoplán tipusú autóbusszal.
Sajnos műszaki hiba történt, és már Szekszárdra félórás késéssel értünk.
Megnyugtató volt, hogy volt ott egy másik busz is, hogy ha ez teljesen lerobban, akkor azért valahogy eljutunk Szeged-re.
Baján végül is átszálltunk a másik buszra, egy kicsit szűkösen, de azért elfértünk.
A félórás késésből végül is csak tíz perc lett.
Szegeden a pályaudvaron a gépkocsivezető elköszönt, és ami meglepett, elnézést kért a kellemetlenségért, ami bevallom igen jól esett, és látszik hogy ha lassan is, azért kicsit haladunk abban az irányba, hogy egyre több, és emberségesebb gépkocsivezetőjük van akik a hiba miatt elnézést is tudnak kérni. Azt hiszem ez tulajdonítható annak is, hogy fiatalodik a gárda.
További jó munkát kívánok.

sosiforda 2000.12.04 19:59:47 
Kedves Tisza Volán !

Nagy örömmel láttam, hogy először a Közönségkapcsolatok Irodájában ,majd néhány napja a szegedi Mars téri autóbuszállomás és a hódmezővásárhelyi autóbuszállomás pénztárában is elhelyeztek bankkártyaleolvasó POS terminálokat és lehetővé tették a bankkártyás fizetést.
Országosan sem sok helyen van sajnos még erre lehetőség, csak a miskolci és a Budapest,BNS és Erzsébet tér buszállomásokon láttam eddig.

Gratulálok, az utasok kényelmét szolgáló jövőbe mutató szolgáltatásukhoz. Remélem a többi pénztáruknál és a társ Volánoknál is el fog terjedni, mert a több ezer forintos bérletek vásárlásakor a bankkártyával rendelkező és azt használni is kívánó "haladó szellemű" utasaikank nagy könnyebbséget jelent.

Foma 2000.09.29 12:52:07 
Tisztelt Molnár Adorján!

Így már érthető, hogy miért kerültek be a kiállításra a fotók. Számunkra - vasútbarátok számára - ez mindenesetre kicsit rossz szájízt hagyott.

Gratulálok a kiállításhoz, és a következő 50 évre nagyon sok sikert kívánok a Tisza Volán valamennyi munkatársának.

MODERÁTOR 2000.09.29 09:56:10 
Tisztelt V42 515 !

A pusztamérgesi kisvasút felszámolásáról készült fotók, nem tévedésből szerepeltek a Tisza Volán által rendezett kiállításon.
Társadalmi munkában történt a kisvasút elbontása, melynek célja az volt, hogy az onnan kikerülő vasanyagot a Napos úti salakmotor - pálya palánkjának tartószerkezetébe építsék be. Így jöhetett létre Európa egyik legkorszerűbb arénája.

Tisztelettel
Molnár Adorján
marketing m.

Rutaig 2000.09.29 04:32:17 
Ez még egy téli tapasztalat...
Rohantam a Nyugdijfolyósító előtt a 71Y-ra a jég tetején, és persze sikerült burkolnom egy szépet. A sofőr, bár már indult volna, megvárta, míg feltápászkodok, összeszedem magam, és fölszállok.
Jól esett!
(Csak az utasok ne vigyorogtak volna a bajszuk alatt)

V42 515 2000.09.28 12:57:51 
Megnéztem a kiállítást, számomra nagyon tetszetős volt. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a kiállítás megszervezésében. Külön örömet jelentett számomra, hogy olyan relikviákat sem dugtak el a fiók mélyére és kiálltak velük a nagyközönség elé, amelyek az elmúlt rendszerhez kötődtek. Mégegyszer tiszta szívből gratulálok, és hasonlóan sikeres következő 50 évet kívánok!

Egyetlen dolog volt, amely nem tetszett, illetve nem tudtam rájönni, hogy mi helye van itt: a pusztamérgesi kisvasút felszámolásáról készült fotósorozat.

chrta 2000.09.11 13:15:05 
FOMA!
off
"ezt a fórumot nem ismeri.." hát, ha csak ez a baj, ezen segíthetünk! :))
IRL - URL?? mélben, pls a kifejtést.. :)))
on

417 csúcsidőben, hogy elkezdődött a tanév, rettenetes.. szűk folyosú, sok ember, nagy táskák..
de a sofőrök (pozitívum) nem vacakolnak a diákigazolványokkal.. amíg nem kapjuk meg az újakat (valamikor a jövő héten jutok el az asztalig..) , lehet utazni sima diákkal is. ez korrekt.
K.

MODERÁTOR 2000.08.08 15:40:21 
Tisztelt látogatók !

Örömmel értesítünk minden Fórumunkra érkezőt, hogy a hozzászólások jobb tagolhatósága érdekében megoldottuk a SORVÁLTÁSI problémát.
A jövőben elegendő a sorváltáshoz az ENTER billentyű használata, nem szükséges a HTML kódját alkalmazni.

Foma 2000.07.24 14:58:21 
Ezt a fórumot nem ismeri.:))) Egyébként a 71-esen a Te kedvedért jár rendszeresen az egyik új 417-es, ami egyébként csodaszép. Kár, hogy várhatóan nem lesz több belőle.
Ps. Eddig még senki nem hitte el Pécsett (uhi, mdbz), hogy takilacival IRL egész más mint URL.:))

chrta 2000.07.24 11:54:44 
FOMA!
még szerencse, hogy pulettke ezt nem olvasta/olvassa.. :)))))
nem tudom, szokott-e a 70esen menni az _én_ kedvencem.. attis-azt hiszem, ez a beceneve. (részletekbe nem bocsátkozom, még a végén megorrol rám a kedvesem.. nem elég, hogy takilacival.. de hogy még a 71es sofőrjével is.. vérlázító.. :)))))
K.

Foma 2000.07.04 14:04:30 
Szia chrta! Látom ezt a fórumot is megtaláltad.:))

Ha már újszegedi busz, nekem a 70-esen van kellemes tapasztalatom. Régebben a HTC-518-on, mostanában a CJN-283(?)-on van egy barátságos, fiatal sofőr, aki szintén jókedvűen és barátságosan köszönti az utasokat. Bár én szívesebben látnék fiatal hölgysofőröket is.:))

chrta 2000.06.24 12:44:30 
sziasztok!
kellemes tapasztalat??
a 71es sofőrjei. jó, hogy reggel velük találkozom először. és mily csoda, képzeljétek: visszaköszönnek!
sőt! van, hogy előre köszöntik a felszálló utast! :))))))))
és hogy mindezt mosolyogva teszik.. na az mindennek a csúcsa..
köszi mégegyszer..
K.

MODERÁTOR 2000.06.08 15:18:21 
Kedves látogató !

Fórumunk ezen oldalán lehetőséget teremtünk arra, hogy Önök kedvező tapasztalataikról,- benyomásaikról... másokat is tájékoztathassanak.
Bízunk abban, hogy legalább annyi észrevétellel gyarapítják ezt a rovatot is, mint tették azt a többinél.

Előző  1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600   

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002