Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 21. kedd 

Hozzászólnék   Téma: Menetrenddel kapcsolatos észrevételek, javaslatok.   Végére  

zsolt0716 2013.03.07 20:12:47 
Lehetséges...biztos kihasználatlanok a vonatok. Ott nem néztem/nem hallotam, hogy megreformálták volna a menetrendet.
Ez még a jobbik, mintha mondjuk viteldíjat emelne/ez sincs kizárva azért még :)/ mert azt az egész utazóközönség érezné.

kimaradt 2013.03.05 06:37:33 
zsolt0716

Előzőleg, rosszul kérdeztem, így értettem: Jól tudom-e hogy ez a díj (állam bácsi szerint) azért büntetés, mert nem vonattal, hanem busszal közelítem meg Budapestet?

zsolt0716 2013.03.04 21:04:38 
Kedves Szabó Pálné!

Mit higyünk a sajtónak.?
Fent a Volán oldalán eddig az összes indulás kimegy a végállomásig(az Ön által említett végállomásig).

Ha az 5-ös út mentén marad, akkor az azt jelentené, hogy a Gumigyár a véggálomás. picit felesleges lenne elvinni egészen a körforgalomig.

Idővel kiderül minden!
Tisztelt kimaradt és WeylandYutan!

Emelt szintű szolgáltatás, szép szó(helytelen megnevezés). Csak úgye legtöbben egyből arra gondolnak, hogy majd luxus autóbusz közlekedik majd azon a vonalon.

Szabó Pálné 2013.03.04 18:46:40 
Tisztelt Tisza Volán Zrt!
A Délmagyarország pénteki számában jelent meg a Ritkulnak a buszjáratok című cikk.
Tudjuk,hogy ezeket a fájdalmas döntéseket az Önkormányzat hozza,mégis többed magammal kéréssel fordulunk Önökhöz.Rendszeresen kijárunk vásárolni a CBA Príma Áruházba,ami köztudottan a 79-es busz végállomásánál van.Ide más tömegközlekedési eszközzel nem lehet eljutni.Megdöbbenve olvastuk,hogy március 30-tól,a79-es busz csak a műszak elején és végén megy be a Logisztikai Központhoz,egyébként az 5-ös úton marad.Sokan vagyunk,akiknek nincs autójuk és csak busszal tudunk kijutni az Áruházba. Az 5-ös út mentén nincs járda,ez azt jelenti,hogy a jövőben csak a kamionok közt lavírozva,juthatunk el a Bevásárló Központba.Többed magammal kérjük az illetékeseket,hogy menjen ki a 79-es busz a Príma CBA-hoz legalább hétvégén,hogy az autóval nem rendelkező személyek is be tudjanak vásárolni.Megvesszük a drága bérleteket és lassan már mindenhova gyalog kell eljutni.Bízunk kérelmünk kedvező elbírálásában!
Köszönettel: Szabó Pálné

kimaradt 2013.03.03 19:55:07 
" Tisztelt Tisza Volán!

Az emelt szintű járatokkal kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni. A kérdés a következő lenne:az 1094-es vonalon 102, 104 illetve a 108-as járaton milyen emelt szintű szolgáltatásért fizetünk? Csak végig kell nézni azokon a buszokon... . "

Jól tudom-e hogy ez a díj azért büntetés, mert nem vonattal közelítem meg Budapestet?

WeylandYutan 2013.03.03 10:20:24 
Tisztelt Tisza Volán!

Az emelt szintű járatokkal kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni. A kérdés a következő lenne:az 1094-es vonalon 102, 104 illetve a 108-as járaton milyen emelt szintű szolgáltatásért fizetünk? Csak végig kell nézni azokon a buszokon... .

paccar 2013.01.02 19:52:21 
A téli szünet alkalmával nem egy alkalommal félreértésre adott okot az, hogy a menetrendeken nincs feltüntetve, hogy a "tanszüneti" menetrend csak a nyári szünetre vonatkozik. Miért nem lehet odaírni? Miért szívatják az utasokat ezzel, meg A-B menetrendes hülyéskedéssel? Ahogy az is nagyon célszerű, hogy ha a visszairányt akarom tudni, akkor át kell ballagnom a túloldalra.. Ahogy az is, hogy anno a rövidített szőregnél a teljes szőreg volt kitéve a gyerekkórháznál..

Szabó Pálné 2012.11.05 17:06:22 
Kéréssel fordulok a Tisza Volán Zrt.illetékeseihez!Többed magammal rendszeresen járok dolgozni reggel 6 órára a 36-os busszal! Korábban ez a járat 5:43-kor indult a Honvéd térről alacsony padlós járatként! November 1-től a menetrendváltozás miatt ez a járat 5:45-kor indul a Honvéd térről,szeretnénk,ha továbbra is alacsony padlós járat indulna ebben az időpontban,mert többen járunk mozgáskorlátozottként reggel 6-ra dolgozni,közlekedésünket nagy mértékben megkönnyítette az alacsony padlós járat! Bízva kérelmünk kedvező elbírálásában,kérjük vissza az alacsony padlós járatot a fent említett időpontban!

buszosfiú 2011.02.21 18:42:08 

Immáron másodjára lett rosszul valaki a 6.48-kor induló Sándorfalva-Szeged járaton. A busz megint késéssel ért be Szegedre, aminek következtében az iskolából is elkéstem. 1 héttel ezelőtt, 2011.02.14-én mentőt is kellett hívni az utashoz, ma viszont szerencsére arra már nem volt szükség. Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg a 6.28-kor induló és a 6.48-kor induló busz közé, nem lehetne-e beiktatni egyet 6.38-ra?

Intézkedésüket előre is köszönöm.

rokker 2011.02.20 14:18:12 
oxi szenike...
Egy utolsó válasz erre,aztán én ezt a témát befejeztem.....
Még 1*
azért mert nem indul buszjárat 17:30 után a 16_os járaton
még a közlekedés ettől nem egy nagy nulla!
Dolgozó emberek?
Vannak,kétségtelen,
na de mennyi ember megy arrafelé munkába, így este fele?
Különben milyen munkahelyre?
Ott csak bevásárlóközpontok vannak.
Vagy esetleg ön ott dolgozik?
Akkor is néhány ember lehet csak,aki 17:30 után kezdi a műszakot.. ha egyáltalán van is ilyen.(ők eddig is megoldották a kérdést)
"Lejjebb" az öntöde és környékére meg el lehet jutni vidáman.
Pick? van villamos és busz is arrafelé!
Közte...semmi....
"itt átszállni,ott átszállni" Nem fog sokáig tartani és ez különben nem is a Tisza Volán bűne.
Nah és az autózásról szenike.
Nekem van autóm,
és határozottan állíthatom,hogy nem + 1000 ft a kiadás!
Gondoljon csak bele...Kötelező biztosítás, adó,
üzemanyag, szükséges karbantartások, esetleges javítások, mosatás..ha házilag, akkor meg ott a drága vízdíj+sampon ára,időszakos műszaki vizsga,
esetleges garázs bérleti díja,téli-nyári gumi felszerelése...munkadíja,stb...stb...Nem egyszerű dolgok ezek, higgye el!.Ha ezekre van + pénze,
akkor megérdemli a 10 perc jutalmat,a tisztaságot,na meg még ülhet is.:)
Jól meg van ez a tömegközlekedés szervezve,és itt még szegeden aránylag olcsó is. Nyugodtan elhiheti.............

szenike 2011.02.19 20:29:42 
rokker....

Én nem a nagy bevásárlásról beszélek, hanem arról, hogy vannak ott dolgozó emberek. Ha pedig lenne autóm, valószínű, hogy azzal járnék, nem pedig itt írogatnék olyanoknak, akik nem értik meg. Egyébként nem lennék abban biztos, hogy autóval drágább lenne, ugyanis nem kell körbeutazni a várost. A villamosnál pedig arra célzok, hogy itt felszállni, ott átszállni, mert felújítások vannak. Vagy talán ezt nem vetted észre? De gondolom igen, mert annyira jártas vagy mindenben! Egyébként meg bárcsak lenne autóm, és hidd el, nem érdekelne, ha mondjuk egy 1000-el többe kerülne havonta, mint a bérlet, inkább mennék autóval, ami 10perc, tiszta, és még ülni is tudok!

szenike 2011.02.19 20:20:51 
Véleményem szerint a 16-os buszjáratot egész nap lehetne üzemeltetni, és hétvégén is, ugyanis Tarjánból igencsak nehéz eljutni a móravárosi bevásárlóközpontokhoz. Pláne most, hogy a villamos útvonal is bonyolódott. Az ember nem tud normálisan eljutni a munkahelyére, ha nem indul el több mint egy órával hamarabb, ami szerintem elég ciki! Ami ennél is rosszabb, hogy kifizetjük a bérletárat, ami nem kevés, és egy normális járatot nem tudnak biztosítani, arról nem is beszélve, hogy 17:30-után már nincs buszjárat. Nem mindenki dolgozik délután 4-ig, és szerintem sokan igénybe is vennék a járatokat.Amíg a 13-mas busz arra járt, még elég tűrhető volt a közlekedés, de így egy nagy nulla.Szeretnék reménykedni benne, hogyha már kifizeti az ember a méregdrága bérletárat, akkor van miből járatbővítésre!Mert az árak csak növekednek, de a színvonal sajnos nem változik!

rokker 2011.02.19 19:21:45 
szenike....
én már többször utaztam ezzel a 16_osal,
estefele már alig volt utas.
Aki meg nagy bevásárlást tervez
nyilván autóval megy.
"a villamos útvonal is bonyolódott."Mi bonyolódott?
Arra semmi változás nem történt!
" árak csak növekednek, de a színvonal sajnos nem változik!" Ez sajnos minden....de minden szolgáltatói területre igaz!( gáz, villany,Kp.fűtés,víz,
stb...stb...)
A közlekedés egy nagy nulla? Mert..17:30 után nincs járat???.. egyébként,Ilyen üzemanyag árak mellett( ami hetente emelkedik ) lehet,hogy nem is olyan méregdrága a bérlet.
Üljön autóba....majd rá fog jönni mi az olcsóbb.

szenike 2011.02.19 13:11:48 
Véleményem szerint a 16-os buszjáratot egész nap lehetne üzemeltetni, és hétvégén is, ugyanis Tarjánból igencsak nehéz eljutni a móravárosi bevásárlóközpontokhoz. Pláne most, hogy a villamos útvonal is bonyolódott. Az ember nem tud normálisan eljutni a munkahelyére, ha nem indul el több mint egy órával hamarabb, ami szerintem elég ciki! Ami ennél is rosszabb, hogy kifizetjük a bérletárat, ami nem kevés, és egy normális járatot nem tudnak biztosítani, arról nem is beszélve, hogy 17:30-után már nincs buszjárat. Nem mindenki dolgozik délután 4-ig, és szerintem sokan igénybe is vennék a járatokat.Amíg a 13-mas busz arra járt, még elég tűrhető volt a közlekedés, de így egy nagy nulla.Szeretnék reménykedni benne, hogyha már kifizeti az ember a méregdrága bérletárat, akkor van miből járatbővítésre!Mert az árak csak növekednek, de a színvonal sajnos nem változik!

okros1 2011.02.02 21:58:55 
Tisztelt Tisza Volán!

Két dolgot javasolnék a járatokkal kapcsolatban.
1.Mint szőregi lakos 60 60Y-os buszt használom a városba való közlekedéshez. Általában nincs baj velük kivéve amikor kimarad a 1-1 járat (napi rendszerességgel). A problémám ott lenne, hogy mivel rendszeresen járok a Szilléri sgt.-ra vagy futnom kell a 84-es busz után v lekésem és állhatok 1 csomót a hidegben míg a következő jön vagy körbeutazhatom a várost és pl. a 10-es busszal juthatok el oda.
A lényeg ami lényeg örülnék ha megfontolnák azt az elképzelést hogy a 60Y-os járatot átírányitsák a Bertalan híd felé hiszen sokan járnának vele jól és ugyan úgy mehetne a Mrs térre, ráadásul nem beszélve arról hogy azon a hídon csak a 84-es jár.

2.A reggeli 7:00-ás busz de akár a későbbi kb fél 9-ig bezárólag közelkedő 11,16-os buszok olykor lehetnének csuklósak is hiszen reggel 7:00-sin a tömegnyomor szörnyű és sokszor hosszú perceket vesz igénybe a le és felszállás.

Köszönöm

newyork 2011.01.28 17:06:13 
Tisztelt Tisza Volán!

Egy menetrenddel kapcsolatos változtatást szeretnék javasolnék-már sokadik alkalommal- de sajnos süket fülekre talált ezidáig. A 17órakor Csanádpalotára induló járattal kapcsolatosan szeretném kérni, hogy 10-15 perccel később induljon,mivel Szegeden dolgozok, ezért nem érem el a Szegedről 16 óra 15 perckor induló járattal a csatlakozást.Bízom benne, hogy ezúttal sikerül megoldást találni a problémámra. Vélemény szerint, nem egyedül vagyok ezzel a problémával.
Segítségüket előre is köszönöm.

habsikam 2011.01.08 11:48:13 
A kűlső krt. Média Mark és Tarján víztorony közötti része "buszilag "elhanyagolt.
A 2-es buszjáratnak át kéne helyezni a végállomását a Tarján vízto.

Led 2010.12.22 18:48:16 
CSá!
Szeretnénk visszakérni a KNY-502 reggel Zákányszék-Szeged vonalra ami (8:25-re ér be).Kedves a buszsofőr.

Led 2010.12.22 18:44:21 
Hello!
A Zákányszék-Szeged ill. Pusztamérges-Zákányszék-Szeged vonalon járok be szeegedre és reggel alig lehet felférni a buszra Ami 7:05-Kor ér be szegedre azon most egy E94-es van amin teli vagyunk pedig 13 méteres a busz a.Ami 6:15-re ér be az egy Volvo regio 13.5 fél méteres szintén teli.Szeretnénk nem is könyörögve kérni szeretnék valamelyik járatra egy 15M-es Volvo Carrus (KBS-645)(inkább)vagy Rába Contaktot
kérni.Köszönöm

zsolt0716 2010.11.20 12:06:52 
vvicus!

58-kor indul 75Y-os busz ezzel el lehet utazni az Agrokerig! Reggel 6 óra és este 19 között 05-kor van 7F-es busz.
Vagy ott vannak a helyközis járatok. Kistelek, Balástya felé 5-ös kocsiállás.

vvicus 2010.11.20 11:13:29 
Tisztelt Tisza Volán társaság!
Egy észrevételem lenne a 79-es járat vasárnapi közlekedésével.
Vasárnap a 79-es járat minden óra 30-kor közlekedik.Nem tudom ezt mihez kell igazítani, ezért kérdezem, nem lehetne módosítani minden óra 00-ra?
A Pestről érkező vonat, ami a diákokat is szállítja végig Budapest vonalon úgy érkezik be, minden óra 20-ra, hogy nem lehet vele elérni a Mars téren a 79-es járatot. Akik az Öthalmi Kollégiumban laknak, azok egyáltalán nem tudnak mással kimenni, csak ha várnak 40-50 percet.
Sajnos a helyközi busz sem megoldás, mert Kecskemétről közvetlen járat nincs (ez ki tudná tenni a Gumigyárnál), csak este 8 körül kettő, amihez Kecskeméten kell rengeteget várni Szabadszállásról.
Ha nem lehetséges, kérem adjanak ötletet, hogyan lehetne ezt "emberbarátibbá" tenni.
Köszönettel!

H.Szilvia 2010.11.12 20:05:47 
Tisztelt Tisza volán Zrt!
Nagyon szépen kérem hogy Nagylakról-Makóra tegyenek be egy 6:30 járatot, tudom van 6:58-as is de az nekem túl késő mert én a Szent Istvánba járok és az a város másik végén van, most tessék elképezni mindennap a főtértől a Szent Istvánig oda-vissza amíg oda érek csatak izzadt leszek ,hogy beérjek 7:45-re. Nekem nagyon jól jönne ha lenne egy olyan járat. Bár nem csak nekem hanem minden utasnak, mert olyanok vagyunk a buszban mint a heringek, veszekednek a helyért,kiabálnak és az a szag...Nem, én megvagyok elégedve amit a Tisza volán nyújt.
Kérem fontolják meg kérésemet!
Tisztelettel.

egyanyuka 2010.09.13 13:47:48 
Kedves illetékesek?

Miért szűnt meg a Mórahalom, volt Bölcsőde, most Gondozási közp. megállótól Szegedre menő 6.56-os járat? Két kicsi gyerekkel nehéz a tömött központi megállóból bejutni 8-ra a szegedi munkahelyre!!

Olvassa egyáltalán bárki a Volánnál ezeket a fórumokat?

egyanyuka

majorka 2010.09.06 20:49:23 
Nem tudom eljut e az illetékesekhez ez a kérelem,nagyon remélem ,hogy igen.Szerbiai magyarkanizsáról írok.Vasárnap délután legalább 50 tanuló diák maradt le a buszaikról, mert már tele voltak.NAGYON KÉRNÉNK AZ illetékeseket indítsanak egy buszt Magyarkanizsáról SZEGEDRE vasárnap délután!!!
Aggódó szülő.
KÖSZÖNÖM

anikó77 2010.06.29 19:40:49 
Tisztelt Tisza Volán!
Én nem veszem igénybe a CORA ingyenes járatot, van helyijáratos bérletem, így a 79-essel megyek nap mint nap dolgozni, és haza. Az ingyenes járat megszűnése csak annyiból érint, hogy vannak napszakok, amikor a tejipari buszmegállónál már alig tudunk felszállni a 79-esre. Mi lesz, ha még a CORA utasai is ezen a buszon lesznek? Szerintem megfontolandó lenne óránként kettő helyett három járatot indítani, legalább a legforgalmasabb időszakokban.

Hajni7 2010.06.29 13:36:51 
Tisztelt Tisza Volán!
Most a nyári szünet alkalmával szokásosan változtak a menet rendek,az ember már tudja ezt,és nem szól.De most mégis!Van egy olyan járat aminek a változását sokan nem értjük minek kellett,ez a 6:20-as Röszkén át Mórahalomra,szóló buszt,előre hozni ezt 5 perccel,vagyis 6:15-re.Az a baj nem gondolnak bele,hogy sokszor az az 5 perc mennyit jelent,a mi esetünkben sokat.Eddig el bírtuk érni kényelmesen,mivel a Szegedi vasút állomástól ami indul 90-es busz 6:15-kor azzal elértük a 6:20-as Röszkén át Mórahalomra buszt a Szeged,Rákóczi utca végén /mi cserepes sori megállónak neveztük el,mivel ahhoz van közel/,lévő buszmegállónál,mivel a 6:20-as busz kb.6:25-re volt ott annál a megállónál.Abban az esetben is elértük ha véletlenül a 90-s busz később indult.
Most mivel 6:15-re tették át a Röszke Mórahalmi buszt így minimális a lehetőség hogy elérjük,mivel a 90-es busz is akkor indul nekünk így ha késik,már lekéstük.Csak abba reménykedik az ember,hogy a Röszkei busz késik.
Arról van még szó,hogy vannak még olyan munkatársaim akik ha nem érik ezt a járatot el,akkor csak 9 órakor van a következő buszuk.Akik lehúznak éjszakás műszakot nem hiszem,hogy az minden vágya hogy 9 óráig Szegeden legyen,csak azért mert 5 percet változtattak a menetrenden.
Szeretném kérni,hogy tegyék vissza,6:20-ra a Röszkén át Mórahalomra induló buszt.
Köszönöm:Hajni7

newyork 2010.05.30 17:18:20 
Tisztelt Tisza Volán!

Egy menetrenddel kapcsolatos változtatást szeretnék javasolnék. A 17órakor Csanádpalotára induló járattal kapcsolatosan szeretném kérni, hogy 10-15 perccel később induljon,mivel Szegeden dolgozok, ezért nem érem el a Szegedről 16 óra 15 perckor induló járattal a csatlakozást.
Előre is köszönöm.

Heesh 2010.03.08 19:37:49 
"Ha már hozott egy jó pár igencsak SILÁNY, MEGGONDOLATLAN, ELFUSERÁLT ötletet"

Sajna szinte csak ilyenek vannak.. :)

robesz 2010.03.08 12:06:47 
Tisztelt Tisza Volán ZRT!

Annak az embernek szeretnék üzenni, aki azért felelős, hogy az egyes vonalakon milyen járatok közlekedjenek:

1, Arra lennék kíváncsi, hogy a feltehetőleg vezető pozícióban lévő úr/hölgy mikor ült utoljára buszon, konkrétabban pl. a 20-as buszon?
2, Ha már hozott egy jó pár igencsak SILÁNY, MEGGONDOLATLAN, ELFUSERÁLT ötletet, jó lenne, ha esetleg FELMÉRNÉ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) annak következményeit is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON SOK embernek okoz elképesztően ROSSZ minőségű utazási körülményt az a "sikeres" döntése, hogy a 20-as vonalon "szóló" járatok közlekedjenek!!!!!!!!!!
3, Ha nem képes a hanyag döntéseit JÓ(!!!) ötletekkel orvosolni, javasolnám neki, hogy mondjon le a pozíciójáról nagyon rövid időn belül és vizsgáltassa meg elméjének állapotát!!!!!!

Köszönettel egy egyetemista, akinek elege van az állandó nyomorgásból!

Petőfitelep 2010.03.04 08:15:22 
Jó napot!

Szeretnék érdeklődni, hogy Petőfitelepen Szegeden mikor fog járni busz a Gerle ill. a Zágráb utcán?
Nem hosszabítanák meg a 20-as busz útvonalát úgy hogy, a Gábor Áron utcán haladna tovább aztán kanyarodva a Zágráb utcán majd a Szántó Kovács Jánoson át a Fő térre? Mert elég sokan laknak már errefele és a 30 évvel ezelőtti viszonyokhoz van tervezve erre a közlekedés. Alternatív megoldásként el tudnám képzelni kerékpártárolók létesítését a Fő téren és a Csap utcán, mert olyan sokan járnak már a buszmegállóhoz biciklivel, hogy nem tudjuk néha hova lelakatolni. Gerle utca végéről, amíg az ember a 20-as vagy 21-es Csap utcai megállójához ér az kb. 25-30 perc séta. Vagy van valami terv a közlekedéssel kapcsolatban errefele mostanában?
Köszönöm.

kisscsillag24 2010.02.17 08:26:15 
Kedves Tisza Volán!

A Körös Volánnál azt mondták, hogy az Önök hatás körébe tartozik az, hogy Orosházáról Szentesre miért 16:20-kor indul járat? Miért kellett átrakni 16:50-ről 16:20-ra? Nem vették figyelembe azt az apró tényt, hogy aki Békéscsabáról szeretne Szentesre eljutni, az nem éri el ezt a járatott és 1,5 órát kell várnia a 17:45-re. Hiába megyek át Békéscsabáról a 15:40-es vagy 15:50-es buszokkal nem érem el a csatlakozást. Ez azért is felháborító, mert nem kevés pénzt kérnek el az utasoktól, de megfelelő csatlakozást már nem biztosítanak. Csak a tisztánlátás kedvéért ahhoz, hogy elérjem a 16:20-as buszt Békéscsabáról a 14:20-assal el kell jönnöm, és így megint várnom kell kb. egy órát. A 15:40-es és 15:50-es járatokkal meg hiába jövők át, mert szintén várnom kell 1,5 órát. Rakják a 16:20-ast kicsit későbbre, úgy hogy a Békéscsabaival el lehessen érni.

Sly7 2009.09.24 21:13:01 
Tisztelt Tisza Volán!

A 79-es vonal változásával kapcsolatban kérdezném, hogy miért megy be, ha jól látom, odafelé és visszafelé is a Gumigyárhoz? A másik meg, hogy tesz egy időpazarló kört ott bent, ehelyett a külső helyközis megállóban is megállhatna! Azt a pár métert simán le tudnák gyalogolni az emberek.

klh-073 2009.08.08 11:38:30 
Tisztelt Volán!

Szeretném megkérdezni hogy mi az oka annak, hogy Nyíregyházára csak iskolai napokat megelőző munkaszüneti napon van járatuk? Én amikor találkoztam a járattal Nyíregyházán, mindíg volt rajta annyi utas, amiért érdemes közlekedtetni. Úgy gondolom érdemes lenne más napokon is megpróbálni a járat indítását.

0110 2009.05.18 20:25:32 
Tisztelt Tisza Volán!
Ez év május 17-én a Kisteleki aut.vt.-nél megnéztem a menetrendet. Két nyugdíjas öreg úr kérte a segítségem, hátha ők olvasták rosszul a menetrendet, de 12:32-kor írt induló járatot Szegedre. Én is azt láttam, hogy semmilyen jelzés nincs az időpont előtt, tehát naponta közlekednie kellene, csakhogy nem közlekedett. Én ugyanis fél kettőkor jártam ott. Tehát a két idős ember kézpénz és mobiltelefon híján már legalább egy órája ült ott a hőségben.
Ma viszont a neten 18-án is megnéztem kíváncsiságból a menetrendet és itt viszont ott volt már az M betű, vagyis csak munkanapokon közlekedik a járat. Hogyan lehetséges ez az eltérés, ha a kihelyezett menetrend elvileg ezév májusától hatályos? Remélem nem okoz a dolgozóiknak kellemetlenséget de az az igazi kánikulában akár komolyabb bajt is okozhat mind az utazóknak, mind önöknek.

Éva96 2009.05.13 19:43:04 
Tisztelt Tisza Volán!
Szeretnénk kérni Önöket,hogy a Szentes-Mindszent-Hódmezővásárhely útvonalon közlekedő Szentesről 16.40-kor induló járat menetidejét legyenek szívesek megvizsgálni, ugyanis hétköznap szinte minden nap 25-30 perc késéssel közlekedik. Több esetben előfordult,hogy pl. a Békéscsabára 18-kor induló járatot nem értük el. Intézkedésüket előre is köszönjük!

dusane 2009.04.27 14:59:40 
Kedves Tisza Volán!
Szeretném javasolni, hogy a Hódmezővásárhely Nagyállomásról induló illetve oda érkező Szeged viszonylatban közlekedő buszjáratok a Metripondnál kiépített buszmegállónál is álljanak meg. Ezzel a Bajcsy lakótelep utasainak könnyítenék meg a busz elérhetőségét. A javaslat menetrend módosítást nem igényel, általában párban mennek a buszok, így a korábban induló a Metripond megállóból is indulhatna.
Kérem a kérés megfontolását és mielőbbi megvalósítását. (Több, pl. a Makóról közlekedő távolsági busz is megáll ebben a megállóban, az innen induló Szegedre tartó járat könnyítené az átszállást.
Üdvözlettel
Hegedűs Tibor

munkás 2009.04.11 14:50:57 
T.Tisza Volán
Én is kapcsolódnák az előttem szólókhoz a 6.00-i csanádpalotai járat visszaálítása érdekében,mert makón állunk 40 percet a csatlakozásig amit 10perc miatt késünk le,ill.be sem érünk dolgozni.

Köszönjük előre segítségüket.

katus85 2009.03.28 16:53:11 
Tisztelt Tisza Volán!

Azzal a kéréssel fordulnék Önökhöz ,hogy megoldható lehetne-e ,az hogy az Orosházáról 8:10kor induló Szeged -Bcsaba-Debrecen útvonalon közlekedő járatuknak Békéscsabán a Tesco áruháznál legyen megállója? Többen lennénk ,akik szívesen vennénk.
Illetve ,ugyanezen járat visszaútján -indulás Békéscsaba aut.áll.: 19:15-kor - is megoldható lehetne-e ,hogy szintén megálljon a békéscsabai Tesco elött?
Ugyanis ,még iskolaidőben ,az ember időben el tud jutni reggel Orosházáról Bcsabára (7:45 kor indul egy Körös Volán járat ),de szünidőben (pl.:nyári szünet ,ami majd 3 hónap) vagy elmegy az ember a 7:10 -es busszal ,ami Bcsabán van 7:50 kor ,és több mint egy órával hamarabb a munkahelyén van (napi 3 óra és 120 km utazás mellett nem mindegy) ,vagy elmegy a 8:10-es fent említett járattal Orosházáról ,akkor meg késik 20 percet. (Aut.áll. - Tesco 20-25 perc lábbusszal)
Este ,ugyanez a helyzet . A munkaidő 7kor ér véget,-ha minden rendben , az ember 19:05re kint van az áruházból- a járat 19:15kor indul bár... de a Tesco -Aut.áll. sietősen gyalog 20-25 perc...lámpák miatt stb.(Taxit fizetni majd minden este...hááát... )
Hamarabb eljönni a munkahelyről sem túl szerencsés dolog,a mostani helyzetben...
Nagyon jó lenne ha lehetne megállója ennek a járatnak!!!

Bízva ,abban ,hogy nem nagy és nem lehetetlen kérés várom válaszukat!!!

Üdvözlettel :Katus

Sz.Bence 2009.03.06 07:26:47 
Elnézést az előző levélben elírtam!
6.00-kor kellene indulnia.
Még egyszer bocsánat.

Sz.Bence 2009.03.05 18:40:26 
Tisztelt Tisza Volán!

Az előttem szólót szeretném erősíteni a Csanádpalotai 6.10-kor induló járattal kapcsolatba.
Nemcsak a Szegedre járó hanem a Hódmezővásárhelyi tanulók bejárását is megkönnyítené ha 6.10-kor indulna és ezzel a Makói csatakozást is elérnénk.
( Nem kellene olyan korán menni az 4.50-el )

hsanyika 2009.03.03 20:30:32 
Tisztelt Tisza Volán!

Egy menetrenddel kapcsolatos változtatást javasolnék. A csanádpalotai 6óra 10perces busz 10 percel hamarabb 6 órakkor induljon el hogy Makón elérje 6óra 30-as szegedi expresz járatot. Indoklásom: a zökkenőmentes iskolai bejárás érdekében néhány iskolatársammal együtt. Előre is köszönöm.

Sankoo 2009.02.02 09:48:26 
Tisztelt Tisza Volán!

Egy menetrenddel kapcsolatos változtatást javasolnék a Budapest, Népliget - Szeged között pénteken közlekedő 15.30-as express járatra. Ha munkaidőm engedné, ezzel a járattal utaznék haza, azonban (ahogy szerintem sok más embernek is) ezt lehetetlen elérni. Nem ismerem ennek a járatnak a kihasználtságát, azonban ha van lehetőség, kérem vizsgálják meg, nem lenne-e gazdaságosabb egy 16.30 - 17.00 körül induló express járat bevezetése, vagy az említett 15.30-as későbbi indítása. Érzésem szerint szerencsés lenne. Előre is köszönöm.

zsolt0716 2008.12.11 20:07:48 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.
"31-én (szerda) Szilveszter, munkanap (a hetek utolsó munkanapja, 18 óra körüli járatleállással)"
Nincsen vmi elírva az ünnepi menetrendbe egy kicsit Dec 31-ére munkanap szerint jár majd a busz, nem pocsékolás egy kicsit, elég lenne oda munkaszüneti nap szerinti is.
Vagy ezt így kötöte ki az Önkormányzat hogy így legyen.
Válaszukat köszönöm.

Nagy Gábor 2008.10.05 22:08:52 
Egyes meglévő célszerűtlenségek nem indokolnak újabbakat, illetve az összes fenntartását (vedd hozzá a 10-35 egyenetlen követését is!).

Heesh 2008.10.05 08:48:07 
Ígyis úgyis szaladgálnak buszok a madzag alatt:20-as, 74-es, 83-as, 83A.

Nagy Gábor 2008.10.05 00:05:17 
Igen, a buszvezetők szükségleteinek elvégzését tegyék lehetővé, de egy vonalhálózatot ne ez határozzon már meg és ne pár ember utazási viszonylata. Valamint lassanként csak elkészül majd a 10-es troli és akkor szaladgáljanak buszokkal a madzag alatt a fentiek miatt?

Abból meg, hogy a dorozsmai buszról érdeklődök, még nem következik, hogy használni akarom, pláne újszegediként.

Ja a Napfény parknál elkészültek a megállók. Halkan jegyzem meg, a Körtöltés utcában is, csak ott kicsivel régebben...

zsolt0716 2008.10.04 22:17:56 
Hát én kérek elnézést,lehet talán nem ártana meg kérdezni a soföröket hogy ők mit szólnának hozzá, már ha nem képesek a 35 és 35Y-ost visszaállítani!

zsolt0716 2008.10.04 13:15:46 
Gábor, akkor tegyék lehetővé azt hogy a Honvéd téren legyen vmi bodé és akkor nem kell 104percen keresztül cipelni azt ami már nem kell,így már remélem érted.
Meg azért akad pár ember aki Tarjánba megy át innen Dorozsmáról is, és akkor vissza lehet ritkitani a 10-est!

A másik ami még érdekel, hogy a Napfény Parkba mikor fog busz járni és milyen vagy melyik? Nem lehet azt megoldani mint a Cora-busz esetében!
Láttam a buszmegállók elkészültek a krt.-on!

Válaszukat köszönöm!

ex-volános 2008.10.03 19:10:10 
ajaj a fő-kerékpáros lassan busszra száll!!!!!!RESZKESS tisza volán éj rettegjetek helyi járatos buszvezetök!!!!!

Nagy Gábor 2008.10.02 23:33:35 
A 35/36 kérdés engem is érdekel, előre is megköszönve a választ én mindenesetre úgy gondolom, hogy "minek már arra a kis időre". :-)

1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600  601..650  651..700  701..750  751..800  Következő  

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002