Belépés | Regisztráció | Cenzúra | FAQ | Olvass el ! 2013. május 20. hétfő 

Hozzászólnék   Téma: Menetrenddel kapcsolatos észrevételek, javaslatok.   Végére  

zsolt0716 2008.09.29 21:56:46 
nyakireni

Erre én is kíváncsi lennék, mert ugyebár a Honvéd téren nincsen pihenő ahol van wc is!
Mert legközelebb csak 104 perc(Mars térről indulva ill ott végezve)múlva intézheti el a dolgát.

nyakireni 2008.09.29 12:57:14 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.!
Azt szeretném megkérdezni hogy ha október vége fele majd kölekedhetnek a buszok az Anna kúti csomópontnál akkor visszafogják állítani a 35 és a 35y jelzésű buszokat vagy továbbra is maradni fog a 36 és 36y jelzésű buszok egész nap!!!Válaszukat előre is köszönöm!

Csiga 2008.09.13 18:49:55 
Sajnos a menetrendet nem tudom megnézni, mivel ha beírom, hogy Szeged, Indóház tér meg Hódmezővásárhely Vasútállomás, akkor azt adja, hogy nincs járat a két állomás közt, pedig valami van. Sajnos a "Volános" elnevezéseket nem tudom, jó lenne, ha legördülő menüből választhatnék. A "rendes" menetrendben pedig nincsenek benne a gyorsjáratok. Köszönettel.

Vikus 2008.07.23 14:09:42 
Kedves Citadis és T. Tisza Volán!
Rendben, a kamionos találkozó miatti késést megértem, csak borzasztó ideges voltam, mert nagyon éhes és álmos volt már a kicsim, szerettem volna minél hamarabb hazaérni vele. (De a Bp-i közlekedéssel nem értek egyet, mert TUDOM, hogy nemcsak a belvárosban nagyon jó a közlekedés (laktam Dél-Pest határában és Észak-Budán is, mindkettő elég messze van a belvárostól és nincs rossz tapasztalatom.) További jó munkát és szép napot kívánok!

"Az adott járat autóbusza Makkosházáról pontosan indult. Sajnos utolérte a Kamionos találkozón résztvevők felvonulását, mely megpecsételte a következő járat sorsát is. Elnézést kérünk, de az adott körülmények között nem lehetett hamarabb elvégezni a járatot. Meg kívánom jegyezni, hogy Budapesten csak a vidékiek által jól ismert belvárosban sűrűbb a közlekedés, a hasonló paraméterekkel (lakos/km2) rendelkező részeken rosszabb az ellátás mint Szegeden. Mind emellett aránytalanul nagyobb a támogatás, a befizetett utazási díjakra mint nálunk."

Citadis 2008.07.19 00:11:06 
Tisztelt Vikus!

A késés oka a kamionos country találkozó miatt volt! A kamionok a városon keresztül vonultak végig (többek között a Csongrádi sugárúton is a Media Markt felé), akadályozva a Rókusi és a Makkosházi krt. forgalmát is és ezáltal a 84es buszokat. Tehát se a buszvezető, se a volán nem tehet a késésről...!

Üdv.

Vikus 2008.07.18 19:20:12 
Tisztelt Tiszavolán!
A menetrend szerint Újszeged GKI-től 17:00-kor kell indulnia a 84-es busznak. Ez a mai napon 17:03 helyett 17:20-ra ért a Fő fasorhoz. Pici babával voltam és a megállóban néhány 85 év feletti nyugdíjas is fáradtan várakozott, ők is fel voltak háborodva. Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet betartani a menetrendet?!? Főleg ilyen jegyárak mellett. (Mert a vonaljegy ára megegyezik a budapesti tömegközlekedésével, holott az egy jóval nagyobb város, ahol a buszok sokkal hosszabb vonalon és nagyon sűrűn közlekednek, ellentétben Szegeddel.) Üdvözletem.

zsolt0716 2008.07.13 17:17:24 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.

Nem igazán értem miért kellett így el rontani a dorozsmai menetrendet.

Pl:Szabadnapokon 13óra után a 75Y-os a Mars térről az új menetrend szerint 58-kor fognak indulni a buszok, a Júl.15-e előtti menetrendbe pedig 13-kor indult.Miért nem maradhat ugyan így?Czékusra kiérve megint a régi menetrend szerint jönne vissza 38-kor 36y-osként!
De ugyanígy 19 óra után is munkanapokon maradhatna a régi menetrend. Illetve munkaszüneti napokon is a régi menetrend szerint járhatnának!! És ugyanugy vissza tudnának menni a buszok.

Nagy Gábor 2008.07.05 00:24:49 
Kedves zsolt0716!

Lehet hogy már kaptál választ, de ha netán mégsem, szvsz a 35-ösök szűk két héten (vagy éven) belül jelenlegi formájukban alighanem véglegesen megszűnnek majd és a 36-os váltja fel őket teljes üzemidőben.

Vikus 2008.07.03 17:00:36 
Kedves Tiszavolán!
A 84-es járattal van megintcsak gondom. Az alacsonypadlós menetrend szerint Újszeged GKI-tól 16:20-kor indul Makkosház felé a busz. Ezzel szemben ma 16:00-kor indult, így le is maradtam róla, pedig babakocsival voltam. Már máskor is jeleztem, hogy a menetrenddel ellentétben össze-vissza járnak az alacsonypadlós buszok, de Önök nem találtak hibát. Akkor ez most hogy van??? Borzasztó nehéz ám feltenni egy babakocsit a sima buszra, jókora súlya és mérete van. A "kedves útitársak" pedig 10-ből ha 1x segítenek. Örülnék, ha utána néznének a dolgoknak. Köszönöm.

Sly7 2008.06.30 22:32:12 
Köszönöm a válaszukat. Viszont én most hétvégén, szombaton és vasárnap is, láttam (többen is láttuk) 22:40-kor megérkezni a Mars térre a HHS-636-os rendszámú buszt, amint 79-essel az orrán hozta az utasokat! Nem hittem a szememnek. De mivel mindkét nap pontosan ugyanakkor ugyanaz a busz ugyanúgy megérkezett az utasokkal, feltételeztem, hogy megváltoztatták a menetrendet, és még nem lett frissítve.

Sly7 2008.06.30 00:20:49 
Tisztelt Tisza Volán Zrt.!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy mióta van hétvégenként 22:10-es 79-es? És az miért nem szerepel a menetrendben itt a honlapon se?

zsolt0716 2008.06.20 00:39:22 

Jövőben milyen ki látás várható a 35-ös ill. a 35 Y-os busz számára. Illetve lesz-e valami féle változás helyijárat téren és helyközi-távolságin?

Válaszukat köszönöm

öcsi39 2008.06.03 22:40:45 
Felhivom a Tisztelt Cég figyelmét egy tavalyi hibájukra. Mert nem lenne szerencsés ha idén is bele esnének.
Tavaly a nyári iskola szünetbe, ideiglenesen szüneteltették a 21,30 Szeged- Üllés járatot. Arra hivatkoztak hogy Vakáció van. Arra nem gondoltak hogy ez a járat a vonalon lakó Kereskedöket,Baumax, Sole, Gumigyár, Cora, Praktiker,Metró dolgozókat szálitja haza a müszakbol.
Tehát nem lenne szerencsés idén is ,,kisérletezni".
Tisztelettel Kókai István K.K .Dorozsma külterület.

Heesh 2008.05.23 10:14:31 
Pl. ki lehetett volna tenni táblákat az M5-re, hogy ne menjenek Szeged felé a Románia felé tartók, hanem Félegyházánál leterelni őket a pályáról, és Gyula felé mehettek volna.

Heesh 2008.05.23 10:09:41 
Azok nem hivatalosan mennek ott, szükség törvényt bont alapon. Ugyebár így kimarad egy megálló is.
Egyébként remélem, a volán behajtja a túlórapénzeket a városon, vagy mittudoménkin, az útkezelőn, mert egyszerűen elviselheteten ez az állapot. 0 szervezés, kényelmes munkatempó, reggel 8-kor még nem, délután 4-kor már nem dolgoznak az útfelújítók-holott nyugodtan lehetne 2 műszakban nyomni. Semmi szervezés, hogy legalább a buszokat segítsék, semmi figyelmeztetés még a város előtt, sokáig nem adják át a már kész részeket. Egyszóval katasztrófa.

Nagy Gábor 2008.05.22 21:40:28 
Gábor, ez tényleg jó lenne, de nem hiszem hogy meglépik. NYilván ehhez is a város engedélye kell

És akkor a már most is arra közlekedő buszok (7F,75, 64, 11Y stb.) hogyhogy ott mennek/mehetnek? Kinek az utasítására/engedélyével?

maci13 2008.05.21 18:41:09 
ráadásul mostmár itt a nyár-40fok, szatymazra is elkellne 1-2 légkondis busz :S

maci13 2008.05.21 18:38:00 
zsolt0716! rendszámszerint nemtudok most mondani.
na pl.
-most a 13.25ös buszt lecserélték az újabbfajta man buszra, ez a busz járt kb. 1 hónapig, utána visszakaptunk egy olyan buszt ami kb. 4 éve járt ezen a vonalon
-a 13.30 buszon 3 évig járt a sötét korlátos man busz, most mivan? ikarus 260
-14.25 busz ikarus 280régi állapotú, 1-2 hétig járt egy most felújított 280as,kényelmes ülésekkel, szép belsővel.kb. multhét óta visszakaptuk ugyanazt az öreg 280ast ami már min. 4éve jár ide.
-16.40es most ikarus 260 míg ezzel a járattal elég sokan mennek-régen 280as csuklós volt

mostanába elég sokszor lehet látni hogy új buszok jönnek, vagy a régiket felújítják stb. domaszék-deszk ugyanolyan messzire van mint szatymaz(kb. 15km) és lehet látni hogy járnak oda az új volvók,hosszú volvók teljesen újak és más helyekre is.mitöl függ ez hogy oda mennek a jó buszok, ide meg a leg********??

Heesh 2008.05.18 09:43:11 
"Így nem fordulna elő, hogy egymás mellett halad két 2-es, mögöttük 100 méterrel a harmadik, utas meg alig van rajtuk, mert még gyalog is leelőzik a buszt..."

Ez tökre nem számít, csak darabra meglegyenek a járatok. Olcsó a gázolaj..

Heesh 2008.05.18 09:41:13 
Gábor, ez tényleg jó lenne, de nem hiszem hogy meglépik. NYilván ehhez is a város engedélye kell, amíg ott felfogják, meg elkezdenek működni a fogaskerekek, már kész az útfelújítás :)) Meg biztos többmilliárd ft-ba kerül a megálló áthelyezés is :)) Meg 30-as övezet az a rész, blablabla..

zsolt0716 2008.05.18 00:10:48 
maci13!!
Mi a baj azokkal a buszokkal? Meg melyik az a busz(ok) írj rendszámot!!

zsolt0716 2008.05.18 00:05:51 
Nagy Gábor!! Teljesen igazad van, jó lenne csak hát... meg is kéne csinálni!!
Meg előre tudta mindenki h felújítás lesz és senki nem csinált semmit, mert tudják h mekkora sor szokot állni v. ez itt már nem érdek majd vissza megy vhogy az a busz, igaz késve ami a soför pihenő idejéből van!! Nos még nem késő meg tenni az első lépéseket, talán elégedett utasok is lesznek ill. sofőrök!!

Várom válaszukat ez ügyben!!

Nagy Gábor 2008.05.17 21:24:58 
Tisztelt Tisza Volán!

Az előttem szólóhoz csatlakoznék: a Kossuth Lajos sugárúti - várhatóan még több hétig tartó - torlódásnak az autóbuszközlekedésre gyakorolt hatását az elmúlt napokban csak mérsékelten sikerült csökkenteni: egyes viszonylatok (pl. 75, 7F) a Vásárhelyi Pál utca és a Pozsonyi Ignác utca között a Pulz utcán közlekedtek.

Célszerű lenne egységesen erre terelni az többi járatot is ((2, 83 stb.), ezt a Ruhagyár megállóban jelezni és a Teréz utcánál egy ideiglenes megállóhelyet kialakítani. Így nem fordulna elő, hogy egymás mellett halad két 2-es, mögöttük 100 méterrel a harmadik, utas meg alig van rajtuk, mert még gyalog is leelőzik a buszt...

Bencus 2008.05.16 22:17:16 
Tisztelt Szomee!
Ajánlom figyelmedbe iskola példa gyanánt a Tisza Volán emeletes autóbuszát, mert az az autóbusz a háromnap torlódás ellenére percre pontosan beér a pályaudvarra, és nem száguldozik 130-cal az Izabella hídon.
A titok: Kossuth L.sgt-Szvse pályánál jobbra - Pulcz u.-Pozsonyi Ignác u.-Kossuth L.sgt buszsáv.
Tegnap 5 perccel korrában bent voltunk.
A Szvse pályától du. fél 4-kor nem volt előttünk autó a pályaudvarig. Ezúton szeretnék üzenni a Közterület kezelőknek, hogy a Kossuth L. sgt Pozsonyi Ignác utcától a buszsáv felet gallyazi kellene a fákat, mert szegény sofőr éppencsak centizte a belógó vastag faágakat, de nagyon ügyesen, rutinosan megoldotta a feladatot.
Köszönöm ezt a nagyon kellemes és tanulságos utazást. Továbbra Pestre járok iskolába.

Az elmélet a következő, amit ajánlok minden Pest felől közlekedő buszsofőrnek: A Bakayn kerülni teljesen értelmetlen, mert a szegedi autósok nagyrésze a Bakay-t használja egérútnak, amit buszoknak megkell köszönni, mert így a Kossuth L. sgt-on a buszsávot szabadon hagyják így nagyon jól lehet közlekedni busszal az előbb vázolt útvonalon.

Szomee 2008.05.15 17:40:24 
Tisztelt Volán! Miért nem közlekedtetik kerülőúton az Újszeged felé, a Nagykörúton át közlekedő helyközi buszokat? Pl: Mars tér-Kossuth Lajos sgt-Szlágyi utca-Madách utca-Tisza Lajos krt-József Attila sugárút-Cipőgyár útvonalon lehetne nagyjából tartani a menetidőt, és nem késnének a buszok minnimum 20!!! percet! Várom remélhetőleg pozitív válaszukat! Tisztelettel...

maci13 2008.05.14 15:44:18 
mert ahogy látom csak visszafele fejlődnek :S

maci13 2008.05.14 15:43:56 
tisztelt tiszavolán! a szatymazra menő délutáni 13.25-13.30, 14.25 ÖS BUSZOKAT MIKOR FELJLESZTIK?

Vikus 2008.05.10 09:00:35 
Tisztelt Tiszavolán!
Még egy kérdésem lenne: várható-e, hogy pénteki napokon (ill. a hét utolsó tanítási napján) indítanak Budapestre M5 expressz járatot délután? Tudomásom szerint csak reggel van, de így aki iskolába jár (mint a lányom is), az csak vonattal tud feljutni a fővárosba, pedig ez a busz sokkal kényelmesebb és gyorsabb. (Az nagyon szuper, hogy vasárnap du. fél 4-kor indul Bp-ről Szegedre ilyen járat, remélem, így is marad!) Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel, K.V.

Vikus 2008.05.10 08:56:57 
Tisztelt Tiszavolán!
Szeretnék érdeklődni, hogy mikor kerül fel a honlapjukra az alacsony padlós buszok új menetrendje? 84-es, 84A-s busszal közlekedek sűrűn, babakocsival nagyon nehéz a "rendes" buszokon a fel- és leszállás. Pár hete nem úgy jár az alacsonypadlós mint korábban és sosem tudom "elcsípni", így folyton szenvedek, ritán van segítség az útitársak közül. Segítségüket előre is köszönöm! K.V.

zsolt0716 2008.02.27 12:39:54 
A Március 1-étől várható változások mikor kerülnek vissza? Mert délelőtt már kint volt csak nem részletesen.
Válaszukat köszönöm

henei 2008.02.11 08:55:41 
Tisztelt Tisza Volán!
Érdeklődünk, hogy korábban írt levelünkre mikor kaphatunk tájékoztatást?
Köszönettel: kórházi dolgozók

henei 2008.02.07 16:34:00 
Tisztel Tisza Volán!

Köszönettel vettük a korábbi kérésünk átvizsgálását, miszerint megoldható az, hogy a Csongrádról (munkanapokon) kora reggel induló és a szentesi Szt. Damján Patikához érkező autóbusz indulási idejét áttegyék 5 óra 53 percről a korábban meghatározott időre 5 óra 58 percre.
Mi, kórházi dolgozók ennek nagyon örültünk és köszönettel vettük.
Azonban sajnálattal kell megállapítanom, hogy ezen autóbusz nem tartja be a menetrendben megjelölt időpontot, annál sokkal korábban elmegy.
Nagy ritkán sikerül elérnünk ezen járatot, és az ekkor váltott jeggyel bizonyítani tudjuk, hogy a megadott 5 óra 58 perc helyett már 5 óra 50-51 perc körül elmegy, és így nagyon sokan nem érik el.
Tisztelettel kérnénk Önöket, ha lehetséges segítsenek problémánk megoldásában.

Köszönettel: a szentesi kórházi dolgozók

kalmar 2008.02.07 12:39:32 
Tisztelt Tisza Volán zrt!

Én is nagyon jó ötletnek tartom Gabi javaslatát a 14:00i Ruzsai buszt Pusztamérgesig közlekedteni nagyon jó volna, ha ezt meglehetne oldani. És igy, hogy az FHT-806 kimenne 12:30kór Pusztamérgesre és meheten 14:30kór Ruzsára, vagy akár egészen Üllésig, mert ez a busz úgy is üresen megy át 16:30ra Üllésre , de ezt majd kitálálják! A GUF-972 pedig menne 14.00kór Ruzsára és onnan tovább Pusztamérgesre és igy 14:45helyet 15.00kór közlekedne le a járat Ruzsa és Pusztamérges közzöt, ami nem tunik megoldhatatlan problémának szerintem!

gabi1200 2008.02.06 15:39:58 
Tisztelt Tisza Volán!

Volna egy javaslatom, ami csak egy kis forgalom szervezésel járna és nagyon sok ember életét könyitenék meg vele! A 14:00- Üllés-Ruzsa járatot szertnénk ha Pusztamérgesig járna. Ez nem járna önnőknek semmi plusz km, mert így is van járat Pusztamérges-Ruzsa közzöt ami a gyereket viszi a suliból haza 14:30kór indul Pusztamérgesről Ruzsára és vissza 14:45kór! Az lenne a javaslat, hogy a 14órási Ruzsát az FHT-806 csinálja az kimene Pusztamérgesre 12:30kór 14:05re érne és az menne Ruzsára 14:30kór igy ezt a járatot nem érintené a GUF-972 pedig kimenne 12:30 helyett 14:00kór Üllés-Ruzsán át Pusztamérgesre itt akkór annyi váltózás volna, hogy 14:45helyet 15:00kór menne Ruzsáról a busz Pusztamérgesre ami szerintem nem sok változás lenne, de nagyon jó volna, hogy 14:00kór volna járat Szegedről Üllés felé!
Kérem gondolják meg és várom válaszukat!

Tisztelettel: Gábor

kittus 2008.02.05 19:23:27 
TISZA VOLÁN VEZETŐSÉG!
A RUZSA SZEGED VONALON MINDEN NAP UTAZOM, ÉS MA REGGEL (2008.02.05) MIVEL A KISEGÍTŐ BUSZ NEM JÖTT (6:20KOR) ÍGY A HALASI BUSZRA SZÁLLTUNK FEL ÉS AKIK A KÖZPONTBAN SZÁLLTAK FEL MÁR AZOK IS ÁLLTAK. A BUSZON ÉRTESÜLTÜNK HOGY A KISEGÍTŐ JÁRAT CSAK HÉTFŐN VAN. ZÁKÁNYSZÉKIG A BUSZON MÁR 3SZOR ANNYIAN VOLTUNK MINT AMENNYIEN ELFÉRNÉNK ÉS A REGGELI 1ÓRA ÁLLÁS VALAHOGY SENKINEK SEM ESIK JÓL!!! A 26000FTOS BÉRLET ÁRÁBA MÁR AZ ÜLŐHELY IS BELEFÉRNE, BELEÉRTVE A DIÁKOK BÉRLETÉNEK ÁRÁT IS. MIVEL A KEDDTŐL PÉNTEKIG A KISEGÍTŐ BUSZ ZÁKÁNYSZÉKRŐL INDUL, A HALASIN TUMULTUS VAN, MERT MÉG A ZÁKÁNYSZÉKIEK IS ERRE A BUSZRA SZALADNAK! MEGTISZTELTETÉSNEK VENNÉNK HA ÖNÖK PÁR REGGELEN KERESZTÜL VENNÉK A FÁRADTSÁGOT ÉS UGYANÚGY MINT MI ÁLLNÁNAK ÉS NYOMOROGNÁNAK SZEGEDIG MINT MI!VAJON ÖNÖK MIT ÉREZNÉNEK?! TÖBBEK KÉRÉSÉRE DE HA KELL ALÁÍRÁST GYŰJTVE KÉRJÜK HOGY LEGYEN ÚJRA KISEGÍTŐ BUSZ, AMI 6:40KOR INDULJON RUZSÁRÓL ÉS ÍGY ELKERÜLHETŐ LESZ HOGY A HÁROM BUSZ EGYMÁST KERÜLGESSE BELEÉRTVE A 6:10EST(AMI MINDIG KÉSVE VAN ITT)IS. ÉS A BUSZ SOFŐRÖK NE EGYMÁSTÓL KÉRDEZZÉK A MEGÁLLÓBAN HOGY "FEL TUDOD MÉG PAKOLNI ŐKET?, MERT IDE MÉG FÉR!" KIHEZ FORDULJUNK HOGY VÉGRE REND LEGYEN???VÁROM VÁLASZUKAT!

egy diák 2008.01.22 18:29:59 
Üdvözletem!

Jelenleg egy történelemszakos hallgatóknak szóló folyóiratnál dolgozom. Az ügyben kérek segítséget, hogy feldolgozhatnám-e esetleg a kiskundorozsmai autóbuszközlekedés történetét? Nagyon fontos lenne, ha ezt a témát nem happolnák el előlem. A gyors válaszukat előre is köszönöm.

bati22 2008.01.09 12:36:57 
Kedves Tisza Volán!

Következő lenne a kérdésem: Hogy lehet az hogy Szegedről indul Hódmezővásárhely pályaudvarra bejön
Orosházán keresztül Békéscsabára megy. Én Telekgerendásra szeretnék menni és közlik velem hogy ott nincs megállója!Hogy-hogy nincs megállója hát ott megy el! Már pedig nem 10km-ről van szó!
Válaszukat előre is köszönöm!

Bluebird 2007.12.19 11:29:14 
Tisztelt Volán Illetékesek!

Kérdésem a következő: Szolnok Interspar megálló. Ez egy átszálló csomópont a városban. Miért nem állhat meg ott a 3-as busz, amely reggel iskolások tömegét szállítja, akik a 24-24/A busszal mennek tovább? Jelenleg a 3-as a Jubileum tér után csak a Macdonalds-nál áll meg, onnan kell visszamenni az Intersparhoz. A távolság nem nagy, de ilyenkor, -10 fokban talán kényelmesebb lenne, nem beszélve arról, hogy sokszor a 3-as épp annyit késik, hogy a gyerekek lekésik a 24-es buszokat, és fagyoskodhatnak 8-10 percet a megállóban. Többször az orruk előtt megy el a busz, nem említve azt, hogy némely esetben meg kell várniuk az az után jövőt, mert nem férnek fel.

henei 2007.12.18 18:55:54 
Tisztelt Tisza Volán!
Helyesbíteni szeretném a korábban írt levelemet, miszerint nem a délután 18 óra 59 perces buszindulásról van szó, hanem a reggel 5 óra 59 perces Csongrádról induló buszról.

Tájékoztatásukat előre is köszönjük!

henei 2007.12.18 15:35:45 
Tisztelt Tisza Volán!
Sajnálattal tapasztaltuk buszmenetrend változtatásukat (szentesi kórházi dolgozók)
Minket különösen az a járat érint érzkenyen, ami Csongrádról indult, és 17 óra 59 perckor érkezett a kórházi buszmegállóhoz.
(a Szt. Demjén Patika előtti buszmegállóról van szó)
Ezt a járatot korábbra hozták. A nappalos műszakban dolgozók ezzel a busszal jártak haza (Szegvárra és Mindszentre. ) Ezzel a menetrend változatással nem érjük el a buszt, csak a pályaduvarról induló 18 óra 20 perces gyors járattal tudunk elmenni, ami szintén sokaknak kellemetlen, hiszen a gyorsjárat nem mindenhol áll meg. És értetlenül állunk ez előtt a változtatás előtt. Talán Önök meg tudják nekünk magyarázni. Nekünk nagyon jó volt úgy, ahogy korábban volt. Most pedig a 12 órás műszak után a csúszós, jeges úton 20-30 percet gyalogolhatunk a pályaudvarra, hogy elérjük a gyorsjáratot, ha egyátalán elérjük. Ha nem , akkor pechünk van, és csak a még későbbi járattal tudunk haza menni.
Megköszönnénk, ha tudnának ez ügyben valamit tenni!

Tisztelettel: a szentesi kórház dolgozói

kovács dénes 2007.12.11 22:33:57 
Kedves Kittus!
Egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül ezek mellett,amiket itt beírkálsz.Az e-mail címedre írtam.Nem szeretném a többi fórumozót untatni ezzel.

kittus 2007.12.11 20:16:00 
Kovács Dénesnek!:
Kezdjük az elején a Halas szó tulajdonnév és ha i végződésű akkor kis h-val írjuk!
Bocsi de már 6.éve járok ezzel busszal és nappali tagozatos vagyok az órám pedig 8:15kor kezdődik és így h hamarabb megy a busz van még 1órám az óra kezdéséig, valószínű h ezért nem örülök a menetrend változásának! Ja és neked nem mindegy h 5perccel később érsz be?! Mert így is ugyanakkor volt bent a busz mint szokott!
Ja és talán nektek halasiaknak az utazótáskátokat nem az ülésre kellene tennetek hanem a csomagtartóba! Mert így a helyet foglaljátok és mi ruzsaiak nem tudunk leülni,de gondolom azért a táskának nem váltottatok jegyet, pedig nem ártana ha már foglalt az ülés!
A busz nem csak nektek van fenntartva! Ja és az idősebb sofőrt se kellene cikizni, mert ugyan annyi idő alatt ér be Szegedre mint a Szamóca,már bocs! És az üzenetemet a Tisza Volánnak szántam nem pedig neked!

Sylvia 2007.12.10 19:09:15 
Tisztelt Tisza Volán!
Panaszt szeretnék tenni,mert még októberben azzal fordultam Önökhöz,hogy a Szeged-Kiskunmajsa vonalon eléggé ritka a járatok száma,és hogy legalább a Szeged-Forráskút(mától Csólyospálos) közt közlekedő 12.50-es járat Kiskunmajsáig mehetne.Az illetékes személy válaszüzenetet küldött,hogy elintézik,hogy Majsáig menjen.Ma amikor siettem,hogy azzal jöjjek haza,sajnálattal és dühösen kellett észrevennem,hogy a járat csak Csólyosig közlekedik.Én elhiszem és tudom,hogy rengeteg diák van csólyosról is,de Majsaiak is vannak,főleg akik orvoshoz járnak,vagy korábban véget ér a tanítás.
Célszerű lenne,ha megoldódna,hogy ha már Csólyosig elmegy,akkor az a 10-15km Majsáig már beleférne szerintem.Remélem mihamarabb megoldódik a probléma.
A másik,hogy a 20.10kor Szegedről Majsára induló járat lehetne hétköznap is,mert nem gondolom,hogy sokan utaznak Szegedről Majsára vasárnap este.
Köszönöm,és remélem mielőbb megoldódik a probléma,ami nemcsak az enyém hanem az egész majsai utazóközönségé.
Ja,és még valami.Kiskunmajsán miért nem lehet bérletet venni,Forráskúton meg igen?

kovács dénes 2007.12.10 17:44:34 
Kedves kittus!

Már ne is haragudj,de a Halasi buszt első sorban a Halasi bejárók miatt tették 10 perccel hamarabbra,hogy beérjenek a 7:45-ös ill 8 órási iskolakezdésre.(itt jegyezném meg,nem tudom,te milyen iskolába jársz,ahol nem 8kor kezdődik a tanítás)Ha pedig dolgozol,akkor ezt tudomásul kell venni,hiszen a munka nem mindenkinek ugyanabban az időpontban kezdődik,és bizony ezen a buszon is az iskolások vannak nagy-nagy többségben.
A másik,hogy ez a busz szinte képtelen volt tartani a 7:25-ös érkezési időt Szegedre,pláne amikor az idősebb sofőr van,aki olyan tempóban vezet,mint egy biciklista.Szóval így hogy 7:15-re módosult a szegedi érkezés,most fog kb.7:25-re beérkezni ez a busz a Mars térre.Nagyon jó ez így ahogy van,és rengeteg kiskunhalasról bejáró diáknak könnyítették meg ezzel az életét.(feltéve ha nem fog késni a busz,mint általában)

kittus 2007.12.10 17:09:46 
Ja és ha már így változtatják a menetrendet akkor már azokra is gondoljanak akiknek későbbre kell menni h ne érjenek még hamarabb Zákányszékre vagy Szegedre. Az iskolásoknak is így szinte 1órát kell még várniuk, nem beszélve
azokról akik munkába mennek. Ha már így lehet változtatni a járatokat akkor reggel a ruzsa 7:31-es járat is indulhatna 15perccel hamarabb!
Sokaknak ez is elég lenne h beérjenek az iskolába illetve a munkahelyre, orvoshoz!

kittus 2007.12.10 16:58:18 
Tisztelt Tisza Volán!
Mint minden nap ma is Ruzsáról Szegedre utaztam volna, de azt észleltem hogy az előzetes tájékoztatás alapján amit az információtól kértem nem felelt meg a valóságnak,így a kisegítő járat is elment hamarabb pedig azt mondták h a szokott időben fog menni, de nem!
Így a halasi busszal mentünk miután késett. És a sofőr mellett álltunk, a tömött buszban, alig kaptunk levegőt és mozdulni sem bírtunk. Kifizetjük a jegy árát és ezért megfelelő utazási körülményt kellene biztosítani.
Nem a buszjáratokat kellett volna előrébb tenni 10perccel hanem nagyobb buszt kellett volna küldeni, h mindenki kényelmesen elférjen. Jó lenne ha nem csak eltalálnák h mikor induljanak a buszok hanem bele is gondolnának abba h korán reggel jól esne az embernek hogy ha nem kellene 1órát végig állnia a nagy tömegben!
Jól lenne ha átgondolnák h mi lenne az embereknek a jó ha már kifizetjük a jegyre és a bérletre a drága díjakat!
Figyelemmel várom h tesznek e módosításokat, remélem igen!

zsolt0716 2007.12.08 16:26:54 

Alacsonypadlós buszok tájékoztatója mikor lesz kijavítva?? Mert például munkanapokon jár alacsonypadlós busz :Honvéd térről :36-os, 36Y-os (JOX-721 ez 19:38-kor indul), 18:38-kor meg egy Citaro jár(t).

Válaszukat köszönöm!

szák ildikó 2007.12.08 15:21:18 
Tisztelt Tisza Volán!
A víztorony térről vasárnap reggel 6.05 kor induló algyői busszal kapcsolatban van észrevételem.Mivel a 10 es járat érkezése 6.09 ezért az algyői busz elmegy az orrunk előtt és sajnos egy óra múlva indúl a következő.A vásárhelyi busz is csak 6.50 re van a budapesti körúti megállóban.45 perc várakozás egy ledolgozott éjszaka után hidegben esőben nem valami kellemes.de nem csak én hanem akik Klárafalváról járnak a kertészetbe dolgozni sajnos ők is redszeresen lemaradnak az algyői buszról mert a 11 es busz is 6.05 után ér be a végállomásra.Amikor negyedkor indult az algyői busz ilyen probléma nem volt.Legalább vasárnap vissza kellene állítani a negyedes indulást.Várom válaszukat! Köszönöm!

Tihi77 2007.12.06 20:43:21 
Tisztelt Cím!
Az 538 sz. járattal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy nem tervezik-e véletlenül egy nagyob busz beállítását (ha már Zákányszékről 7.50-kor nem indítanak járatot Szegedre), mert ami azon a buszon van rggelente az már lassan az elégséges szolgáltatás szintjét sem éri el.
Köszönettel T. Tihi

zsolt0716 2007.12.04 10:55:39 

December 9-10-étől várható-e valamilyen változás??
A Hivatalos Volán Menetrendi könyvet mennyiért lehet megvenni?

Válaszukat köszönöm.

Előző  1..50  51..100  101..150  151..200  201..250  251..300  301..350  351..400  401..450  451..500  501..550  551..600  601..650  651..700  701..750  751..800  Következő  

Vissza Elejére  

Tisza Volán Zrt. Számítástechnikai és Rendszerfejlesztési Iroda © 2000-2002