| |
zsolt0716 |
2012.03.07 21:44:59 |
Tisztelt Kimaradt!
Én csak ennyit találtam:
http://www.szegedvaros.hu/szolgaltatas/letoltesek/doc_download/2239-koezszolgalati-szerzdes-elszamolasa-a-2009-evre-tisza-volan-zrt.html http://www.szegedvaros.hu/szolgaltatas/letoltesek/doc_download/2496-koezszolgalati-szerzdes-elszamolasa-a-2010-evre-tisza-volan-zrt.html |
|
kimaradt |
2012.03.07 14:22:20 |
Tisztelt TV Illetékes!
Egyetértenek-e Önök Dozsag szavaival?
"2009 év I-III negyedéves adatokat találtam:
villamos: szűkített önköltség 759,8 Ft/km, teljes önköltség 822,9 Ft/km
trolibusz: szűkített önköltség 734,0 Ft/km, teljes önköltség 794,9 Ft/km
autóbusz: szűkített önköltség 551,7 Ft/km, teljes önköltség 600,6 Ft/km
A villamos és trolibusz esetében az un. útköltség is szerepel, azaz a pálya, felsővezeték és áramellátás teljes költsége is. A táblázat azért valamelyest torz, mert a sok autóbuszos pótlás miatt a villamosok fajlagos költsége magasabb az autóbuszoké pedig alacsonyabb a normál évekhet képest. Megpróbálok 2007-es adatokat keresni, mert ez volt az utolsó "normál" évünk.
DG
Kíváncsi lennék, Önök szerint, mennyi a busz, troli, illetve a villamos km ára.
Üdvözlettel: László. |
|
Tibcsi |
2012.02.24 12:07:39 |
Kedves 564555! Tisztelettel kérném hogy visszajönni sziveskedjen a Tisza Volán műhelyébe, mert jelenleg nincs ekkora szakemberünk, aki ABLAKON keresztül meg tudja állapítani mi a baja a busznak. Manapság sokszor akkor sem sikerül a hiba megállapítása, amikor a buszvezető leírja hogy mi a baj. Ekkora szakemberekre mindig szükség van. Fel szeretném hívni a figyelmét arra, hogy a levegőrendszer hibája nem egyenlő a fékhibával, a buszon ugyanis összesen 3 levegő tápláló kör létezik, de Ön ezt jobban tudja mint én. Minden kollégám nevében is köszönöm előre hogy segíteni szíveskedik majd a Tisza Volán fejlődését. |
|
564555 |
2012.02.22 09:15:27 |
Ma, 2012.02.22 napján 09.10 órakor elindult egy csuklós az északi városrészből. Az ablakon keresztül lettem figyelmes arra, hogy fékhibás! Kéretik átvizsgálni. Autó(busz)szerelést tanultam a Tisza Jolánnál, van 8 év gyakorlatom buszautók vezetéséből és utána még 26 év kamion vezetés van a hátam mögött, tehát talán nem vagyok teljesen laikus. |
|
papii38 |
2011.09.18 17:27:00 |
Tisztelt Tisza Volán! Csatlakozom az előttem szólóhoz, és egyben kiegészíteném, hogy a 74-es Gyálarétről induló buszok kijelzőjén pedig "Mikszáth utca" jelenjen meg, mert sokaknak megtévesztő, hogy a busz még csak nem is érinti a Mars teret, és szidják a gépkocsivezetőt, hogy leszállítja őket a Mikszáth utca Bartók tér sarkán. |
|
kimaradt |
2011.09.12 07:05:02 |
Tisztelt Tisza Volán! Lenne egy javaslatom, amit az utasok és a gépkocsivezetők is támogatnának. A viszonylatjelzőn "Béketelep körjárat" helyett más jelenjen meg, pl. "Mars tér- Béketelep- Mars tér". Utazásaim során megfigyeltem, szinte minden megállóban kérdezi valaki a vezetőt: "a mars teret érinti, vagy megáll a mars téren?" Sokkal egyértelműbb lenne merre tart a busz, belváros felől jött, vagy arrafelé megy. Üdvözlettel: László. |
|
Minna23 |
2010.12.28 13:49:50 |
Kedves Archer!
Igen, igaza van, és az otthagyás kérdésében pedig, köszönöm, hogy egyetért velem. Higgye el, soha senkire nem tettem még panaszt, mindig igyekszem úgy tekinteni a másik emberre, hogy hibázhat, tévedhet, ahogy mindenki. De ez most annyira direkt volt, hogy valóban nagyon rosszul esett. |
|
Archer |
2010.12.28 09:29:26 |
KedvesMinna!
Itt is járnak -15 fokban buszok. Csak senki sem várhatja el ezt, hogy ezek tökéletesen működjenek ilyen hőmérsékletekben. Nem tudom Ön mire gondol azzal, hogy"ha így gondolkodnánk". Skandinávia az Skandinávia, ez meg ugye tudja Magyarország. Messze vagyunk még az ezekhez az északi államokhoz. Sajnos itt még némelyik buszmegállóba még be sem lehet állni normálisan. Nemhogy télen, még nyáron sem. A buszöböl elhagyásáról meg ne is beszéljünk, hiszen nem egy busz akadt el a több centis hóban, amit sajnálatos módon nem takarítottak el ezekről a helyekről. Kár is Magyarországot más országokhoz hasonlítani. Itt teljesen más minden: más az utazási morál, más a járművezetők hozzáállása(ami persze több dolognak köszönhető), más a járműpark, mások a körülmények. Persze lehet itt hasonlítgatni, hogy ott így meg úgy folynak a dolgok, de abból csak arra jövünk rá, hogy mennyire lent vagyunk a béka f.eke alatt. Szóval nem feltétlen kell mindent a Tisza Volán nyakába varni. Az, hogy otthagyták Önöket karácsonykor azt nagyon sajnálom, és teljesen megértem panasztételét. Az utolsó mondatávak egyetértek, csak sokszor nem árt tisztában lenni a dolgokkal, nem pedig üres szavakkal vagdalozni(ez nem Önnek szól). Én is tudnék panaszlevelet írni, de nem teszem, mert a tényekkel tisztában vagyok. Ezeket pedig el kell fogadni. Sokkal jobb nem lesz a helyzet az elkövetkezendő pár évben, ezt be kell látni. |
|
Minna23 |
2010.12.27 17:59:34 |
Kedves Archer! Vannak azért a világnak olyan tájai, ahol mínusz 15 fokban is járnak a buszok, a buszmegállóban nem nőnek 30 centis hótorlaszok, gondoljon csak Skandináviára, ahol az év kétharmad része lenne élhetetlen, ha így gondolkodnának. Én a magam részéről örülök az egyre gyarapodó alacsony padlós buszparknak, már csak a sofőröknek kellene elmondani, miről is szólnak ezek. Ugyancsak Skandináviában pl. egyszer sem hagytak a buszmegállóban, nem csuktak oda babakocsival, mert egy hirtelen zöldre váltó lámpa elterelte a sofőr figyelmét a visszapillantó tükörről. Az elhivatottság nem jelent totális kritika nélküliséget. Szerintem. |
|
Archer |
2010.12.21 10:02:49 |
| A téli felkészítés nem jelenti azt, hogy a buszok télen mínusz 15 fokban is tökéletesen tudnak működni. Elég összetett járművek ahhoz hogy hiba nélkül tudjanak működni ilyen viszontagságos hőmérsékletekben. Az, hogy a fék befagy nem természetes dolog, de gondoljon bele, hogy az autóbuszok alváza, és az ott lévő fődarabok és egyéb alkatrészek nem élveznek semmiféle védelmet a jégtől. Csak egyszer nézzen egy az autóbusz alá télen. Az, hogy berobban az üveg, annak nem éretem mi köze van a téli felkészítéshez. Ezt nem tudják kiküszöbölni. Egyik volán társaság sem tudja a szolgáltatását ilyen időben hiánytalanul nyújtani. A téli időszak ilyen a felkészítés ellenére. Az meg ismét csak felháborító, hogy Ön szerint a téli felkészítés csak újságban létezik. Akkor szóljon hozzá a témához érdemben, ha ért is hozzá, vagy tisztában van a dolgokkal. Teljes mértékben nincs rálátása a dolgokra, esetleg csak hallott egy-két dolgot a buszvezetőktől. Szidni a legkönnyebb dolog a másikat, a társaságot. Először bele kellene gondolni abba, hogy még egy új autó sem mindig indul el ilyen időben. Az autóbuszok sem különbek . Tessék ezen elgondolkozni, nem rögtön a Volán"torkának" ugrani. |
|
dertzuik |
2010.12.20 10:37:47 |
| Tisztelt Volán!! Engem az érdekelne hogy miért van az hogy a szentesi buszok télen mindig lerobbannak? Miért csak az újságban létezik téli felkészítés. Például a Parádi buszok sora robbannak le. Elfagy a levegő, berobban az üveg, kifüstöl a fék. Szegény sofőröket meg szidják az utasok. Pedig nagyon szépen dolgoznak! |
|
Archer |
2010.11.21 13:56:01 |
Olvasva bejegyzését megfordult a fejemben az, hogy lehet benne realitás, de azért had említsek meg én is valamit. Elég jól ismertem azt az autóbuszt. El kell, hogy mondjam, hogy ez a megbecsülés, amit Ön említ elvárható lenne az utasok részéről is. Anno, mikor szükségessé vált a jármű leállítása, akkor rengeteg panaszlevél érkezett a Tisza Volánhoz. Elhiheti nekem a cégvezetés nem véletlenül vonta ki a forgalomból a már életveszélyessé vált 4 darab Ikarus EAG E94-es alacsonypadlós autóbuszt. A probléma gyártási hibára visszavezethető. Szóval itt nem is ez a lényeges dolog. Az a lényeges ami felötlött bennem hozzászólása alapján, hogy a buszt az utasok részéről sem volt megbecsülve. Az a rengeteg irkafirka a busz hátsó részén ezt sugallta. Tehát, ha már visszakerül, a busz az eredeti helyére nagyon jó lenne az, hogy az utazóközönség is honorálná azt, amit a Tisza Volán vezetése meglépett. Mégpedig azt, hogy a járművet nem csoportosította át más feladatkörbe, hanem visszahelyezte eredeti helyére. Elmondanám Önnek, hogy csuklós autóbusz, ami jelenleg még ott szolgálatot teljesít, teljes mértékben el tudja látni a vonalon az utas szállítás feladatát. Ez csupán méltányosság a vállalat részéről. Remélem az utazóközönség is értékelni fogja ezt a lépést és a jövőben másképp fog állni az autóbuszhoz. Kérem Önöket, hogy az Ön szavaival élve: becsüljék meg a szép új autóbuszt, mert lehet, hogy kissé furcsán hangzik, de a „halálból tért vissza” azért, hogy még további pár évig szolgálhassa az utazóközönséget.
|
|
Fiat Lux |
2010.11.20 14:20:41 |
Tisztelt Mező Úr és Illetékesek!
Nagy örömünkre, örömömre szolgál az a tény, amiről a napokban egy internetes hírportálon olvastam. Ugyanezt a cikket mai napon megtaláltam a Mindszent város kétheti lapjában is. Szeretném kifejezni Önöknek a hálámat, hogy a számunkra kedves autóbusz hibáit orvosolták. Tudomásom szerint a munkát nem a Tisza Volán hanem egy másik cég végezte. Ezért húzódott el a javítás. Tiszteletre méltó az, hogy korábbi ígéretükhöz tartották magukat és a tavaly leállított autóbuszukat visszahelyezik eredeti feladatába. Külön öröm volt, hogy több forráson keresztül értesültem a busszal kapcsolatos dolgokról. Véleményem szerint ezek az információk más Volán Társaságnál nem kerültek volna ki. Ez mind szép és jó, de tudván azt, hogy az említett autóbusz milyen súlyos hibákkal került leállításra rossz belegondolni abba, hogy kiknek a kezébe is kerül vissza. Kérdem én Önöktől meddig fogja bírni az az autóbusz ilyen vezetési stílus mellett. Ismervén a vezető személyzetet ismét aggódnunk kell, hogy a vezetők miatt esetleg újabb hibalehetőség áll fent. Vagy a busz "újszerű" állapota leromlik rövid időn belül. Ami biztos meg fog történni, ha nem zabolázzák meg őket. Remélem a gépjárművezetők is tanultak a hibákból és megbecsülik a gépjárművet. Szóval hálásak lennénk, hogyha felhívnák a buszvezetők figyelmét erre a dologra. Nem kell száguldozni mint a vadállat. A sebességet nem mindig az út minőségének megfelelően választják meg. Nem tudom, ha nekem utasnak feltűnik az, hogy ez egy alacsonypadlós busz, és minden bizonnyal nem olyan strapabíró mind lépcsős társai akkor nekik miért nem. Igenis becsüljék meg azt a buszt. Örüljenek, hogy visszakapják. Remélem a jövőben így állnak a dolgokhoz. Hogy őszinte legyek jó, hogy visszakerül az autóbusz, de nem biztos, hogy sokáig élvezhetjük. Ez ellen csak Önök tehetnek azzal, ha utasítják őket a busz normális kezelésére. Mert gondolom a cégvezetés sem örülne annak, hogy az autóbusz ismét kényszerpihenőre vonulna.
Köszönöm
|
|
zsolt0716 |
2010.08.21 20:06:09 |
WeylandYutan "Az, hogy a fiataloknak nem tetszenek ezek a buszok, az egy dolog, de akik tudják mi az Ikarus márkanév jelentése, azoknak mindennél többet ér az, hogy utazhatnak ezekkel az autóbuszokkal." Hát még vezetni:) jó kis botváltos gépek, de az automata se rossz!
|
|
WeylandYutan |
2010.08.21 17:55:14 |
Tisztelt Tibi842!
Azt hiszem te ütköztél szövegértési hibába. Azt ajánlom, hogy olvasd el mégegyszer. De sebaj.
"Attól, hogy te fiatal, hozzá nem értő vagy, attól miért cseréljék le azokat a jó öreg buszokat?"-nem Te írtad? Én csak ehhez fűztem hozzá. Szóval itt Te értetteél félre, nem én Téged. Szép napot! |
|
tibi842 |
2010.08.21 09:14:36 |
WeylandYutan
Megbeszülöm én az új buszokat is, ( FŐLEG A MERCEDES-BENZ-t ) .
Amúgy meg honnan tudod, hogy fiatal vagyok. Fogalmad nincs, hogy milyen korosztály vagyok. |
|
tibi842 |
2010.08.21 08:54:56 |
!WeylandYutan!
Kis szövegértési hibába ütköztél.
Én istenítem ezeket az öreg buszokat, nem szidom, mint sokan mások.
Ezt nem Összeveszés képp írom. Egy bizonyos sofőr+Ikarusa sokkal hamarabb elvissz egy bizonyos helyre, mint az új volvo autómataváltós busz. |
|
WeylandYutan |
2010.08.12 20:18:17 |
Hagyd rá tibi842!
A legtöbb fiatalnak fogalma sincs arról, hogy valójában mi rejlik ezen név alatt. Az évszázados Ikarus cég sokmindent letett az asztalra. Attól még hogy magyar nemzetközileg elismert gyáróriás volt. Nem hiába a több mint 300 ezer eladott autóbusz több mint 80 országban. És ez még csak az Ikarus, az Egyedi gyáregységet nem is említettem. Az általuk legyártott egyedi igényekszerint kialakított autóbuszok még most is felveszik a vesenyt a mai márkákkal. Gondoljunk csak a 395/E95-re, az E97, 98, 99 -re na meg az e94-re. Sokan leírják az Ikarust, csak azoknak fogalmuk sincsen mit veszített Magyarország azzal, hogy sírba tették ezt a nagymúltú céget. Persze vannak próbálkozások a magyar autóbuszgyártás felélesztésére kissebb-nagyobb sikerrel. De azt, amit az Ikarus elért több évtized alatt azt nem lehet felülmúlni. Nemhogy büszkék lennénk arra, hogy volt egy olyan autóbuszgyárunk, amely olyat mutatott, amit eddig semelyik buszgyártó cég sem. Addig örüljünk amíg nem csak fényképeken láthatjuk ezeket a gépeket. Igaz némelyik poros, zajos, de a mienk. Silány a mai autóbuszválaszték. Ne tévesszen meg senkit a Volvo, vagy a Mercedes név. De az új Ikarus név sem. Az már nem az az Ikarus, az 2007 decemberében nyugovóra tért. Nagy valószínűséggel sosem támad fel ismét, de emlékezzünk arra, hogy volt egy ilyen korszak is a nagy magyar autóbuszgyártásban. Nagyon sok embernek még mindig tüske a szívében a szárnyas cég értelmetlen"halála", de már nincs mit tenni. Ami volt elmúlt, de úgy hiszem az IKARUS méltósággal szünt meg, és mi is őrizzük meg emlékeinkben így. Lassan kifutnak az utolsó gyártmányok is, még 10-15 év. Az, hogy a fiataloknak nem tetszenek ezek a buszok, az egy dolog, de akik tudják mi az Ikarus márkanév jelentése, azoknak mindennél többet ér az, hogy utazhatnak ezekkel az autóbuszokkal. A másik dolog, meg ha nem becsülik meg az új autóbuszokat, akkor nem is érdemelnek jobbat mit egy régi, lepukkant Ikarus. Mert, ha azt sem értékelik akkor mi jogon követelőznek magasabb komfortfokozatú buszokért. |
|
tibi842 |
2010.08.12 07:26:51 |
Kevin: ( 2009.07.31 21:51:32 )
Szerintem meg az volna a legjobb, ha ilyen "régi" IKARUS buszok járkálnának, nem pedig a tele elektronikázott buszok.
Attól, hogy te fiatal, hozzá nem értő vagy, attól miért cseréljék le azokat a jó öreg buszokat?
ÉLJENEK AZ IKARUSOK ! ! ! |
|
WeylandYutan |
2010.04.29 17:01:52 |
Kedves Darkman022!
Szerintem ne is reménykedjen abban, hogy ezek közül bármelyik is elkészül az idei év folyamán. Sajnos mi is már hónapok óta várjuk vissza a mindszenti telephelyes autóbuszt, de nem hinném, hogy még látjuk valaha. Fogalmam sincs mi lehet velük a probléma, nem is ránk tartozik, de a KNS-059-ről az utolsó infó az februári, miszerint javítása elhúzodik (gyártási hiba), attól félek annyira, hogy már idén nem is utazhatunk vele, vagy egyáltalán nem. |
|
Darkman022 |
2010.03.09 13:43:23 |
Tisztelt Egybegyűltek, Fórumozók!
A minap azt az infót kaptuk, hogy az összes tehát mind a négy E94F típusú 3 tengelyes tiszás autóbusz visszaérkezett a Tisza Volán Zrt. telephelyére. Korábban az az infó látott napvilágot, hogy felvitték őket Mátyásföldre. Arra lennék kíváncsi, ha esetleg tud valaki konkrétumokat, hogy valóban Pesten voltak és hazahozták őket, vagy egyáltalán fent sem voltak? Egy autó esetében pedig elég nagy procedúra fel le cipelni, gondolok itt a 059-re, mert végül is nem járóképtelen, de akkor is. Ezért azt hiszem a pesti út nem fedi a valóságot., vagy mégis? Hallottam azt is, hogy 3 van itthon, de melyik 3, és hol a 4.? Ha esetleg valaki tud valamit, és ha van ideje, kérem ossza meg velünk információit. |
|
Tanar |
2010.02.09 13:39:31 |
Tisztelt Tisza Volán!
Természetesen a Szegedről Makóra induló járatra is értettem.
Úgy vettük észre, hogy ez képkocsivezető-függő.
Tisztelettel: törzsutas |
|
Tanar |
2010.02.09 13:37:18 |
Tisztelt Tisza Volán!
Szeretném, ha a reggel 6-kor a Makóról Szegedre induló kocsikon is lenne fűtés. Biztosan nem jelent nagy technikai kihívást.
Köszönettel: egy törzsutazójuk |
|
zsolt0716 |
2010.01.06 20:57:09 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.
Ha lehetséges akkor lehetne idén első teszt buszként Szegeden a CREDO CITADELL 12?
Válaszukat köszönöm! |
|
Éva 96 |
2009.08.19 12:39:38 |
| Szeretném megtudni,hová tünt a kényelmes busz mely a Szeged-Mindszend-csongrád vonalon közlekedett reggel 5.15kor HPD 082,valamint a megszokott kedves , udvarias és nem utólsó sorban pontos sofőröket sem látom mostanában.Válaszukat előre is köszönöm! |
|
utazó01 |
2009.08.15 19:00:38 |
| Az LMF-317-es rendszámú járműre vonatkozik az előző bejegyzés. Köszönöm a gyors visszajelzést! |
|
utazó01 |
2009.08.06 14:51:11 |
| A 2009. július 1-jétől Ásotthalomról induló és Mórahalmot 16.35 órakor érintő járaton lévő járműnek valami hihetetlen büdös szaga van. Nyomatékosítom, maga a busz ilyen büdös, nem az utazók, olyan mintha a légkondicionáló kavarná ezt a bűzt, nem tudom másnak nevezni. Lehet ezzel valamit kezdeni? Az embernek kifordul a gyomra, mire Szegedre ér. |
|
Kevin |
2009.07.31 21:51:32 |
A régi ikarus csuklós buszokat ki kéne már dobni.... Nem pedig zsebre tenni a pénzt.... |
|
KKT-257 |
2009.07.06 21:23:21 |
"ha lehetne kiszászlókat kitenni akkor a vezérgép nézne ki a legjobban meg a 762" (Szél Dániel) |
|
KKT-257 |
2009.07.06 21:17:05 |
| Például a KDJ-356-ot és az 593-at a KDJ-356-helyére. |
|
KKT-257 |
2009.07.06 21:15:34 |
A DUD-593 helyet mér nem tudnak egy alacsonypadlóst rakni.
|
|
KKT-257 |
2009.07.06 21:08:58 |
| Mért kel leveni a zászlókat nem értem olyan hülyeség merta LIF-764 nagyon jol nézet ki és a KKT-257 is. |
|
KKT-257 |
2009.07.06 09:36:29 |
BOS-578! A conektok közül csak a szolókat szidjad mert a csuklósok jók.
|
|
KKT-257 |
2009.07.06 09:34:08 |
| A DUD-593-nak a vezető fülkénél kívülröl az ablak mögöt van egy rozsda csík.De azt nem értem,hogy mért nem javitják ki. |
|
KKT-257 |
2009.06.27 08:54:41 |
Miért vitték el a DUD-923,DUD-924 és a DUD-949 vásárhelyre a jawosok helyett de mért nem az idz seket viszik el és hozák visza dudosokat!!!!
|
|
BOS-578 |
2008.07.03 10:34:06 |
| történnnyen már valami izgi ;):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D egy ujtestvér fogadása Salgótarjánba van 7000 szolo csak nem JAW hehehehehehehehehehe :D.és én már egerbe láttam JUW-ot :P érdekös volt : |
|
BOS-578 |
2008.07.03 10:31:47 |
| De mostmár van nagyon kellemes volt felszállni 23-án a JAW-726-ra h klímás ecccerűen pompás :D-ALAP amugy csak sok ídő után (: |
|
BOS-578 |
2008.06.18 21:38:29 |
a JAW-726-on sajnos most nincs légkondi mert nincs olyan alkatrész ami jó lenne hozzá(mert elromlott). Még szép h nincs Conactokon mert az egy........:D. IDZ nagyon meleg :S:S:S:S:S:S. |
|
zsolt0716 |
2008.06.03 22:41:05 |
| És még azt hiszem akad 2db Ikarus is akik soför klímásak. Az egyik a DUD-923, amásik meg egy 280-as Ikarus BRN-xxx talán a rendszám betűi. Egy idősebb soför szokta vezetni. |
|
Nagy Gábor |
2008.06.03 22:27:54 |
| Köszönöm a részletes listát! |
|
VOVO |
2008.06.03 19:19:26 |
Nagy Gábor 2 db IKarus 417 nem klimázott 6 db Citaro Nem klimázott 2 db Volvo 7000 kilmázott csak március végén el menetek a helyközibe:(( 8 db volvo 7700 csak a fülke klimázott 3 db szolo volvo 7700 csak a fülke klimázott 7 db Connecto hu azt hiszem h csak a fülke de nem biztos 4 db volvo 7000 szolo (jaw) kilimázott 5 db 412 Ikrusok nem klimázott Most azt hiszem enyi a volán helyi alcsonypadlos álomány. Ha véletlenül rosszul írtam valamit bocsi:))) |
|
Heesh |
2008.06.03 19:01:00 |
| A JAW-os széria a volt vásárhelyi szóló volvok. Ezeknek a teljes utastere légkondis. A többinek csak a sofőr része klímás. A két ex athéni csuklós volvo volt még teljesen klimatizált. |
|
Nagy Gábor |
2008.06.03 13:54:36 |
Szerintem nem.
A TV pl. jobb törzsközönséget érdemelne a fórumára, mint ti. ;-)))) |
|
ex-volános |
2008.06.03 11:41:26 |
| Szerintem csak mindenki azt kapja amit megérdemel.......:)))) |
|
Nagy Gábor |
2008.06.03 11:26:36 |
Heesh, köszönöm a választ, csak éppen azzal, hogy "JAW-os Volvók", nem vagyok sokkal előrébb. :-)
Van 7 szóló Connecto, azokban tehát nincs.
Volt a 2 csuklós Volvó ("athéni"?), amiben volt, de helyközi lett.
Van x csuklós Volvó, y Citaro, ezekben nincs, z "JAW-os Volvó" (ezek a szólók lennének?), amikben van.
x,y,z=?
--------------------
Pizsu, örülök, hogy örülsz, én viszont nagyon nem örülök annak, hogy a fórum címét sem tudod elolvasni, meg azt sem, amit írtam...
Honnét gondolod, hogy probléma? mert ebből most igazán látszik, ki az kettőnk közül, aki csak a kötekedés lehetőségét keresi... Ha legközelebb a Kellemes tapasztalatok fórumba írok, akkor is visszakérdezel majd, hogy mi a probléma??
Nincs semmilyen probléma. Érdeklődés van. Kérdés.
Éspedig azért, mert valaki azt mondta nekem, hogy a Tisza Volánnál az összes alacsonypadlós busz klimatizált és én nem erre emlékeztem, de az újabbakról meg már nem is tudtam semmit ezen a téren. Ezért kérdeztem. Hiba volt.
Az index-fórumok valamelyikén kellett volna. Itt megszólalni is tilos... :-( |
|
pizsu |
2008.06.02 20:51:08 |
| Örülök, kedves iNG, hogy ez a legnagyobb problémája egy full-kerósnak, van-e klíma a helyijáraton. :))) |
|
Heesh |
2008.06.02 19:51:48 |
| CSak a JAW-os Volvok teljesen klimatizáltak, a többiben csak fülke klíma van. Korábban még a 2 JOX-os csuklós is légkondis volt, de azok most helyközisek lettek. |
|
Nagy Gábor |
2008.06.02 16:42:06 |
Üdv!
Meg tudná mondani valaki, hogy a Tisza Volán szegedi helyi alacsonypadlós flottájánál mi a helyzet jelenleg klímaügyben (van/nincs)?
Én már magával az alacsonypadlós buszok mennyiségénél/típuseloszlásánál is bajban vagyok, főként a legújabb beszerzéseknél. Eredetileg pár csuklós Volvóban volt légkondicionálás, a Citarókban nem, aztán a későbbi csuklós Volvóknál már nem tudom, a szólókat/Connectókat szintúgy nem... |
|
BOS-578 |
2008.05.17 22:56:06 |
| JAW-726 a legjobb és marad ÖRÖKE :D:É.Azért más a nevem mert régen ő volt a sztár :D |
|
zsolt0716 |
2008.04.24 23:08:04 |
Tisztelt Tisza Volán Zrt.
A felújítótt 435-ösökbe a hátsó négy egymás melletti ülésnél mikor kerül vissza a lábtartó?
KZR-282-nél vettem észre hogy a motortér előtti páros ülés mozog.
Válaszukat köszönöm! |
|
|
|