Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 19. vasárnap 

Hozzászólnék   Téma: Menetrenddel kapcsolatos észrevételek, javaslatok.   Végére  

vincze46 2006.09.28 16:23:51 
a régi menetrend tartozéka volt a km táblázat melyből ki tudtuk számolni az uti költségünket
megközelitőleg. azonban ezen az uj tipuson már
nem szerepel a km igy nehéz kiszámolni valamit
Szerbiába Zentára szeretnénk utazni de nem tudtuk
kiszámolni az utiköltséget jó lenne ha a nemzetközi viteldijat is kiirnák.

kovács dénes 2006.09.27 20:10:53 
Halasig már évek óta könyörgünk,hogy legyen este 6 után busz,mindhiába,majd pont Kelebiára indítanak új buszt...

borokimre 2006.09.27 07:59:32 
Tisztelt Tisza Volán!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 15.30kor induló Kelebia-Tompa felé közlekedő járat után be lehet-e iktatni egy járatot pl. 17.30-ra, mert a 19.30-as Kelebiáig közlekedő buszhoz nincs csatlakozásom Tompára?? Mint többen, én is 16.00-ig dolgozom...
Várom válaszukat!
Tisztelettel: Borók Imre

pagony 2006.09.19 14:30:53 
Nekem mindegy, hogy hol, csak valaki legyenszíves válaszolni a röszkei buszokkal kapcsolatban!

Nagy Gábor 2006.09.18 21:43:43 
Tisztelt Tisza Volán!

Zákányszék és Ruzsa között, utóbbitól néhány km-re található egy buszmegálló, ami emlékeim szerint tavaly még "Borbás-kereszt" néven volt jelölve, most viszont nem találok ilyet a menetrendben.

Tájékoztatnának, hogy jól emlékszem-e és ha igen, mi a megálló új neve?

A dolog viszonylag sürgős lenne.

A választ én is a ide, a fórumba kérném!

Köszönöm!

pagony 2006.09.18 13:13:10 
ÚJRA szeretném megkérdezni, hogy megváltozott-e a röszkei buszok menetrendje a kiírás szerint, vagy az információs munkatársnak van igaza, hogy rossz a kiírás?
Fontos lenne!

nyakireni 2006.09.18 09:55:38 
Tisztelt Tisza Volán!A 35-ös és a 35y-os járhatna egész nap nem csak reggel és délután a 36-os is járhat de azzal nem mennek olyan sokan mint a 35-ön!Ja és mikor jár a busz a Dobos utcán?Ja és ha mutatjuk a bérletet a sofőrnek legyenszíves nézni(tisztelet a kivételnek)

kimaradt 2006.09.14 12:15:27 
T. Sada!

Akker miért nem azt mondtad neki, hogy a 36-os vagy 36Y-os járattal mehet.
Laci.

Sada 2006.09.14 11:32:26 
kimaradt:
de ha valakinek aki nem szegedi azt mondod,hoyg 36Yra szálljon akkor ő nem fogja tudni,hogy a 36os is oda megy...

pagony 2006.09.14 09:09:08 
Szeretném megkérdezni, hogy változott-e a Röszke-Szeged menetrend szeptember 1-től? Kiírva változás van, de az információnál azt mondják, hogy semmi nem változott.

maci13 2006.09.13 15:01:56 
De akkor sem kéne a söfőrnek beszélgetnie!
És nem osztani a felszálló utast aki nem tehet semmiröl!! :@

maci13 2006.09.13 15:00:32 
ez igaz!

kimaradt 2006.09.12 15:03:04 
K. Sada!
Logikátlan amit írtál.
""KKD-ről..."" ha ez így igaz, teljesen mindegy, hogy volt-e Y vagy nem mert mindkettő a Honvédtérre megy.
László.

Sada 2006.09.11 23:16:11 
Tiszteletem!
A tegnapi(vasárnapi) kkdről 18.38kor induló elméletileg 36Y jelzésű busz vezetője ha esetleg nem beszélgetéssel töltené az idejét vezetés közben akkor talán a buszon a tábla is átváltott volna 36Yra indulás után és nem sima 36ost jelzett volna ki és ha ez nem így lett volna akkor az utast se hagyta volna a megállóba,aki miután észrevette,hogy ez mégis az a busz amit ő szeretne (csak ugye a Y hiányzott róla) megkísérelt felszállni a buszra a megálló után 5méterrel de a buszvezető csak rámordulva közölte,hogy a megállóba kellett volna felszállni és otthagyta.. szóval nem beszélgetni kellene hanem rendesen beállítani a táblát... hibázni emberi dolog,de saját hibánkból meg utast nem kéne otthagyni és még őt anyázni..

maci13 2006.09.07 18:56:37 
És ez a Szeged-Szatymaz-i járatrol van szó.

maci13 2006.09.07 18:55:54 
Tisztelet Tisza Volán ZRt!
Van 1 észrevételem a 13:25 és a 13:30-as busszal.
Mivel a 13:25-ös járat csak akkor megy ha tanidő van! Tehát ez a busz a tanulók javára van fenntartva!
Ezért ha megoldható kérem azt a buszt ami a tanulók számára van fenntartva azon csak diákok legyenek.
A 13:30-as buszon pedig felnőttek és eggyaránt idősebbek is.
Természetesen ha valaki siet akkor felszálhatna a 13:25-ös járatra, ha valaki elkésett és a 13:25-öst nem érte el olyan kivétel is megeshet ezért mehetne a 13:30-al.
Ha eggyetértenek a javaslatommal kérem jelezzék!
Maci13

Nagy Gábor 2006.09.05 22:24:15 
Ha ide nem írnak úgyse választ, a kérdéseket és panaszokat is kérhetnék egy mailcímre a fórum helyett.

Járulékos haszonként panaszok esetén a fogadatlan prókátorok védőbeszédeit sem kellene olvasnunk. :-)

S400 TopClass 2006.09.05 18:03:28 
Kedves Kukac!

Tisztelettel ajánlom figyelmedbe a Fórum kezdőoldalán a témák megnevezése fölött található "Tájékoztatás!" linket.
Ott talán választ kapsz a kérdésedre. :)

törpöTZi 2006.09.04 19:23:51 
Tisztelt Kovács Dénes!

Szegedről? Hódmezővásárhelyről?

kukac 2006.09.04 10:39:11 
Tisztelt Volán!

Megszeretném kérdezni,hogy azokra a levelekre amiket ide beírnak az emberek választ nem kapnak soha? Vagy ha igen akkor mikorra várható?

tkryssy 2006.08.31 18:35:21 
Azt szeretnem megtudni hogy a volan penztarakban mikor vezetik mar be a bankkartyaval torteno fizetesi lehetoseget?

kovács dénes 2006.08.29 12:43:47 
Szeretnék érdeklődni,hogy munkaszüneti napokon is van-e közvetlen járat Makóra?
Köszönettel:Kovács Dénes

kimaradt 2006.08.28 15:37:25 
K. Kovács Dénes!
Szerinted?
Nagyon jó a kérdés!

kovács dénes 2006.08.28 15:14:22 
Érdeklődni szeretnék,hogy azok a járatok,amelyekhez az van írva,hohy "közlekedik VI.17-től VIII.27-ig naponta",ezen járatok hányadikáig közlekednek?

kukac 2006.08.19 15:38:35 
Tisztelt Tisza volán!

Azt szeretném megkérdezni,hogy miért változtatták meg a helyközi menetrend kiírását? A régebbi tipus sokkal részletesebben tájékoztatott mindenről. Pl.: Arról,hogy melyik megállókban állnak meg és hány óra hány perckor van abban a megállóban a busz. A mostani már nem ilyen részletes és csak a főbb megállókat írják ki. / a régebbiben a kisebb megállók is ki voltak írva!/Ha lehet akkor állítsák már vissza a régebbit,hogy részletesebben kitudjunk igazodni a megállókon és az időpontokon. Köszönöm

elvira 2006.08.18 23:03:59 
Egy kérdésem lenne vasárnap ugye 20-án lesz-e Arad-Szeged járat? Mert szeretnék akkor visszajönni Szegedre.Fontos lenne mivel reggel indulok.
Köszi

zoliteso 2006.08.17 12:58:34 
Tisztelt TiszaVolán!

Kérem küldjék el részemre is a Szeged-Bécs járattal kapcsolatos anyagukat.

Köszönettel:
ZoliTesó

erebusz 2006.08.01 22:51:21 
Szerintem ha a Kunsággal van gond, akkor őket piszkáljátok, a Tisza Volán nem tud beavatkozni a Kunság belügyeibe, legfeljebb tanácsolhat. Szóval rossz helyen kopogtattok.

egyetemista2 2006.07.31 11:13:26 
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólóhoz,engem is érint ez a probléma.Tényleg kellene egy busz,vagy legalább valami átszállásos lehetőség Kiskunhalasig.

kovács dénes 2006.07.29 18:22:11 
Tisztelt Tisza Volán!

Érdeklődni szeretnék,mivel ez már évek óta elég nagy gondot jelent,hogy látnak-e valami megoldást vagy esélyt arra,hogy munkanapokon este 6 óra után is indítsanak buszt Szegedről Kiskunhalasra.Mert bosszantó,ha valakinek mondjuk pont este 6ig van órája,és emiatt csak másnap reggel tud hazautazni,pedig mondjuk a 200 km-re lévő Pécsre,vagy Békéscsabára még este 7kor is haza lehet jutni.Ha nem is lehet új buszt indítani,nem lehetne-e a Kunság Volán Gyula-Kiskunhalas járatát 1 órával később indítani?Nem csak a magam problémája ez sajnos.

Előre is köszönöm válaszukat:Kovács Dénes,mark1777@citromail.hu

csehpacilla 2006.07.18 21:12:53 
Tisztelt Tisza Volán!
A 7F járatuk menetrendjéhez kapcsolódik hozzászólásom. Az autópálya megépülésével új fölüljáró létesült a Széksósi úton. Ezzel egyidejűleg a Vágóhíd megállóhely áthelyezésre került—csakhogy a vágóhídtól elég messze, a felüljáró másik lábához, Subasára, a Szeder utcához. A megálló neve viszont maradt a régi, ami megtévesztő lehet. Jó lenne, ha valamilyen változás történne (de mondjuk nem ártana, ha az egész hálózaton fölülvizsgálnák a megállóneveket).
Tisztelettel: csehpacilla

szalmaa 2006.07.17 21:34:40 
Tisztelt Tisza Volán!

Én egy deszki kisgyermekes anyuka vagyok, aki babakocsival szeretne Szegedre közlekedni. Azt szeretném megkérdezni, hogy mely időpontokban indul Deszkről Szegedre,ill. Szegedről Deszkre olyan busz, amire babakocsival is könnyen fel lehet szállni. ( Ahogy én megfigyeltem, ilyen például a Deszk községházáról 17:32-kor induló busz) Válaszukért azért lennék nagyon hálás, mert ha történetesen egy szűk, magaslépcsős buszt fogok ki, nagyon kellemetlen az utazás, elállom az utat a babakocsival, nehéz le-fel szállni stb. Nemcsak számomra, hanem az utastársak számára is kellemetlen. A széles buszokon, ahol van kialakított hely a babakocsiknak ill. tolókocsiknak viszont teljesen kényelmes, minden nehézség nélküli az utazás. Ezért szeretném tudni, hogy mikor vannak ilyen járatok. Válaszukat előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel: Szalma Anita e-mailcím: szalmaa@anet.hu

Gyöngyike 2006.07.17 18:03:50 
Nagyon köszönöm a segitségét!Sokat segített!

Gyöngyike 2006.07.16 23:37:13 
Azt hallottam,hogy szegedröl a teszkótól indul busz Pestre a ferihegyre.érdeklődni szeretnék,hogy mikor indulnak a járatok,mennyibe kerül a jegy.meghogy igaz e?elöre is kössz =)

elégedett utas 2006.07.12 09:59:44 
Tisztelt Tisza Volán!
Végre elkezdődött Dorozsmán a Dobos u. útvonalhoz az út kialakítása. Csak azt nem tudjuk még, hogy milyen útvonalon közlekedik majd a busz. Ahhoz,hogy a Dobos utcáról Dorozsma központja oda- vissza elérhető legyen busszal, a javaslatom a következő:Szeged felöl jövet a Dorozsmai útról balra a Jerenei utcán végig, Dobos u., Széchenyi u, Vagdliba bisztró,Templom, itt lenne a végállomás és a forduló. Ugyanezen az útvonalom jönne vissza a busz, így maradhatna a 75-ös, 36-os és 35-ös vonal.Üdv. Elégedett utas

Nagy Gábor 2006.07.09 13:10:55 
Viccesen kérdeztem, hisz' ott az erre utaló jelzés, de tulajdonképpen...

...ott a menetrend, amit itt a honlapon is megtalálhatsz. Abban a Damjanich utca után a Mars téri üzletsor következik befelé irányban.

Akkor most már teljesen komolyan kérdezem, hogy mi van? (még regisztrálom is magam, hogy kapjak választ :-) )

Nem tudják?

Tudják, de megállnak, mert van rá igény (akkor miért nem jelzik, hogy bekerüljön a menetrendbe)?

stb.

rencsi363 2006.07.08 12:21:08 
T. Nagy Gábor!
Ugy ezt te sem gondoltad komolyan?

Nagy Gábor 2006.07.07 20:34:41 
Akkor a buszvezetők nem tudják, hogy mi van a menetrendben? :-)

eszter900920 2006.07.07 09:21:05 
Kedves Gábor!!
A Dorozsma felöl jövö 7f +áll a rókusi templomnál,mert én minen nap ezzel a járattal járok és ezt tapasztalom!!!

S400 TopClass 2006.07.05 19:33:51 
Kedves banderas80!

Hivatalos tájékoztatást ugyan nem tudok adni, mert én is csak egy utas vagyok, de amennyire én tudom (a Tisza Volán Életképekben olvastam), ez a járat csak időszakos. Péntek-Szo.-Vasárnap jár, azzal a céllal, hogy akik valamilyen kulturális v. egyéb programra utaznak Pestre (színház, opera, koncert),azoknak az igényeit kielégíthessék. Ezért indul vissza ilyen "későn". (ezt azért tettem idézőjelbe, mert tavaly voltam Pesten a BS-ben Queen koncerten, és annak 11 után pár perccel lett vége. Feltételezem a többi rendezvénnyel is hasonló a helyzet [a legutóbbi Guns'n'Roses persze kivétel], és mire visszaér az ember a Népligetbe, már bőven eltelt az idő. És ha valakinek esetleg Budán van ilyen programja, az már kizárt, hogy elérje a 11-es buszt. Szóval én inkább azért lobbiznék, hogy induljon EZ AZ IDŐSZAKOS busz éjfélkor.)

T. TV.Zrt.!

Banderas80-nak pedig igaza van abban, h úgy általában a hétköznapokban szükség lenne egy olyan járatra, mely 19:00-20:30 között indul (akár úgy is, hogy az nem expressz...bár jobb lenne...). Jelenleg tudtommal 18:30-as az utolsó, melyet a Volánbusz közlekedtet. Valamelyik társaságnak lépnie kellene.

Nagy Gábor 2006.07.03 19:57:15 
Sajnálatos tapasztalat az, hogy a 7F busz amikor Dorozsma felől jön, nem áll meg a Rókusi templomnál!!
Ez azért van, mert nincs is benne a menetrendjében!

Alig járok arra, de ezután az eset után kb. egy héttel pont láttam egy 7F-est, amelyik megállt és ajtót nyitott a rókusi templomnál.

Ha nincs a menetrendben, ne is álljon meg ott egyik se, mert abból csak kavarodás van!

banderas80 2006.07.03 16:16:01 
Hé Emberek, ébresztő ott a menetrend szerkesztésnél!

Már éppen írni szerettem volna, hogy nagyon frankó lenne beindítani a Tisza Volán részéről egy 16.00-ás Szeged-Bp expressz járatot (mert a Volánbusz részről semmi hajlandóságot nem látok), ami mondjuk 19.00-kor visszafordulna, s láss csodát, a gondolataimat más is megérezte a cégnél. Ennek nagyon örülök és remélem, hogy a honlapon csak bakiként szerepel az a sor, hogy ez a járat felér Bp-re 18.10-re és VISSZAINDUL 23.00-kor??? Ugye ez tényleg csak elírás??? Ugye ezt valaki csak egy jó kis tréfának szánta??? Remélem, hogy tényleg így van és ez helyesen 19.00 óra!!! Ki lenne az az elmebeteg aki 23.00-ig várna, hogy szombaton hajnali 1-re érjen haza, amikor már vidékre semmilyen járat nem megy!!! Remélem hamarosan kijavítják ezt a hatalmas bakit!

Köszönettel:
Banderas80

törpöTZi 2006.06.17 17:53:04 
Tisztelt "egy diák"!

Ez azért van, mert nincs is benne a menetrendjében!

egy diák 2006.06.17 16:42:20 
Sajnálatos tapasztalat az, hogy a 7F busz amikor Dorozsma felől jön, nem áll meg a Rókusi templomnál!!

rencsi363 2006.06.16 14:14:05 
sz.petike!
Ezek már jo kérdések és szerintem megolhato problémák !Erre való ez a fórum és nem arra amit a másikon művelsz!!!!

sz.petike 2006.06.15 23:19:24 
Tisztelt Tisza Volán Zrt!

Én is figyelem a menetrendet,és van kettő dolog,amit nem értek.
Pl.:
20 jrsz. busz Petöfi felöl "Lugas u." megállóhely-en áll meg.A 21y jrsz. busz viszont már "Csillag tér" megállóhelyre érkezik.Ez két különböző név,pedig ugyan azt a megállót használják.Vissza felé szintén.
A másik dolog,ami érdekes:
A Tarján, Víztorony tér felöl érkező buszok megállója " Szilléri sgt. ( Csillag tér )" ((Kivéve a 90 jrsz,mert az csak símán Csillag tér.)) Helyrajzilag mi köze annak a megállónak a Szilléri sgt. hez?Hogy látszik onnan a sugárút? Akkor inkább Budapesti körút ( Csillag tér ), vagy fordítva,vagy esetleg símán Csillag tér.Mert szerintem a Fecske u.-ra jobban illik (illene) a Szilléri sgt.

BGboy 2006.06.15 18:50:13 
Tisztelt Tisza Volán Zrt!

Már egy ideje figyelem a menetrendet, és egy valamit nem nagyok értek:

1, Kiskundorozsmáról a 75-ös busz 18.45-kor indul.
2, Kiskundorozsmáról a 75Y-os busz 18.45-kor indul.
(tudom, másik utcából)

Kérdés:
Miért jó az, ha két csuklós busz tekereg egymás után a Mars tér irányába?
Lehet, hogy van rá magyarázat, csak nem látom át.

Köszönettel: BGboy

banyaielete 2006.06.03 14:06:26 
Túl ritkán jár a Szeged-Budapest Expressz busz. Úgy hogy emiatt a ritkaság miatt meg kellet hosszabbítanom a jogosítványt. Ami 20X annyira drága mint a buszbérlet

safi000 2006.06.02 12:12:03 
Tisztelt Illetékes!

A 72Y ideiglenes útvonalával kapcsolatban van két észrevételem illetve javaslatom:
1. a Kokárda utcai ideiglenes megállóban az úttest és a járda között sártenger van. Az utasok cipőjének, valamint a buszok tisztaságának érdekében felettébb fontos lenne intézkedni (akár zúzott kővel megoldani az áldatlan helyzetet).
2. a menetrend tartása végett jelenleg az Alkotmány utcai megállóban van néhány perces kiállás. Sokkal életszerűbb lenne, ha ez vagy a Ladvánszky/Tölgyfa utca sarkán, vagy a Tölgyfa/Kokárda utca sarkán történne. Az itt felszállóknak ugyanis ez öt percet jelentene, az Alkotmány utcától viszont már semilyen jelentősége nincs. Ez a változtatás csupán szervezeti kérdés, semmibe sem kerül, az utazási komfortot viszont javítaná.

Tisztelettel: safi000

S400 TopClass 2006.05.31 11:20:54 
Üdv mindenkinek!
"a MÁV nem gondol Hódmezővásárhelyre se Makóra"

Nos, a helyzet úgy áll, hogy szegény MÁV gondolna ránk is, ezért dolgozza ki a kelet-magyarországi ütemes menetrendjét. Csakhogy a történelem viharos évei alatt történt egy parányi malőr, mely során a szegedi vasúti híd megsemmisült. Tehát aki Makóról a MÁV-val szeretne Pestre jutni, annak Újszegeden véget ér a móka, át kell mennie Szeged Pu.-ra. Ha Makóról busszal megy, akkor is a Mars tér az első állomás, onnan meg helyilyáratozhat (11, 21Y, plusz idő, vonaljegy stb..). Esetleg csinálhatja azt is, hogy hajnalok hajnalán felszáll a szentesi vonatra, ott átszáll, és felzötyög a Nyugatiba. Ugye, hogy nem rózsás a helyzet?
Véleményem szerint is szükség van a Makó-Szeged-M5-Bp. expresszre! Én szerettem, többször is utaztam vele. A jelenlegi rendszernek nem sok értelme van, 5:30-kor elindul Makóról a Pesti, meg a Makó-Szeged alapjárat, és szépen egymást kerülgetik a megállókban. Öröm nézni... :(
Ha a Makó-Pesttel megyek Szegedig, és onnan utazom tovább (immáron expresszel), akkor is "buszt kell cserélnem". Ez nem olyan megterhelő, de mondjuk "mázsás" csomagokkal már szinte kihívás.
Javaslatom: maradjon az 5:30-as Makó-Szeged alapjárat, és legyen vele egyidőben Makó-Szeged-M5-Bp, végig expresszként.
Egyetértek erebusz-szal.

Üdv!

Előző  1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600  601..650  651..700  701..750  751..800  Következő  

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002