| |
zsolt0716 |
2008.09.29 21:56:46 |
nyakireni
Erre én is kíváncsi lennék, mert ugyebár a Honvéd téren nincsen pihenő ahol van wc is! Mert legközelebb csak 104 perc(Mars térről indulva ill ott végezve)múlva intézheti el a dolgát.
|
|
nyakireni |
2008.09.29 12:57:14 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.! Azt szeretném megkérdezni hogy ha október vége fele majd kölekedhetnek a buszok az Anna kúti csomópontnál akkor visszafogják állítani a 35 és a 35y jelzésű buszokat vagy továbbra is maradni fog a 36 és 36y jelzésű buszok egész nap!!!Válaszukat előre is köszönöm! |
|
Csiga |
2008.09.13 18:49:55 |
| Sajnos a menetrendet nem tudom megnézni, mivel ha beírom, hogy Szeged, Indóház tér meg Hódmezővásárhely Vasútállomás, akkor azt adja, hogy nincs járat a két állomás közt, pedig valami van. Sajnos a "Volános" elnevezéseket nem tudom, jó lenne, ha legördülő menüből választhatnék. A "rendes" menetrendben pedig nincsenek benne a gyorsjáratok. Köszönettel. |
|
Vikus |
2008.07.23 14:09:42 |
Kedves Citadis és T. Tisza Volán! Rendben, a kamionos találkozó miatti késést megértem, csak borzasztó ideges voltam, mert nagyon éhes és álmos volt már a kicsim, szerettem volna minél hamarabb hazaérni vele. (De a Bp-i közlekedéssel nem értek egyet, mert TUDOM, hogy nemcsak a belvárosban nagyon jó a közlekedés (laktam Dél-Pest határában és Észak-Budán is, mindkettő elég messze van a belvárostól és nincs rossz tapasztalatom.) További jó munkát és szép napot kívánok!
"Az adott járat autóbusza Makkosházáról pontosan indult. Sajnos utolérte a Kamionos találkozón résztvevők felvonulását, mely megpecsételte a következő járat sorsát is. Elnézést kérünk, de az adott körülmények között nem lehetett hamarabb elvégezni a járatot. Meg kívánom jegyezni, hogy Budapesten csak a vidékiek által jól ismert belvárosban sűrűbb a közlekedés, a hasonló paraméterekkel (lakos/km2) rendelkező részeken rosszabb az ellátás mint Szegeden. Mind emellett aránytalanul nagyobb a támogatás, a befizetett utazási díjakra mint nálunk." |
|
Citadis |
2008.07.19 00:11:06 |
Tisztelt Vikus!
A késés oka a kamionos country találkozó miatt volt! A kamionok a városon keresztül vonultak végig (többek között a Csongrádi sugárúton is a Media Markt felé), akadályozva a Rókusi és a Makkosházi krt. forgalmát is és ezáltal a 84es buszokat. Tehát se a buszvezető, se a volán nem tehet a késésről...!
Üdv. |
|
Vikus |
2008.07.18 19:20:12 |
Tisztelt Tiszavolán! A menetrend szerint Újszeged GKI-től 17:00-kor kell indulnia a 84-es busznak. Ez a mai napon 17:03 helyett 17:20-ra ért a Fő fasorhoz. Pici babával voltam és a megállóban néhány 85 év feletti nyugdíjas is fáradtan várakozott, ők is fel voltak háborodva. Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet betartani a menetrendet?!? Főleg ilyen jegyárak mellett. (Mert a vonaljegy ára megegyezik a budapesti tömegközlekedésével, holott az egy jóval nagyobb város, ahol a buszok sokkal hosszabb vonalon és nagyon sűrűn közlekednek, ellentétben Szegeddel.) Üdvözletem. |
|
zsolt0716 |
2008.07.13 17:17:24 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.
Nem igazán értem miért kellett így el rontani a dorozsmai menetrendet.
Pl:Szabadnapokon 13óra után a 75Y-os a Mars térről az új menetrend szerint 58-kor fognak indulni a buszok, a Júl.15-e előtti menetrendbe pedig 13-kor indult.Miért nem maradhat ugyan így?Czékusra kiérve megint a régi menetrend szerint jönne vissza 38-kor 36y-osként! De ugyanígy 19 óra után is munkanapokon maradhatna a régi menetrend. Illetve munkaszüneti napokon is a régi menetrend szerint járhatnának!! És ugyanugy vissza tudnának menni a buszok. |
|
Nagy Gábor |
2008.07.05 00:24:49 |
Kedves zsolt0716!
Lehet hogy már kaptál választ, de ha netán mégsem, szvsz a 35-ösök szűk két héten (vagy éven) belül jelenlegi formájukban alighanem véglegesen megszűnnek majd és a 36-os váltja fel őket teljes üzemidőben. |
|
Vikus |
2008.07.03 17:00:36 |
Kedves Tiszavolán! A 84-es járattal van megintcsak gondom. Az alacsonypadlós menetrend szerint Újszeged GKI-tól 16:20-kor indul Makkosház felé a busz. Ezzel szemben ma 16:00-kor indult, így le is maradtam róla, pedig babakocsival voltam. Már máskor is jeleztem, hogy a menetrenddel ellentétben össze-vissza járnak az alacsonypadlós buszok, de Önök nem találtak hibát. Akkor ez most hogy van??? Borzasztó nehéz ám feltenni egy babakocsit a sima buszra, jókora súlya és mérete van. A "kedves útitársak" pedig 10-ből ha 1x segítenek. Örülnék, ha utána néznének a dolgoknak. Köszönöm. |
|
Sly7 |
2008.06.30 22:32:12 |
| Köszönöm a válaszukat. Viszont én most hétvégén, szombaton és vasárnap is, láttam (többen is láttuk) 22:40-kor megérkezni a Mars térre a HHS-636-os rendszámú buszt, amint 79-essel az orrán hozta az utasokat! Nem hittem a szememnek. De mivel mindkét nap pontosan ugyanakkor ugyanaz a busz ugyanúgy megérkezett az utasokkal, feltételeztem, hogy megváltoztatták a menetrendet, és még nem lett frissítve. |
|
Sly7 |
2008.06.30 00:20:49 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.! Annyit szeretnék kérdezni, hogy mióta van hétvégenként 22:10-es 79-es? És az miért nem szerepel a menetrendben itt a honlapon se? |
|
zsolt0716 |
2008.06.20 00:39:22 |
Jövőben milyen ki látás várható a 35-ös ill. a 35 Y-os busz számára. Illetve lesz-e valami féle változás helyijárat téren és helyközi-távolságin?
Válaszukat köszönöm |
|
öcsi39 |
2008.06.03 22:40:45 |
Felhivom a Tisztelt Cég figyelmét egy tavalyi hibájukra. Mert nem lenne szerencsés ha idén is bele esnének. Tavaly a nyári iskola szünetbe, ideiglenesen szüneteltették a 21,30 Szeged- Üllés járatot. Arra hivatkoztak hogy Vakáció van. Arra nem gondoltak hogy ez a járat a vonalon lakó Kereskedöket,Baumax, Sole, Gumigyár, Cora, Praktiker,Metró dolgozókat szálitja haza a müszakbol. Tehát nem lenne szerencsés idén is ,,kisérletezni". Tisztelettel Kókai István K.K .Dorozsma külterület. |
|
Heesh |
2008.05.23 10:14:31 |
| Pl. ki lehetett volna tenni táblákat az M5-re, hogy ne menjenek Szeged felé a Románia felé tartók, hanem Félegyházánál leterelni őket a pályáról, és Gyula felé mehettek volna. |
|
Heesh |
2008.05.23 10:09:41 |
Azok nem hivatalosan mennek ott, szükség törvényt bont alapon. Ugyebár így kimarad egy megálló is. Egyébként remélem, a volán behajtja a túlórapénzeket a városon, vagy mittudoménkin, az útkezelőn, mert egyszerűen elviselheteten ez az állapot. 0 szervezés, kényelmes munkatempó, reggel 8-kor még nem, délután 4-kor már nem dolgoznak az útfelújítók-holott nyugodtan lehetne 2 műszakban nyomni. Semmi szervezés, hogy legalább a buszokat segítsék, semmi figyelmeztetés még a város előtt, sokáig nem adják át a már kész részeket. Egyszóval katasztrófa. |
|
Nagy Gábor |
2008.05.22 21:40:28 |
Gábor, ez tényleg jó lenne, de nem hiszem hogy meglépik. NYilván ehhez is a város engedélye kell
És akkor a már most is arra közlekedő buszok (7F,75, 64, 11Y stb.) hogyhogy ott mennek/mehetnek? Kinek az utasítására/engedélyével? |
|
maci13 |
2008.05.21 18:41:09 |
| ráadásul mostmár itt a nyár-40fok, szatymazra is elkellne 1-2 légkondis busz :S |
|
maci13 |
2008.05.21 18:38:00 |
zsolt0716! rendszámszerint nemtudok most mondani. na pl. -most a 13.25ös buszt lecserélték az újabbfajta man buszra, ez a busz járt kb. 1 hónapig, utána visszakaptunk egy olyan buszt ami kb. 4 éve járt ezen a vonalon -a 13.30 buszon 3 évig járt a sötét korlátos man busz, most mivan? ikarus 260 -14.25 busz ikarus 280régi állapotú, 1-2 hétig járt egy most felújított 280as,kényelmes ülésekkel, szép belsővel.kb. multhét óta visszakaptuk ugyanazt az öreg 280ast ami már min. 4éve jár ide. -16.40es most ikarus 260 míg ezzel a járattal elég sokan mennek-régen 280as csuklós volt
mostanába elég sokszor lehet látni hogy új buszok jönnek, vagy a régiket felújítják stb. domaszék-deszk ugyanolyan messzire van mint szatymaz(kb. 15km) és lehet látni hogy járnak oda az új volvók,hosszú volvók teljesen újak és más helyekre is.mitöl függ ez hogy oda mennek a jó buszok, ide meg a leg********?? |
|
Heesh |
2008.05.18 09:43:11 |
"Így nem fordulna elő, hogy egymás mellett halad két 2-es, mögöttük 100 méterrel a harmadik, utas meg alig van rajtuk, mert még gyalog is leelőzik a buszt..."
Ez tökre nem számít, csak darabra meglegyenek a járatok. Olcsó a gázolaj.. |
|
Heesh |
2008.05.18 09:41:13 |
| Gábor, ez tényleg jó lenne, de nem hiszem hogy meglépik. NYilván ehhez is a város engedélye kell, amíg ott felfogják, meg elkezdenek működni a fogaskerekek, már kész az útfelújítás :)) Meg biztos többmilliárd ft-ba kerül a megálló áthelyezés is :)) Meg 30-as övezet az a rész, blablabla.. |
|
zsolt0716 |
2008.05.18 00:10:48 |
maci13!! Mi a baj azokkal a buszokkal? Meg melyik az a busz(ok) írj rendszámot!! |
|
zsolt0716 |
2008.05.18 00:05:51 |
Nagy Gábor!! Teljesen igazad van, jó lenne csak hát... meg is kéne csinálni!! Meg előre tudta mindenki h felújítás lesz és senki nem csinált semmit, mert tudják h mekkora sor szokot állni v. ez itt már nem érdek majd vissza megy vhogy az a busz, igaz késve ami a soför pihenő idejéből van!! Nos még nem késő meg tenni az első lépéseket, talán elégedett utasok is lesznek ill. sofőrök!!
Várom válaszukat ez ügyben!! |
|
Nagy Gábor |
2008.05.17 21:24:58 |
Tisztelt Tisza Volán!
Az előttem szólóhoz csatlakoznék: a Kossuth Lajos sugárúti - várhatóan még több hétig tartó - torlódásnak az autóbuszközlekedésre gyakorolt hatását az elmúlt napokban csak mérsékelten sikerült csökkenteni: egyes viszonylatok (pl. 75, 7F) a Vásárhelyi Pál utca és a Pozsonyi Ignác utca között a Pulz utcán közlekedtek.
Célszerű lenne egységesen erre terelni az többi járatot is ((2, 83 stb.), ezt a Ruhagyár megállóban jelezni és a Teréz utcánál egy ideiglenes megállóhelyet kialakítani. Így nem fordulna elő, hogy egymás mellett halad két 2-es, mögöttük 100 méterrel a harmadik, utas meg alig van rajtuk, mert még gyalog is leelőzik a buszt... |
|
Bencus |
2008.05.16 22:17:16 |
Tisztelt Szomee! Ajánlom figyelmedbe iskola példa gyanánt a Tisza Volán emeletes autóbuszát, mert az az autóbusz a háromnap torlódás ellenére percre pontosan beér a pályaudvarra, és nem száguldozik 130-cal az Izabella hídon. A titok: Kossuth L.sgt-Szvse pályánál jobbra - Pulcz u.-Pozsonyi Ignác u.-Kossuth L.sgt buszsáv. Tegnap 5 perccel korrában bent voltunk. A Szvse pályától du. fél 4-kor nem volt előttünk autó a pályaudvarig. Ezúton szeretnék üzenni a Közterület kezelőknek, hogy a Kossuth L. sgt Pozsonyi Ignác utcától a buszsáv felet gallyazi kellene a fákat, mert szegény sofőr éppencsak centizte a belógó vastag faágakat, de nagyon ügyesen, rutinosan megoldotta a feladatot. Köszönöm ezt a nagyon kellemes és tanulságos utazást. Továbbra Pestre járok iskolába.
Az elmélet a következő, amit ajánlok minden Pest felől közlekedő buszsofőrnek: A Bakayn kerülni teljesen értelmetlen, mert a szegedi autósok nagyrésze a Bakay-t használja egérútnak, amit buszoknak megkell köszönni, mert így a Kossuth L. sgt-on a buszsávot szabadon hagyják így nagyon jól lehet közlekedni busszal az előbb vázolt útvonalon. |
|
Szomee |
2008.05.15 17:40:24 |
| Tisztelt Volán! Miért nem közlekedtetik kerülőúton az Újszeged felé, a Nagykörúton át közlekedő helyközi buszokat? Pl: Mars tér-Kossuth Lajos sgt-Szlágyi utca-Madách utca-Tisza Lajos krt-József Attila sugárút-Cipőgyár útvonalon lehetne nagyjából tartani a menetidőt, és nem késnének a buszok minnimum 20!!! percet! Várom remélhetőleg pozitív válaszukat! Tisztelettel... |
|
maci13 |
2008.05.14 15:44:18 |
| mert ahogy látom csak visszafele fejlődnek :S |
|
maci13 |
2008.05.14 15:43:56 |
| tisztelt tiszavolán! a szatymazra menő délutáni 13.25-13.30, 14.25 ÖS BUSZOKAT MIKOR FELJLESZTIK? |
|
Vikus |
2008.05.10 09:00:35 |
Tisztelt Tiszavolán! Még egy kérdésem lenne: várható-e, hogy pénteki napokon (ill. a hét utolsó tanítási napján) indítanak Budapestre M5 expressz járatot délután? Tudomásom szerint csak reggel van, de így aki iskolába jár (mint a lányom is), az csak vonattal tud feljutni a fővárosba, pedig ez a busz sokkal kényelmesebb és gyorsabb. (Az nagyon szuper, hogy vasárnap du. fél 4-kor indul Bp-ről Szegedre ilyen járat, remélem, így is marad!) Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel, K.V. |
|
Vikus |
2008.05.10 08:56:57 |
Tisztelt Tiszavolán! Szeretnék érdeklődni, hogy mikor kerül fel a honlapjukra az alacsony padlós buszok új menetrendje? 84-es, 84A-s busszal közlekedek sűrűn, babakocsival nagyon nehéz a "rendes" buszokon a fel- és leszállás. Pár hete nem úgy jár az alacsonypadlós mint korábban és sosem tudom "elcsípni", így folyton szenvedek, ritán van segítség az útitársak közül. Segítségüket előre is köszönöm! K.V.
|
|
zsolt0716 |
2008.02.27 12:39:54 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt. A Március 1-étől várható változások mikor kerülnek vissza? Mert délelőtt már kint volt csak nem részletesen. Válaszukat köszönöm |
|
henei |
2008.02.11 08:55:41 |
Tisztelt Tisza Volán! Érdeklődünk, hogy korábban írt levelünkre mikor kaphatunk tájékoztatást? Köszönettel: kórházi dolgozók |
|
henei |
2008.02.07 16:34:00 |
Tisztel Tisza Volán!
Köszönettel vettük a korábbi kérésünk átvizsgálását, miszerint megoldható az, hogy a Csongrádról (munkanapokon) kora reggel induló és a szentesi Szt. Damján Patikához érkező autóbusz indulási idejét áttegyék 5 óra 53 percről a korábban meghatározott időre 5 óra 58 percre. Mi, kórházi dolgozók ennek nagyon örültünk és köszönettel vettük. Azonban sajnálattal kell megállapítanom, hogy ezen autóbusz nem tartja be a menetrendben megjelölt időpontot, annál sokkal korábban elmegy. Nagy ritkán sikerül elérnünk ezen járatot, és az ekkor váltott jeggyel bizonyítani tudjuk, hogy a megadott 5 óra 58 perc helyett már 5 óra 50-51 perc körül elmegy, és így nagyon sokan nem érik el. Tisztelettel kérnénk Önöket, ha lehetséges segítsenek problémánk megoldásában.
Köszönettel: a szentesi kórházi dolgozók |
|
kalmar |
2008.02.07 12:39:32 |
Tisztelt Tisza Volán zrt!
Én is nagyon jó ötletnek tartom Gabi javaslatát a 14:00i Ruzsai buszt Pusztamérgesig közlekedteni nagyon jó volna, ha ezt meglehetne oldani. És igy, hogy az FHT-806 kimenne 12:30kór Pusztamérgesre és meheten 14:30kór Ruzsára, vagy akár egészen Üllésig, mert ez a busz úgy is üresen megy át 16:30ra Üllésre , de ezt majd kitálálják! A GUF-972 pedig menne 14.00kór Ruzsára és onnan tovább Pusztamérgesre és igy 14:45helyet 15.00kór közlekedne le a járat Ruzsa és Pusztamérges közzöt, ami nem tunik megoldhatatlan problémának szerintem! |
|
gabi1200 |
2008.02.06 15:39:58 |
Tisztelt Tisza Volán!
Volna egy javaslatom, ami csak egy kis forgalom szervezésel járna és nagyon sok ember életét könyitenék meg vele! A 14:00- Üllés-Ruzsa járatot szertnénk ha Pusztamérgesig járna. Ez nem járna önnőknek semmi plusz km, mert így is van járat Pusztamérges-Ruzsa közzöt ami a gyereket viszi a suliból haza 14:30kór indul Pusztamérgesről Ruzsára és vissza 14:45kór! Az lenne a javaslat, hogy a 14órási Ruzsát az FHT-806 csinálja az kimene Pusztamérgesre 12:30kór 14:05re érne és az menne Ruzsára 14:30kór igy ezt a járatot nem érintené a GUF-972 pedig kimenne 12:30 helyett 14:00kór Üllés-Ruzsán át Pusztamérgesre itt akkór annyi váltózás volna, hogy 14:45helyet 15:00kór menne Ruzsáról a busz Pusztamérgesre ami szerintem nem sok változás lenne, de nagyon jó volna, hogy 14:00kór volna járat Szegedről Üllés felé! Kérem gondolják meg és várom válaszukat!
Tisztelettel: Gábor |
|
kittus |
2008.02.05 19:23:27 |
TISZA VOLÁN VEZETŐSÉG! A RUZSA SZEGED VONALON MINDEN NAP UTAZOM, ÉS MA REGGEL (2008.02.05) MIVEL A KISEGÍTŐ BUSZ NEM JÖTT (6:20KOR) ÍGY A HALASI BUSZRA SZÁLLTUNK FEL ÉS AKIK A KÖZPONTBAN SZÁLLTAK FEL MÁR AZOK IS ÁLLTAK. A BUSZON ÉRTESÜLTÜNK HOGY A KISEGÍTŐ JÁRAT CSAK HÉTFŐN VAN. ZÁKÁNYSZÉKIG A BUSZON MÁR 3SZOR ANNYIAN VOLTUNK MINT AMENNYIEN ELFÉRNÉNK ÉS A REGGELI 1ÓRA ÁLLÁS VALAHOGY SENKINEK SEM ESIK JÓL!!! A 26000FTOS BÉRLET ÁRÁBA MÁR AZ ÜLŐHELY IS BELEFÉRNE, BELEÉRTVE A DIÁKOK BÉRLETÉNEK ÁRÁT IS. MIVEL A KEDDTŐL PÉNTEKIG A KISEGÍTŐ BUSZ ZÁKÁNYSZÉKRŐL INDUL, A HALASIN TUMULTUS VAN, MERT MÉG A ZÁKÁNYSZÉKIEK IS ERRE A BUSZRA SZALADNAK! MEGTISZTELTETÉSNEK VENNÉNK HA ÖNÖK PÁR REGGELEN KERESZTÜL VENNÉK A FÁRADTSÁGOT ÉS UGYANÚGY MINT MI ÁLLNÁNAK ÉS NYOMOROGNÁNAK SZEGEDIG MINT MI!VAJON ÖNÖK MIT ÉREZNÉNEK?! TÖBBEK KÉRÉSÉRE DE HA KELL ALÁÍRÁST GYŰJTVE KÉRJÜK HOGY LEGYEN ÚJRA KISEGÍTŐ BUSZ, AMI 6:40KOR INDULJON RUZSÁRÓL ÉS ÍGY ELKERÜLHETŐ LESZ HOGY A HÁROM BUSZ EGYMÁST KERÜLGESSE BELEÉRTVE A 6:10EST(AMI MINDIG KÉSVE VAN ITT)IS. ÉS A BUSZ SOFŐRÖK NE EGYMÁSTÓL KÉRDEZZÉK A MEGÁLLÓBAN HOGY "FEL TUDOD MÉG PAKOLNI ŐKET?, MERT IDE MÉG FÉR!" KIHEZ FORDULJUNK HOGY VÉGRE REND LEGYEN???VÁROM VÁLASZUKAT! |
|
egy diák |
2008.01.22 18:29:59 |
Üdvözletem!
Jelenleg egy történelemszakos hallgatóknak szóló folyóiratnál dolgozom. Az ügyben kérek segítséget, hogy feldolgozhatnám-e esetleg a kiskundorozsmai autóbuszközlekedés történetét? Nagyon fontos lenne, ha ezt a témát nem happolnák el előlem. A gyors válaszukat előre is köszönöm. |
|
bati22 |
2008.01.09 12:36:57 |
Kedves Tisza Volán!
Következő lenne a kérdésem: Hogy lehet az hogy Szegedről indul Hódmezővásárhely pályaudvarra bejön Orosházán keresztül Békéscsabára megy. Én Telekgerendásra szeretnék menni és közlik velem hogy ott nincs megállója!Hogy-hogy nincs megállója hát ott megy el! Már pedig nem 10km-ről van szó! Válaszukat előre is köszönöm! |
|
Bluebird |
2007.12.19 11:29:14 |
Tisztelt Volán Illetékesek!
Kérdésem a következő: Szolnok Interspar megálló. Ez egy átszálló csomópont a városban. Miért nem állhat meg ott a 3-as busz, amely reggel iskolások tömegét szállítja, akik a 24-24/A busszal mennek tovább? Jelenleg a 3-as a Jubileum tér után csak a Macdonalds-nál áll meg, onnan kell visszamenni az Intersparhoz. A távolság nem nagy, de ilyenkor, -10 fokban talán kényelmesebb lenne, nem beszélve arról, hogy sokszor a 3-as épp annyit késik, hogy a gyerekek lekésik a 24-es buszokat, és fagyoskodhatnak 8-10 percet a megállóban. Többször az orruk előtt megy el a busz, nem említve azt, hogy némely esetben meg kell várniuk az az után jövőt, mert nem férnek fel. |
|
henei |
2007.12.18 18:55:54 |
Tisztelt Tisza Volán! Helyesbíteni szeretném a korábban írt levelemet, miszerint nem a délután 18 óra 59 perces buszindulásról van szó, hanem a reggel 5 óra 59 perces Csongrádról induló buszról.
Tájékoztatásukat előre is köszönjük! |
|
henei |
2007.12.18 15:35:45 |
Tisztelt Tisza Volán! Sajnálattal tapasztaltuk buszmenetrend változtatásukat (szentesi kórházi dolgozók) Minket különösen az a járat érint érzkenyen, ami Csongrádról indult, és 17 óra 59 perckor érkezett a kórházi buszmegállóhoz. (a Szt. Demjén Patika előtti buszmegállóról van szó) Ezt a járatot korábbra hozták. A nappalos műszakban dolgozók ezzel a busszal jártak haza (Szegvárra és Mindszentre. ) Ezzel a menetrend változatással nem érjük el a buszt, csak a pályaduvarról induló 18 óra 20 perces gyors járattal tudunk elmenni, ami szintén sokaknak kellemetlen, hiszen a gyorsjárat nem mindenhol áll meg. És értetlenül állunk ez előtt a változtatás előtt. Talán Önök meg tudják nekünk magyarázni. Nekünk nagyon jó volt úgy, ahogy korábban volt. Most pedig a 12 órás műszak után a csúszós, jeges úton 20-30 percet gyalogolhatunk a pályaudvarra, hogy elérjük a gyorsjáratot, ha egyátalán elérjük. Ha nem , akkor pechünk van, és csak a még későbbi járattal tudunk haza menni. Megköszönnénk, ha tudnának ez ügyben valamit tenni!
Tisztelettel: a szentesi kórház dolgozói
|
|
kovács dénes |
2007.12.11 22:33:57 |
Kedves Kittus! Egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül ezek mellett,amiket itt beírkálsz.Az e-mail címedre írtam.Nem szeretném a többi fórumozót untatni ezzel. |
|
kittus |
2007.12.11 20:16:00 |
Kovács Dénesnek!: Kezdjük az elején a Halas szó tulajdonnév és ha i végződésű akkor kis h-val írjuk! Bocsi de már 6.éve járok ezzel busszal és nappali tagozatos vagyok az órám pedig 8:15kor kezdődik és így h hamarabb megy a busz van még 1órám az óra kezdéséig, valószínű h ezért nem örülök a menetrend változásának! Ja és neked nem mindegy h 5perccel később érsz be?! Mert így is ugyanakkor volt bent a busz mint szokott! Ja és talán nektek halasiaknak az utazótáskátokat nem az ülésre kellene tennetek hanem a csomagtartóba! Mert így a helyet foglaljátok és mi ruzsaiak nem tudunk leülni,de gondolom azért a táskának nem váltottatok jegyet, pedig nem ártana ha már foglalt az ülés! A busz nem csak nektek van fenntartva! Ja és az idősebb sofőrt se kellene cikizni, mert ugyan annyi idő alatt ér be Szegedre mint a Szamóca,már bocs! És az üzenetemet a Tisza Volánnak szántam nem pedig neked! |
|
Sylvia |
2007.12.10 19:09:15 |
Tisztelt Tisza Volán! Panaszt szeretnék tenni,mert még októberben azzal fordultam Önökhöz,hogy a Szeged-Kiskunmajsa vonalon eléggé ritka a járatok száma,és hogy legalább a Szeged-Forráskút(mától Csólyospálos) közt közlekedő 12.50-es járat Kiskunmajsáig mehetne.Az illetékes személy válaszüzenetet küldött,hogy elintézik,hogy Majsáig menjen.Ma amikor siettem,hogy azzal jöjjek haza,sajnálattal és dühösen kellett észrevennem,hogy a járat csak Csólyosig közlekedik.Én elhiszem és tudom,hogy rengeteg diák van csólyosról is,de Majsaiak is vannak,főleg akik orvoshoz járnak,vagy korábban véget ér a tanítás. Célszerű lenne,ha megoldódna,hogy ha már Csólyosig elmegy,akkor az a 10-15km Majsáig már beleférne szerintem.Remélem mihamarabb megoldódik a probléma. A másik,hogy a 20.10kor Szegedről Majsára induló járat lehetne hétköznap is,mert nem gondolom,hogy sokan utaznak Szegedről Majsára vasárnap este. Köszönöm,és remélem mielőbb megoldódik a probléma,ami nemcsak az enyém hanem az egész majsai utazóközönségé. Ja,és még valami.Kiskunmajsán miért nem lehet bérletet venni,Forráskúton meg igen? |
|
kovács dénes |
2007.12.10 17:44:34 |
Kedves kittus!
Már ne is haragudj,de a Halasi buszt első sorban a Halasi bejárók miatt tették 10 perccel hamarabbra,hogy beérjenek a 7:45-ös ill 8 órási iskolakezdésre.(itt jegyezném meg,nem tudom,te milyen iskolába jársz,ahol nem 8kor kezdődik a tanítás)Ha pedig dolgozol,akkor ezt tudomásul kell venni,hiszen a munka nem mindenkinek ugyanabban az időpontban kezdődik,és bizony ezen a buszon is az iskolások vannak nagy-nagy többségben. A másik,hogy ez a busz szinte képtelen volt tartani a 7:25-ös érkezési időt Szegedre,pláne amikor az idősebb sofőr van,aki olyan tempóban vezet,mint egy biciklista.Szóval így hogy 7:15-re módosult a szegedi érkezés,most fog kb.7:25-re beérkezni ez a busz a Mars térre.Nagyon jó ez így ahogy van,és rengeteg kiskunhalasról bejáró diáknak könnyítették meg ezzel az életét.(feltéve ha nem fog késni a busz,mint általában) |
|
kittus |
2007.12.10 17:09:46 |
Ja és ha már így változtatják a menetrendet akkor már azokra is gondoljanak akiknek későbbre kell menni h ne érjenek még hamarabb Zákányszékre vagy Szegedre. Az iskolásoknak is így szinte 1órát kell még várniuk, nem beszélve azokról akik munkába mennek. Ha már így lehet változtatni a járatokat akkor reggel a ruzsa 7:31-es járat is indulhatna 15perccel hamarabb! Sokaknak ez is elég lenne h beérjenek az iskolába illetve a munkahelyre, orvoshoz! |
|
kittus |
2007.12.10 16:58:18 |
Tisztelt Tisza Volán! Mint minden nap ma is Ruzsáról Szegedre utaztam volna, de azt észleltem hogy az előzetes tájékoztatás alapján amit az információtól kértem nem felelt meg a valóságnak,így a kisegítő járat is elment hamarabb pedig azt mondták h a szokott időben fog menni, de nem! Így a halasi busszal mentünk miután késett. És a sofőr mellett álltunk, a tömött buszban, alig kaptunk levegőt és mozdulni sem bírtunk. Kifizetjük a jegy árát és ezért megfelelő utazási körülményt kellene biztosítani. Nem a buszjáratokat kellett volna előrébb tenni 10perccel hanem nagyobb buszt kellett volna küldeni, h mindenki kényelmesen elférjen. Jó lenne ha nem csak eltalálnák h mikor induljanak a buszok hanem bele is gondolnának abba h korán reggel jól esne az embernek hogy ha nem kellene 1órát végig állnia a nagy tömegben! Jól lenne ha átgondolnák h mi lenne az embereknek a jó ha már kifizetjük a jegyre és a bérletre a drága díjakat! Figyelemmel várom h tesznek e módosításokat, remélem igen!
|
|
zsolt0716 |
2007.12.08 16:26:54 |
Alacsonypadlós buszok tájékoztatója mikor lesz kijavítva?? Mert például munkanapokon jár alacsonypadlós busz :Honvéd térről :36-os, 36Y-os (JOX-721 ez 19:38-kor indul), 18:38-kor meg egy Citaro jár(t).
Válaszukat köszönöm! |
|
szák ildikó |
2007.12.08 15:21:18 |
Tisztelt Tisza Volán! A víztorony térről vasárnap reggel 6.05 kor induló algyői busszal kapcsolatban van észrevételem.Mivel a 10 es járat érkezése 6.09 ezért az algyői busz elmegy az orrunk előtt és sajnos egy óra múlva indúl a következő.A vásárhelyi busz is csak 6.50 re van a budapesti körúti megállóban.45 perc várakozás egy ledolgozott éjszaka után hidegben esőben nem valami kellemes.de nem csak én hanem akik Klárafalváról járnak a kertészetbe dolgozni sajnos ők is redszeresen lemaradnak az algyői buszról mert a 11 es busz is 6.05 után ér be a végállomásra.Amikor negyedkor indult az algyői busz ilyen probléma nem volt.Legalább vasárnap vissza kellene állítani a negyedes indulást.Várom válaszukat! Köszönöm! |
|
Tihi77 |
2007.12.06 20:43:21 |
Tisztelt Cím! Az 538 sz. járattal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy nem tervezik-e véletlenül egy nagyob busz beállítását (ha már Zákányszékről 7.50-kor nem indítanak járatot Szegedre), mert ami azon a buszon van rggelente az már lassan az elégséges szolgáltatás szintjét sem éri el. Köszönettel T. Tihi
|
|
zsolt0716 |
2007.12.04 10:55:39 |
December 9-10-étől várható-e valamilyen változás?? A Hivatalos Volán Menetrendi könyvet mennyiért lehet megvenni?
Válaszukat köszönöm. |
|
|
|